Neeeee 40 kilo mu?çok zayıf değil misin sen ?14-15 yaşlarımda o kilodaydım çok zayıfsın derlerdi kilo almaya çalış bence faydası olacağını düşünüyorum40 kiloyum 1.54te boyum
saçımın rengi zaten sarı ama maalesef yinede küçük gösteriyorum
40 kiloyum 1.54te boyum
saçımın rengi zaten sarı ama maalesef yinede küçük gösteriyorum
Hmm seninle aynı boydaymışız bende o civarlardayım evet kilo müthiş bi algı etkisi yaratıyorYakından küçük vs değilim esasen
Ama kot spor ayakkabı vs gezerken beni cidden küçük sanmıştı hocalar
Canıııım şunu alır mısın vs modunda idi yaşımı öğrenince bozuldu
Çıtı pıtı da değilim şimdi 163 boy 60 kiloyum eskiden kilo azdı 50 idi o zaman kimlik sorarlardı
öyle olacak galiba .. topuklu giydiğimde bile küçük gösteriyorum gerçekten ne yapacağımı şaşırdım artık
Neeeee 40 kilo mu?çok zayıf değil misin sen ?14-15 yaşlarımda o kilodaydım çok zayıfsın derlerdi kilo almaya çalış bence faydası olacağını düşünüyorum
Şimdiki lise öğrencileri bizden daha büyük gösteriyor bakıyorum da :) Çalıştığım yerde öğrenciler var, bir gün veli falan sandım, öyle bir giyim... :))
Çok spor giyinmeyin zevkiniz öyle değilse, spor şık falan olmaya çalışın... Ben spor giyinince iyice küçük gösteriyorum :)
1.54 boy ve 40 kilo ile topuklu giyip, makyajada bulanmayın derim. Oylelerini cok goruyorum. 13 yasinda cocuk, annesinin kiyafetlerini giymis gibi degisik bir görüntü ortaya cıkıyor ve komikte duruyor.
biraz daha kilo alsam nasıl durur bilmem yüz tipim çok küçük gösteriyor
evet şimdikileri gördükçe zaten iyice moralim bozuluyor.
hımmm ben spor giyinirim normalde
ee yaş göstermek için ne yapalım mecbur :) topukluyuda giymesek iyice bebe sanacaklar
Sen dene bence bu kilo almayı bide ben seni gerçekten merak ettim özelden foto atar mısın ?biraz daha kilo alsam nasıl durur bilmem yüz tipim çok küçük gösteriyor
evet şimdikileri gördükçe zaten iyice moralim bozuluyor.
hımmm ben spor giyinirim normalde
ee yaş göstermek için ne yapalım mecbur :) topukluyuda giymesek iyice bebe sanacaklar
Ne güzel işte, bizde de bir aile geleneği küçük göstermeksülailece hepimiz en az 10-15 yaş küçük duruyoruz
Ben çok memnunum bu durumdan valla... Hele ki ilerde süper oluyor. Annemle beni hep abla kardeş sanarlar mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?