Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hi birsey yapma canım bende 25 yasimdayim aynisini bana da diyorlar 17 19 diyorlar hatta evli olduguma bile inanmiyorlar evliyim diyince de cok kücüksün diyorlar bende 25 yasimdayim kucuk gösteriyorum diyorumMrb herkese. 22 yasindayim ama 15 - 16 yaslarinda gosteriyorum ve ben bu durumdan cok rahatsizim. Evlencek yastayim ama ilkokul cocugu gibi duruyorum. Ilerde bu durum iyi olcak ama suan cok rahatsizim bu konudan. Ne yapmaliyim sizce tam yasimi gostermek istiyorum ben yaa![]()
Bende de var, sanırım biraz azaldı değişmiş olabilirim giyim, davranış vs. olarak bir süredir duymuyorum ama tam yaşımı gösterdiğimi sanmam yine de :)
25 yaşındayım 18, 19 diyorlar bana da. Ben de çok rahatsız oluyorum, üniversitede lise, lisede de ortaokul çocuğu sanıyorlardı.
Asıl sorun, sinir bozucu olan şu ki küçük sanılınca davranışları da küçükmüşüm, ergenlik zamanlarındaymışım gibi küçümseyerek olması.
Ek: Ben çok rahatsız olunca biraz odakladım kendimi davranışsal olarak büyüklüğümü hissettirmek açısından... Çok sinir oluyordum cidden.
Topukludan başka çözüm yok gibi boyunu uzatmayaKisa sac kestirdim sacim zaten acik renk sarisinim. cok makyaj yapiyorum gene kucuk gosteriyorum. Yuzum kucuk ve yuvarlak. Birazda zayifim boyumda 1.54 boyumunda uzamasini istiyorum. 14. 15 yasinda duruyosun diyolar yani uzuluyo insan
Seni cidden merak ettim şimdiİçkili yerlere girerken kimlik sorarlardı yanımdaki kişiye yaşı tutuyor mu diye bana da değil yanımdakine yaşım 23-24 iken
Ayasofya'ya girerken de Türk mü diye sormuşlardı eşime
36 yaşındayım kurstaki hocalara inandıramadım 26 yaşındakiler ablam gibiydi zira
Aynen ya valla yas kucuk gozukunce dusuncelerimizide oyle zannediyolar bnde sinir oluyorum
Topukludan başka çözüm yok gibi boyunu uzatmayakaç kilosun peki
Bende yaşımı göstermiyorum 25 yaşındayım 18-19 sanıyorlar hatta evlendiğim halde bekar sanıp istemeye falan niyetlenenler olmuştu şimdi hoşuna gitmiyor belki ama ilerde bu durumu çok seveceksin ama Y YenidenBaslasin nickli arkadaşın tavsiyelerine katılıyorum bi kere açık ton saç(ki bu sarı ve tonları olur ) on yaş yukarı atar insanı ama yakışan rengi /tonu bulmakta mesele
Saç boyatınca büyük gösterenler oluyor, makyaj da öyle ama ben karşıyım bunlara şahsen.
Sadece bb kreme başlayalı 1 sene olmuştur.. Kalem uzun süredir kullanırım, koyu renk ruj da yine 1-2 yıldır kullanımım çok sık değil, far da yeni yeni az.. Hiç boyatmadım henüz...
Topuklu demişler rahat edecekseniz olur..
30-35 yaşımızda daha rahat edeceğiz sanırım :))
Seni cidden merak ettim şimdi