Kucuk cocukla apartmanda yasamak

Anlayışlı olmamız lazım birbirimize evli değilim çocuğum yok müstakil evdeyim komşular bahçede gürültü patırtı küfürler mangallar güvercinler yan evde çivi cakilsa bizde duyulur evler dipdibe ama birbirimize anlayış gösteriyoruz herkes kendi evinde istediğini yapar makul saatlerde konu cocuksa yapacak bişey yok annelerde ister yemek yesin sessizce oynadın uyusun ve 2 ayı geçti çocuklar enerjilerini atamadı herkes stresli komşunuz haksız yapacak bişey yok tartışmayın duymamazlıktan gelin o kapınıza gelene kadar ..

Bizim üst katta da küçük bebek ve dediginiz yaşlarda çocuk var. Ben üstteki kadından hoşlanmıyorum zaten, bana camları yıkayabilir miyim diye sorup hayır dediğimde çıkar çıkmaz cam yıkamış insan. Ramazan başladığından beri her gün saat 7de zeminde bi ses, ama nasıl ses sürekli bir şeyler bir yerden bir yere taşınıyor. Ne yapıyorlar aklım almıyor. Tavana vurmayı düşündüm ayıp olur dedim yapmadım ama bunaldim artık. Sahura kadar zaten uyumuyoruz 4 5 gibi uykuya geçtik derken 7de ses yapmaya başlamak nedir o yüzden sabah uyurken psikolojim alt üst oluyor

Bir de yeni moda oldu sabahın 8'inde balkona çıkıp bağıra bağıra çocuk şarkıları söylenmesi. Gerçekten bazen anlam veremiyorum. Oturup ağlıyorum.

Bir de yeni moda oldu sabahın 8'inde balkona çıkıp bağıra bağıra çocuk şarkıları söylenmesi. Gerçekten bazen anlam veremiyorum. Oturup ağlıyorum.
Ya inanın şarkı söylese o kadar rahatsız olmam belki veya 8de olsa yine tamam. Ama tam 7de ya 7 dedin mi başlıyor. Artık alarm gibi uyanıyorum yine başladı diye.

Alt katta outran biri olarak bizim ustteki afacanda fazla hareketli o aglarken evdeki cocugu daha az duyarmisiz gibi geliyor. Bina yeni yalitimi cok iyi olmasina ragmen sanirim yurume destegi gibi bir sey var ve sabah 8 de basliyor onla yurumeyi su surecte surekli evdeyiz skype toplantilari oluyor bendeki tej rahaysizligi o oluyor. Surekli elektrikli supurge tutuyorum gibi bir his ust katinizdan. Bebek bu buyur daha ne kadar kullanacak ki diyip geciyoruz:)

Yaşlı insanların kafası kaldırmaz bence yaşlı var
Ben gündüz ve akşam saat 21.00 e kadar evimde ses çıkarabilirim sonuçta makul saatler daha sonrası için evet olmaz
Anlamadığım yahu çocuk onlar çocuk benimde kızım var bişey yere atınca kızıyorum nene yapar teyze diyorum ama ne kadarsa çabalasak çocuk atıyor hopluyor zıplıyor..Allah sana kolaylık versin canım insanlarla uğraşmak çok zor keşke hepimizin villası olsada istediğim saatlerde istediğimizi yapabilsek

Cocugunuz var mi yok mu bilmiyorum ama cocuk bu robot degil. Ben bir saat de gec yatirsam cocuklarin cogu gunes dogunca kalkar. Yani bilsem ki 10.30 yatirinca 8.30da kalkacak siz demeseniz de ben yaparim. 1 saat daha fazla uyumak icin.
Bunu denedim. Allahım uykusuzluktan deliriyorum artık nasılsa uzun bir süre evdeyiz geç yatalım geç kalkalım dedim, ne kadar geç yatırdıysam o kadar erken kalktı şaka gibi.
Israr ettim düzeni oturur bir süre sonra dedim ama hayır.
11 de bile yatsa güneş doğunca uyanıyor.
Ama bak bazı tipler var o yorumunu alıntıladığınız arkadaş gibi, akşam çocuk sesi gelse bu sefer de nasıl annesin bir çocuk gece 11 de nasıl ayakta gezer der.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Keşke siz benim alt katimda otursaniz sizin apartman sakinleri bizim apartmanda otursa cinayet cikar. Benim ust katımda da 9 aylik bebek var ama bebek sesini hic duymam. Ama kadinin bir besik sesi var sanki cocugu duvardan duvara çarpıyor gundu sabahi geçtim gece sabaha karşı. Cocuk uyumayinca sinirlenip sandalye sehpa firlatiyor ya da sinirden kadin tepiniyor cocuk uyumuyor diye. Kac kere deprem oldugunu düşündük sallandik bildigin. Uyardik artık ama cocuj var napim dedi 3aydir coronadan dolayi evdeyim artik vurma carpma seslerini umursamiyorum bile. Bosverin cocuk o mecbur katlancak

Deseniz ki yavrum çom hareketli koşturuyor, gürültü çıkıyor.
İnsanlar da haklı ama bir çözüm bulun panduf falan giysin ayaklarına derdim.

Ama anlattığınız gürültüler çok normal.
İnsan yaşıyor o evde, çocuk bu yeri gelir ağlar, derdi olur ağlar, hasta olur ağlar.
Bu kadar rahatsız olacak olan apartmanda oturmasın, müstakil ev bulsun.
Anlayışsızlığın bu kadarı olmaz.
Hayret bir şey.

Uyandıkları saatte hemen oturma odasina geçebilirsiniz, siz yine uzanirsiniz onlar oynarlar kimse rahatsiz olmamış olur, cok rahatsiz edici bir durum evet ama hergun hergün insanlar uyanmak zorunda değil, nobetten gelir hastadır uyumak istiyordur. Birde yürüteç demissiniz o ses nasil gidiyor asagi inanın tahmin edemezsiniz

Çok ayıp yaa, bazı yorumlara hayret ettim.
Ben sevişme çığlıklarına, vakitli vakitsiz temizlik gürültüsüne, aşırı yaramaz çocuk sesine
tepki gösteririm kimse katlanmak zorunda değil çözüm bulunmalı diye ama şu konuda
konu sahibinin ihmali, anormal tutumu gerçekten yok.

Bu kadarcık sese sorun çıkaran insanlar hayatı nasıl yaşıyorlar şaşırtıcı!

3 katlı, her katta bir daire olan bir apartmandayım.
Şuanda benden başka kimse yok gürültü yok.
Zamanında alt katımda müzik bölümünde okuyan komşu kızının konserini dinlerdim saatlerce.
Eşim vardiyalı çalıştığı için uyuyor olurdu falan.
Yine de gençtir, hevestir diye anlayış göstermeye çalışıyordum.
Benim çocuğum yok, evde varlığımız belirsiz.
Ama yarın olduğunda bebek bu ağladığı olacak.
Bana bunun için bir laf etseler gerçekten üzülürüm.
Komşu komşusunu belli konularda idare etmeli.

Sabahın körü açılan dükkan sesleri var mesela.
Ne yapabilirim?
Cama çıkıp dükkanlarınızı bu kadar erken açmayın, gürültü yapmayın diye cırlayayım mı?

Biz kalabalık bir aileydik. Dikkat etsek de gürültülü halimiz olurdu hele misafirli zamanlarda falan.
Üst komşu sürekli duvara vurur taciz ederdi.
Utanır, rahatsız hissederdik.
Kendileri evde karı koca iki büyük evlat, küçük falan yok tabi.

Geçen annemdeyken üstten bir ses koptu bina kafamıza geçiyor sandım.
Şaşırdım tabi ordan öyle ses gelmezdi.
Dedim anne o gürültü neydi öyle, dedi ki torunları orda X ablanın oğlan çocuğu koşturuyor.
Ooo dedim en ufak sese bizi dürterlerdi hadi biz de dürtelim.
Yok diyor artık yapmıyor öyle.

İnsanlar yarını hesap ederek yaşasalar keşke..

Anlattıklarınızda anormal bir şey göremedim. Çocuklu ev için gayet normal sesler. Benim yan komşumla yatak oda duvarlarımız bir. Adam yan tarafta gaz çıkarsa duyuyorum. Allah’tan yurtdışında kalıyorlar. Sık gelmiyorlar. Affedersiniz ama yandan, yan alttan, yan üstten, üstten biri ebeveyn banyosuna girse “işeme” (başka nasıl bir tabir kullanabilirim bilemedim) sesini bile duyuyorum. Eski oturduğum apartman da çok farklı değildi.
İki küçük çocuğum var. Üst komşum çocuklu olduğu için sıkıntı yaşamıyoruz ama alt katıma kim gelir bilmem. Ses konusunda o kadar titiz davranmama rağmen benim altımın yanından da bebeğin ağlama sesini duyduklarını sabah uyandığında mırıldanma sesini duyduklarından bahsettiler. Artık laf mı soktular maksat muhabbet olsun diye mi konuştular bilmiyorum. Çok umursamadım çünkü gerçekten dikkat eden bir insanım. Siz de öyle yapın bence.

Vurmaları ayıp ama bana 9 da yürüteçe koymak erken geldi. Burda öyle ses yapsalar insanlar kızar. Bence 11 den önce ses yapılmamalı. Ben süpürgeyi bile 12 den önce açmıyorum. Hem karantina hem ramazan derken insanlar öğlene kadar yatıyor. Şahsen 9 da seslerle uyansam sinir olurum

Cok zor gercekten. Ben komsumum yatagindan gelen gicirdamasini tlf bildirim sesini duyuyorum. Hatta yan komsum gunlerdir kusma sesi geliyordu.Kesin hamile dedim, nitekim oyleymis:)

3 yasinda eşkiya bir kIzim var. 20.30-06.30 arasi deliksiz ( genellikle) uyur. Sabah 9-10 a kadar sandalyesinde oturturum. Iste parmak boyasi, sulu boya , kuru kalem boya , lyun hamuru, kinetik kum , yapistirici makas oyunlari, kutu oyunlari yada pasta pogca yapiyoruz, oyaliyorum onu. Yoksa kocam uyuyor cocugun ayak sesleri geliyor diyem bir alt komsum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…