- 7 Haziran 2012
- 5.052
- 1.637
- 398
- 41
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Tabi siz bilmiyorsunuz zaten çocuklar robot 1 saat geç yatırınca 1 saat ; 2 saat geç yatırınca 2 saat geç kalkıyor;üzerinde bir tuşu var basınca oluyor .Cocugunuz var mi yok mu bilmiyorum ama cocuk bu robot degil. Ben bir saat de gec yatirsam cocuklarin cogu gunes dogunca kalkar. Yani bilsem ki 10.30 yatirinca 8.30da kalkacak siz demeseniz de ben yaparim. 1 saat daha fazla uyumak icin.
Komşudan şikayetçi olan insan Lara ayar oluyorum arkadaş ya.. sessizlik sakinlik istiyorsan defol git Müstakil evde otur.. Apartman nın Anlamı nedir bilmeyen insanla dolu etraf.
Yavru kuşum biz evde 2 kişiyiz Çıtımız bile çıkmıyor Yan komşum da 2 Cocuk var Sesleri çıkıyor üst katında var onlarda tepişiyor daha bebeler? Neden gidip baskı yapayım ki? Çocuk onlar virüs sebebi ile sokağa parka bahçe ye çıkamıyor lar enerjilerini nerede atacaklar? Çocuk onlar. Sen hiç çocuk olmadın mı? Bizim zamanımızda azgın sapık it uğursuz yoktu sokaklar da geçirirdik günümüzü peki ya şimdi? Çocukların oyun sahası yok farkındasınız?Apartmanin anlami gurultu yapmak demek mi?
Bizim binamizda kimseden rahatsiz edici ses duymuyorum ben, kendim de yapmiyorum, herkes dikkat ediyor oldukça. Topluca mustakil evlere taşinalim bari toplu yaşamayi bilmiyormuşuz meger gurultu yapmadigimiz için sizden ögrendim şuan.
Ses cikartmayan kendi halinde insanlar degil, huzuru bozan gurultu yapanlar gidecek mustakil evinde istedigi gurultuyu yapacak bi zahmet. Toplu yaşamayi bilmeyen sizsiniz.
Hanımefendi, kolik olabilir, tutup da süpürge açmazsınız. Youtube'da aynı işlevi gören videolar var, elektrik süpürgesi sesi, onu açarsınız. Fön makinesi sesi bile var.Kolik bebekler konusunda bilginiz yok sanirim. 7den 9a kadar yatam odasinda degiliz. Oturma odasina geçiyoruz yazmıştım konuda
3 yaşında oğlumu ben bile kendi haline bırakamıyorum daha hem de en alt katta olmama rağmen ve halen uykumu yeterli de alamıyorum.. Biraz sabırlı olmalısınız ve evinizin üstüne hangi daireler geliyorsa bir sorun komşularınıza ona göre en uygun odada vakit geçirirsiniz mesela benim yatak odamın üstünde komşumun mutfağı var o da bir nevi rahatlık veriyor geç kalkmıyorsam.. Evimin salonuna denk gelen bir daire var onlar ise tam facia gece 12 de süpürge adamın yüksek tonda konuşmaları benimde sabrımı taşırıyor bu ara özellikle ders çalıştığım zamanlar..Gunaydin herkese. Malesef bana uzun zamandir uykular haram. Kucuk oglum (9 aylik) uyutmuyor sagolsun. Konum bu degil. Benim bir de uc ay sonra 3 yasini dolduracak oglum var. Esim bu ara gece gorevinde oldugu icin biz ucumuz ayni odada yatiyoruz. Aksam 9.30 gibi yatiyorlar ve sabah da 7-7.30 gibi uyaniyorlar. Uyandiktan sonra bir sure yatakta oyalaniyoruz ama bebek bazen agliyor, kalkmak istiyor. Oyle yeri gogu inletecek bir aglama degil. Ben de butun gecenin uykusuzlugu yuzunden kendi kendine oyalansin diye cok ellemiyorum. Bu sabah yine yataginda mizmizlanirken bir yerden duvara vurma sesi geldi. Yani birisi sesten dolayi duvara vurdu sanirim ama nereden geldiğini anlamadim. Normalde cok fazla ses problemi olan bir bina degil burasi. Bu kadarcik sesten rahatsiz olmalarina sasirdim acikcasi. Bebek bu sonucta agzini baglayamam ki.
Saat 9 olana kadar ses yaptirmiyorum asla. Hicbir is yapmadan yanlarinda oynuyorum. Saat 9 olunca kucugu yurutece koyuyorum, o aralikta abisinin kahvaltisini hazırlayıp yediriyorum ama bu sefer yine bir yerden vurma sesi geliyor. Sanirim alt kattan cunku daha once de iki kez şikayete gelmislerdi. Inanin gun icinde cocugun oynarken yaptigi sesler. O zaman kucuk oglum yoktu bile. Napiyim ben bu cocuklari tavana mi asiyim ya da sandaleyeye mi bagliyim. Bu vurma sesinin tam olarak nereden geldiğini anlasam gidip konusacagim. Tartismadan bana oneri sunsunlar. Surekli kucagimda tasiyamam ki. Elbette ses olacak. Apartmanda yasiyorsak bunlari dusunmemiz gerekmez mi? Sizin bana bir oneriniz varsa cok sevinirim.
Komşudan şikayetçi olan insan Lara ayar oluyorum arkadaş ya.. sessizlik sakinlik istiyorsan defol git Müstakil evde otur.. Apartman nın Anlamı nedir bilmeyen insanla dolu etraf.
Yavru kuşum biz evde 2 kişiyiz Çıtımız bile çıkmıyor Yan komşum da 2 Cocuk var Sesleri çıkıyor üst katında var onlarda tepişiyor daha bebeler? Neden gidip baskı yapayım ki? Çocuk onlar virüs sebebi ile sokağa parka bahçe ye çıkamıyor lar enerjilerini nerede atacaklar? Çocuk onlar. Sen hiç çocuk olmadın mı? Bizim zamanımızda azgın sapık it uğursuz yoktu sokaklar da geçirirdik günümüzü peki ya şimdi? Çocukların oyun sahası yok farkındasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?