kucuk cocukla evi terk etmek

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Arkadaslar kucuk cocugu olup evi terkeden yalniz yasayan arkadaslar ne yaptiniz neler yaptiniz tecrube ve tavsiyelerinizi paylasirmisinz.
Aklim cok karisik bir teselli belki bi cozum olur paylasimlariniz

Maddi manevi hazır olmak var.
Kendinizden bahsediyorsanız bebek de gelecek.
Zor çok zor.
Anne baba desteği olmadan daha da zor.
Hakkınkzda hayırlısı.

Cok karsigim yapabilcegimden emim degilim ama yasayan arkadaslarin tecrubelerini duymaya ihtiyacim var

neden terkediyorsun?
Bir cok sebebi var ama devam etmem icinde cok sebep var..birde cok defa ayrildk yine baristik ama brn evimden hic ayrilmadim..surekli bunu basima kakiyorhic gitmedin evimde surekli oturdun cocugum kucuk diye ons macera suruklememk icin hep sabrettim evimde oturdum .bazen hatami yaptim diyorum belki gitseydim kendime yillar once bi hayat kurmustum ama burda kaldkca hep bi kus bi barisk yillarim gecti.

Bir cok sebebi var ama devam etmem icinde cok sebep var..birde cok defa ayrildk yine baristik ama brn evimden hic ayrilmadim..surekli bunu basima kakiyorhic gitmedin evimde surekli oturdun cocugum kucuk diye ons macera suruklememk icin hep sabrettim evimde oturdum .bazen hatami yaptim diyorum belki gitseydim kendime yillar once bi hayat kurmustum ama burda kaldkca hep bi kus bi barisk yillarim gecti.

Bilmiyorum bazi iyi yonleri var ama isine gelmedimi hic umursamaz..ilk cocugum dogduktan sonra ikimize omrumuz boyunca unutmayacagmz seyler yasatmsti..tabi pisman suanki aklim olsa asla yapmazdm diyor ama teredutlerim var biz hayatinda cok arka plandayz

Madem öyle erkek adam terkeder ceketi alıp çıkar deseydin. Anlayana çok ağır laf.Hödük.

Back
X