• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük dert

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.730
147.291
798
İyi gunler arkadaslar benim derdim küçük :)

Goguslerim kucuk 2aylik evliyim birde evlilikten sonrada zayifladim zaten ailemi ziyarete gittik herkes zayiflamissin cok diye dilinden dusurmedi sinirlerim bozuldu zaten bundan oncede cok buyuk degillerdi dusunuyordum esime soyluyorum ggereksiz goruyor hep ama gerekli bence ameliyat olsam kendimi daha iyi hissedecegim ama pek sicak bakmiyor belkide ben ne kadar ciddi oldugunu anlatamadim ama takmiyor bu konuyu ara sira hep soyluyorum ama hic arkamda durmuyor nasil anlatmam lazim cok rahatsiz oldugumu .. -.-

Kendinle barışık ol öncelikle..
Her kız büyük ve sexsi memeye sahip olacak değil..
işte bu nedir biliyormusun klonlanmak..
çünkü şuan tv deki kızların hepsinin memesi falan aynı şekilde..
ve sen doktora gideceksin sanada kocama bir meme yapacak..
bence yapaylık iğrenç bişey...

İki aylık evlisin henüz. Çocuk düşünmüyorsundur umarım.
Düşünmüyorsan doğum kontrol hapı kullan, benimkiler kalıcı olarak 1 beden büyüdü.

İki aylık evlisin henüz. Çocuk düşünmüyorsundur umarım.
Düşünmüyorsan doğum kontrol hapı kullan, benimkiler kalıcı olarak 1 beden büyüdü.
Bebek dusunmuyorum da sigara kullandigim icin dogum k. Haplari zararli olabiliyormus diye duymustum gercekligini bilmiyorum ?

İyi gunler arkadaslar benim derdim küçük :)

Goguslerim kucuk 2aylik evliyim birde evlilikten sonrada zayifladim zaten ailemi ziyarete gittik herkes zayiflamissin cok diye dilinden dusurmedi sinirlerim bozuldu zaten bundan oncede cok buyuk degillerdi dusunuyordum esime soyluyorum ggereksiz goruyor hep ama gerekli bence ameliyat olsam kendimi daha iyi hissedecegim ama pek sicak bakmiyor belkide ben ne kadar ciddi oldugunu anlatamadim ama takmiyor bu konuyu ara sira hep soyluyorum ama hic arkamda durmuyor nasil anlatmam lazim cok rahatsiz oldugumu .. -.-

ya kiminin poposu kiminin göğüsü küçük oluyo işte....
benim de popom küçük..gülle gibi göğüs var ama malesef eşim popo meraklısı...
eşin sorun etmiyomuş ne güzel..
sen de kendinle barıştınmı oldu bu iş...

gogsum buyuk olsun diye oyle bi sorumluluk alamam
o sorumluluğu alacağın güne kadar sabretsen sıkıntı yok benim göğüslerimde çok büyük küçültmek istiyorum ama hamile kalıp iyice göğüsler genişledikten sonra girişicem bu işe çünkü tekrar büyüyecekler..neyse bu da bir fikir ..

ya kiminin poposu kiminin göğüsü küçük oluyo işte....
benim de popom küçük..gülle gibi göğüs var ama malesef eşim popo meraklısı...
eşin sorun etmiyomuş ne güzel..
sen de kendinle barıştınmı oldu bu iş...
Bazen esim guzel ben seviyorum vs diyor unutuyorum geciyor sonra yine aklimi dusunceler aliyor iste

Eşinize beğendirmek için yaptırmayı düşünüyorsanız yaptırmayın, belki de küçük seviyor adam :KK53: Kendiniz için yaptırmak istiyorsanız da iyi düşünün, orijinalinizi bozacaksınız. Eğer kendinizle barışık olabilme ihtimaliniz varsa ona yoğunlaşın o daha kolay. :KK51:

Eşinize beğendirmek için yaptırmayı düşünüyorsanız yaptırmayın, belki de küçük seviyor adam :KK53: Kendiniz için yaptırmak istiyorsanız da iyi düşünün, orijinalinizi bozacaksınız. Eğer kendinizle barışık olabilme ihtimaliniz varsa ona yoğunlaşın o daha kolay. :KK51:
esim
Begendigini soyluyor diye hep guzel hissetmeye calistim zaten -.-

Bu forumda doğal büyütme yöntemleri diye konular var.Oradaki tarifleri uygulayabilirsin.

Benim de göğüslerim küçük. Hatta televizyonda küçük göğüslü diye nitelendirilen ünlülerinkinden bile küçük. Hatta ben malesef evlendikten sonra kilo aldım, göbeğim göğsümü geçti. Yani aslında zayıflık daha güzel. En azından bir tutarlılık var. Bende maşallaj jloyu aratmayacak popo ama keira knightley kada düz meme var.

Ben de deli gibi silikon taktırmak istiyorum. Ama bunu elalem bana zayıf dedi diye değil, konu komşu, eş dost için değil kendim için, daha seksi hissetmek için istiyorum. Sen de sadece ve sadece bunun için istemelisin. Seni tetikleyen şey bayramda seyranda ziyarete gittiğinde sana zayıf demeleri olmamalı. Bunun için silikon takılır mı ya. Tabi bir de eşim her türlü güzelsin ama ya yapay durursa ya da hissedilirse diyor. Ben gene severim seni ama emin misin diyor. Bu durumda da bazen düşünüyorum. Ama dediğim gigi sadece kendin için iyi hissetmek için seksi hissetmek için tamam taktır. Ama zayıf dediler diye değil.

Onlar emek harcadigin kadar sonuc verecegini dusunmedigimden kurle flnn ugrasmadim hic

Kürle falan meme büyüseydi dünyada küçük memeli kadın kalmazdı. Aynı şeyi kellik için de düşünüyorum. Kürle saçların dökülmesi engellenir ama saç çıkartan mucizevi bir kür olsa asla kel adam kalmazdı. Selilüt için ya da zayıflama için de aynı şey. O yüzden malesef selilüt için az yağlı yemek, kellik için saç ektirme, büyük meme için de silikondan başka çare yok.

Benim de göğüslerim küçük. Hatta televizyonda küçük göğüslü diye nitelendirilen ünlülerinkinden bile küçük. Hatta ben malesef evlendikten sonra kilo aldım, göbeğim göğsümü geçti. Yani aslında zayıflık daha güzel. En azından bir tutarlılık var. Bende maşallaj jloyu aratmayacak popo ama keira knightley kada düz meme var.

Ben de deli gibi silikon taktırmak istiyorum. Ama bunu elalem bana zayıf dedi diye değil, konu komşu, eş dost için değil kendim için, daha seksi hissetmek için istiyorum. Sen de sadece ve sadece bunun için istemelisin. Seni tetikleyen şey bayramda seyranda ziyarete gittiğinde sana zayıf demeleri olmamalı. Bunun için silikon takılır mı ya. Tabi bir de eşim her türlü güzelsin ama ya yapay durursa ya da hissedilirse diyor. Ben gene severim seni ama emin misin diyor. Bu durumda da bazen düşünüyorum. Ama dediğim gigi sadece kendin için iyi hissetmek için seksi hissetmek için tamam taktır. Ama zayıf dediler diye değil.
Ondan oncede dusundugumu belirttim zaten sirf dediler diye degil iyi hissedecegim gibi geliyor

Back
X