• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük dert

kocalar küçük severim der biraz şişmanla memeler büyüsün ya bunlar ne güzel oldu böyle yaaa derler :D

Göğüs büyütücü ilaçlar var eczanelerde.. Öncelikle doktor kontrolünde bunları dene bence..
Eminim sonuç alırsın.. Ameliyat en son seçeneğin olsun..!

Kürle falan meme büyüseydi dünyada küçük memeli kadın kalmazdı. Aynı şeyi kellik için de düşünüyorum. Kürle saçların dökülmesi engellenir ama saç çıkartan mucizevi bir kür olsa asla kel adam kalmazdı. Selilüt için ya da zayıflama için de aynı şey. O yüzden malesef selilüt için az yağlı yemek, kellik için saç ektirme, büyük meme için de silikondan başka çare yok.

Doğru olabilir evet.Ama yorum yapanlar o kadar inandırıcı geldi ki bir an o kürleri uygulayınca bir beden büyüme sağlayacağını düşündüm ben.Ama tabi sabır işi biraz.Ben uygulamayı düzenli yapamam şahsen.

bebek düşünüyorsan boşuna ameliyat olma. Maşallah doğal silikon +3 beden

Ondan oncede dusundugumu belirttim zaten sirf dediler diye degil iyi hissedecegim gibi geliyor

Tereddütte kalmayın ama. Gerçekten çok istiyorsanız bu yola baş vurun. Çünkü öyle et ben aldırmak gibi bir şey değil bu. Öncelikle narkoz yiyorsunuz ki en basit ameliyatların bile riski var. Hatta silikon taktıran bir arkadaş geyiğini yapmıştı. Allah korusun ölsem bildiğin bu sebepten b.k yoluna gitmiş olucam diye. Sonra ameliyat sonrası sancılı ve acılı bir dönem. Ve o acıya rağmen masajlar yapman gerekiyor. Sonra akciğer filmlerinde falan çıkıyor. Yine aynı arkadaş film çektirip incelenmesi gereken bir durumda ecel terleri dökmüştü. Kendisi doktor ve doktor arkadaşları ile birlikteydi o an. Tabi bu detay ama yani demem o ki cidden çok çok isteyin ve inanılmaz emin olun.

Doğru olabilir evet.Ama yorum yapanlar o kadar inandırıcı geldi ki bir an o kürleri uygulayınca bir beden büyüme sağlayacağını düşündüm ben.Ama tabi sabır işi biraz.Ben uygulamayı düzenli yapamam şahsen.

Ben hep umutlanıyorum o şeylerden zaten. Kalın dudak için özel rujlar, uzun kirpikler için besleyici rimeller, selilüt kremleri falan hep aldım. Umut fakirin ekmeği ama inanın bunlar işe yarasaydı insanlar dudaklarına iğneyle yağ enjekte ederler miydi?

Ben hep umutlanıyorum o şeylerden zaten. Kalın dudak için özel rujlar, uzun kirpikler için besleyici rimeller, selilüt kremleri falan hep aldım. Umut fakirin ekmeği ama inanın bunlar işe yarasaydı insanlar dudaklarına iğneyle yağ enjekte ederler miydi?

Haklısın o umut yok mu insana her şeyi aldırtıyor işte.Ya biraz da olsa büyürse vs. diye tuzağa düşüp alıyoruz.

Hiç dert etme hiç :)
Benim kilerde büyük, yıllarca küçülteceğim dedim 35 den sonra kendi kendilerine küçüldüler :)
Şaka bir yana, doğallığını asla bozma
Korkuyorum ben estetik ameliyatlardan, geçen bir haber okudum içim gitti, kadın burun ameliyatına gitti, ayakları kesildi diye. Dertsiz başına dert açma, küçük daha iyi inan bana, ne giysen oluyor ya da dolgun gösterecek giyim hileleri oluyor, büyükle savaşılmıyor bile, neler çektim senelerce :) Eşin seni sevmiş evlenmiş, takma kafana böyle şeyleri

Hiç dert etme hiç :)
Benim kilerde büyük, yıllarca küçülteceğim dedim 35 den sonra kendi kendilerine küçüldüler :)
Şaka bir yana, doğallığını asla bozma
Korkuyorum ben estetik ameliyatlardan, geçen bir haber okudum içim gitti, kadın burun ameliyatına gitti, ayakları kesildi diye. Dertsiz başına dert açma, küçük daha iyi inan bana, ne giysen oluyor ya da dolgun gösterecek giyim hileleri oluyor, büyükle savaşılmıyor bile, neler çektim senelerce :) Eşin seni sevmiş evlenmiş, takma kafana böyle şeyleri

O haberi ben de biliyorum.Halbuki burun eti ameliyatı için gitmiş.Sağlık için yani.Estetik kaygı için değil.İki bacağından oldu diye biliyorum.

Benim de göğüslerim küçük. Başta takıyordum ama erkek arkadaşım çok sevdiğini söylüyor her fırsatta ben de kafama takmayı bıraktım. Dekolteye heves edince de takıyorum kaliteli destekli bir çamaşır. Mis gibi de görünüyor. Silikon biliyorsunuz ki yapma bir şey. Eşiniz bundan dolayı hoşlanmıyo olabilir normal. Erkek arkadaşım da silikonlu göğüsleri hiç sevmediğini her fırsatta söyler.

İki aylık evlisin henüz. Çocuk düşünmüyorsundur umarım.
Düşünmüyorsan doğum kontrol hapı kullan, benimkiler kalıcı olarak 1 beden büyüdü.
ben de hap kullanıyorum ama büyümedi ya
ne zaman etkisini gösteriyorki ?

bende küçük buluyorum göğüslerimi
ama arkadaşımın göğüsleri büyüktü bir ara gösterdi felaket sarkmış onu gördükten sonra halimden memnun olmaya başladım :D

Emzirme dönemi geçtikten sonra sönüp geçmiyor mu ama? Ya da sarkmıyor mu?
Ben evli değilim, ama bizzat yakınlarımdan gözlemlediğim, daha sonra hem küçülüyor hem sarkıyor maalesef.
Bu arada, bir arkadaş da (erkek) silikon göğsün hissedildiğini ve kesinlikle hoş olmadığını söylemişti. i.e eşler küçükse de orjinalini tercih edebilir yine de.

O haberi ben de biliyorum.Halbuki burun eti ameliyatı için gitmiş.Sağlık için yani.Estetik kaygı için değil.İki bacağından oldu diye biliyorum.

Ne yalan söyleyeyim, tırsıyorum bizim hastanelerden
Hem devletten hem özellerden
Mecbur olmadıkça asla bunların elinde narkoza girmem
Allah aratmasın diyorum hep ama cidden güvenemiyorum

Valka ben 3 sene kullandım, ne zaman büyüdü hatırlamıyorum. Zamana yayılıyor heralde.
1 senedir de kullanmıyorum, aynı kaldılar.
ben iki aydır kullanıyorum sanki daha da söndü
hangi hapı kullandınız ?

çözüm basit azıcık kilo al:)
bence yaptırma hiç gerek yok .. çok ama çok küçük olsa tamam da yani bilemedim gerek yok..

Back
X