- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dönsün zaten ne öyle karpuz taşır gibiKızlar hiç heveslenmeyin eski haline dönüyor.Ama emzirirken aşırı dolgun![]()
Ben evli değilim, ama bizzat yakınlarımdan gözlemlediğim, daha sonra hem küçülüyor hem sarkıyor maalesef.
Bu arada, bir arkadaş da (erkek) silikon göğsün hissedildiğini ve kesinlikle hoş olmadığını söylemişti. i.e eşler küçükse de orjinalini tercih edebilir yine de.
Hamilelik = meme büyütme ameliyatı
Çocuk yap bu dertten kurtul.
Sütyen çıkınca eşi tüm gerçeği görecek amabuyuk beden sutyen tak : )
amann esı onu goguslerı ıcınmı sevıyor sankı her ınsanın kusuru olurSütyen çıkınca eşi tüm gerçeği görecek ama
Annemi hep söyler " destekli sütyenle milleti kandırabilirsiniz ama kocanızı asla"![]()
amann esı onu goguslerı ıcınmı sevıyor sankı her ınsanın kusuru olur
Yasnmin kullandım ben. Bünyeden bünyeye değişiyordur belki.ben iki aydır kullanıyorum sanki daha da söndü
hangi hapı kullandınız ?
Ben anliyorum esim gogus icin sevecek degil gogus guzellik kistasida degil ama iste kendimce kafami kurcaliyordu ancak cok arastirmaya girismemistim bi arkadas isin cetrefilli kisminida yazmis biraz cekindim goguslerim kendi avcumu dolduruyor hic yok degilde biraz daha olsa diyordum iste
Yok duruş açısından demedim ben de, elleyince verdiği his olarak, ama haklısınız olabilir, varsa yaptıran çok yakın arkadaş akraba elleyip bakmalı aslındaValla sanırım o açıdan gelişmeler var. Kullanılan malzemeler günden güne doğala daha da yakınsıyor. Bir de göğüs yapısına dokusuna uygun boyutta bir şey yaptırılınca anlaşılmayabiliyormuş (hani göğüs kafesi ve dokusu yetmezken kocaman meme istenirse cidden top gibi duruyor)
Yok duruş açısından demedim ben de, elleyince verdiği his olarak, ama haklısınız olabilir, varsa yaptıran çok yakın arkadaş akraba elleyip bakmalı aslında![]()
Haklısın, öyle parmak ucuyla dokununca zaten bişey anlaşılmaz, ben de elleyemezdim sanırım :)Ellememe izin veren olmuştu ama yapamadım :)
buyuk beden sutyen tak : )
krem mı bu ?lasenza misal tavsiye ederim. 2 beden büyütüyor :)