İyi geceler,
Günlerdir yine yazamadım.
Bu ara alerji ilacı içiyorum aşırı uyku yapıyor. Gün içinde de uykum geliyor.
Cuma günü kociş arabayla bizi metroya bıraktı. Ela Eminönü Eminönü deyip duruyordu.
Neyse gittik sabah kahvaltımızı orada yaptık.ahh be dedim bir zamanlar senin yollarını beklerken az mı hayaller kurmuştum buralarda.
saat 10:30 dan 16:30 a kadar gezdik.
Alışveriş yaptık bol bol.
Labubu labubu bu ara gündemde.. istiyordu ben de demiştim bir sürü oyuncağın var. İki gün oynayacak üçüncü gün sepet dolduracak
Kendi paramla alırım demişti. Al sen bilirsin dedim.
Eminönünde adım balı labubu. Bu hepsine bir bahane buldu. Sonra yerine başka birşey çıkacak dedi almadı. Sonra ertesi gün alsakmı dedi
Cumartesi günü de teyzeye gittik. Pazar günü de eşimin patronun oğluna gittik.
Bugün de sabah erken uyandım.
Kızım oturup durma kolları sıva dedim.
Camlara bir giriştim ama çamur aktı. Üç cam kaldı. Onlar zaten silinmişti. Birini sildim kaldı iki.
Sonra camları bıraktım. Evi süpürüp sildim. Yani gün boyu iş yaptım. Kendime şaşırdım.
Böyle olunca kötü yanı Ela tv ye sarıyor. Kapattırdım bir süre sonra. Odasında oyun oynadı.
Bu arada civcivlerimiz hala yaşıyor.
Ama Elanın odası kümes
Kutunun içindeler. Arada odada gezdiriyor.
Tatile giderken anneme uğrayacağız. Çünkü civcivleri oraya bırakacağız. O güne kadar ölmezlerse
Bu arada civcivler rahat uyusun diye odasını da kullanmıyor.
Halıları da şu civciv maceramız bitince yıkamaya veririm. Zaten Ağustos ayında 1 ay evde yokum.
Şu iki haftaya işlerimi nasıl sığdıracağım, iki arkadaşım var çağırmayı düşündüğüm nasıl çağıracağım bilmiyorum.Bir de tatil hazırlığı..
Döndüğümde misafir ağırlamak istemiyorum.
Bakalım hayırlısı.
Okullarda daha erken başlayacak. Bu can sıkıcı.