• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Nasıl da okudum yazdıklarınızı ve yaşadıklarınızı öyle güzel anlatmışsınız benim gözümün önünde canlandı hepsi. Çocuklar çabuk büyüyor derdi annem onlar küçükken en güzel günlerin derdi ben de hiç öyle değil derdim o yoğunluğun içinde tabi büyüsünler diye bakardım. Şimdi annem bana diyor ki bak bana döndün oda evde babamla ben de eşimleyim gerçekten kimse beni bugünlere hazırlamadı zor oluyor ama bir telefon ediyorlar hepsi geçiyor Allah razı olsun sürekli arayıp soruyorlar, ama kızlar zor yıllarınız Allah güç kuvvet kudret versin çok yoruluyorsunuz bunu biliyorum o modellerden ben de de iki tane var. Sabah erkenden kalktım kahvemi içtim biraz oturdum tv keyfi yaptım eşimde oturdu öyle tv açık seyrettik kahvaltı sonrası hem yürüyüş yaptık bankada ki işlemlerimizi hallettik alış veriş yapıp geldik yorulmuşum ama hava mis gibiydi terlemiyorsun nefesin açılıyor yemek de dondurucudan tavuk naget, köz biber salatası az pilav azda kıymalı yumurta vardı ayran turşu yedik. Bu gün yemek yapmadım az az kalan yemekleri de tükettik iyi oldu. Yarın kızımla arkadaşı gelicek çayın yanına kısır ve kabak tatlısı istedi arkadaşı seviyormuş diye yaparım dedim. Kabağı dilimleyip şekere yatırdım yarın sabah pişiririm. Eşimle bu gün biraz yatırımlık gümüş aldık, paranın bir kısmını ayırdık traktörün trafiğe çıkma belgesini çıkaracak eksikleri varmış aracın paralar böyle böyle gidiyor.
Ben bazen büyümesin istiyorım. Büyüdükçe sanki daha uzaklaşır gibi düşünüyorum. Belki bu yakınlığı bulamam. Bilmiyorum. Büyüdükçe göreceğiz.
Yatırımınız bereketli olsun canım

Selamlar, bizim buralara kis geldi, dun fena degildi ama onceki gunler -7 lerdeydi, iki kere kar yagdi az az ama tutmadi. Simdi Noel ve Yeni yil tatili geliyor, cocuklarin okul tatil olacak, Allah tan benim sirket de tatil veriyor evde olacagim. Cocuklar bir yerlere gitmek istiyor, ben de evde oturmak istiyorum ama gonulleri olsun diye bakacagim ne yapabiliriz. Gecen esim paket dagitirken park halindeyken genc bir kiz carpmis bizim arbaya, heralde acemi bir sofordu, birkac bin dolarlik hasar var, karsi tarafin sigortasi karsilayacak, araba 1 hafta tamirde kalacakmis, esim simdi onlarla ugrasiyor, bu surede bize de kiralik araba vereceklermis. Ne yapayim cana gelmesin de.
Geçmiş olsun
Görünmez kaza

İyi geceler kızlar.
Ancak fırsat bulup yazabildim.
Dün arkadaş gelmeden Elanın odasını temizledim. Oyuncaklarını bayağı ayırdım. Ivır zıvırı her daim masada onları bir kutuya yerleştirdim.Arkadaş geldi sarma sardık.Tabi onun kız sıkıldı. Çünkü oyuncak bu defa azdı. Arkadaş sıkıldı deyince, ben de işte sıkılacağını düşündüğüm için okuldayken yapıverelim dedim sana diye belirttim.
Sarma bitmeden Ela geldi. Onun kız uyudu.
Sarma bitince kahvemizi içtik. arkadaş eve geçti sağolsun elaya tavuklu pilav getirdi. Kız uyanınca eve gittiler..Evi süpürdüm. Oyalanacak pek birşey bulamayınca odadaki çiçeği koparmış arkadaşımın kızı 😁
Ela da ıvır zıvırları kutudan çıkarıp masasına sıralamaya başladı. Ben de olmaz dedim. Ama ben böyle koyuyordumlar başladı. Tamam o zaman bundan sonra o minik minik şeylerin tozunu sen alıyorsun ve masanı sen temizliyorsun dedim😅 öyle deyince kutuya geri koydu😂
Uzun zamandır tek tek uğraşıyorum tozunu almaya.
Bu ara ne desem tersini diyor. Tamam annecimler bitti galiba :)
Neyse dün öyle geçti.
Bugün de ailecek araba bakmaya gittik.
Birkaç model baktık. Ela arka koltuğun bardak tutucu yerine bakıyor. İyice inceliyor küçük hanım, illa bardak tutucu olmalıymış.bir de detaylarına da dikkat etmiş :)
Dönüşte kahvaltıya gidelim dedik.
Yok illa ben evde tost yemek istiyorum dedi. Eskiden kahvaltıya gidelim diye söylerdi.
Gelince kahvaltı yaptık yattım uyudum.
Ödev falan derken gün bitti.
Elanın elindeki soyulma için doktorla konuştuk. O kızıl hastalığından kaynaklı dedi. Ben hala acaba egzamamı diyordum. Acaba cildiyeye götürsemmi diyordum.
Araştırdım. 1 hafta 10 gün geçince el ve ayak parmaklarında soyulmalar başlıyormuş.
Doktor doğru söylemiş.
Bakalım zamanla gireceğiz.içim biraz rahatladı

Selammm
Dün baktım hava soğuk çıksak mı çıkmasak mı anlık bir yer buldum çıktık
Bayıldık resmen aradığım yere düştüm
Salaş ama bi okadarda eğlenceli ormanla içiçe
Canlı müzik var 90’lar çaldılar bi de hep ateş çukurları geneli bizim yaşımız insanlar bayıldık
Mutlaka kapalı alanınada gideceğim şöminesi falan var
Ama ciddi soğuktu hava
Kızda eğlendi hobbit evler park dere, hayvanlar falan vardı
Bişiler içtik kıza köfte ekmek aldık biz yemedik.
Eve gelince en pratiğinden lavaş burger yaptım bizim öğün kurtarıcımız oldu kendisi

Bugünde gün bitsin diye bekliyorum resmen çamaşır, bulaşık, yemek süpür sil oturamadım
Arada 15dk yürüyüş sıkıştırdım
Hala bi ton iş var

Buharlıyı açmak istiyorum ama ayağımın altında kimse olmasın istiyorum
Hafta içi bi buharlıcam her yeri kız okuldayken
Yağmur var camları ellemem bir süre daha
Bazaları çekicem süpür sil yapılcak

Saçlarımla oynamak istiyorum ama risk alamıyorum yıllardır ya kendi renginde ya da siyah
Işıltı istiyorum fakat hiç bir yere güvenemiyorum
Öyle kötü paket atıyorlar ki o renk geçişleri sanki elle çizilmiş gibi bariz hiç sevmem
Ama hepte aynı saçlarım belki iyi gelirdi banada havam değişirdi biraz
Eşimi botox a ikna ettim gibi cumartesi randevu alıcam
Adam istemiyor bi deniyim falan filan bi bişi demedi bakim ne gerek var diyo
Ben merak ediyorum 🙈

Back
X