- 21 Ağustos 2015
- 32.023
- 97.188
- 598
- 38
Ordaydık ya bayramda 3.gidisimiz aynı yere,cok seviyo orayı.İzmir i birinden mi duydu acaba bir arkadaşından falan yani özellikle niye İzmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordaydık ya bayramda 3.gidisimiz aynı yere,cok seviyo orayı.İzmir i birinden mi duydu acaba bir arkadaşından falan yani özellikle niye İzmir
Doğru söyledin aynı durumdayızSen=ben
Bu sıcak bende sinirde yapıyo off puff geziyorum evde
Canım ne güzel eylenmişsinizSelamlar ben biraz geriden geldim okuyarak, @yedirenk79 basiniz sag olsun, Allah rahmet eylesin, her olum erken de boyle kucucuk cocuklari olanlarin vefati beni daha da uzuyor. Allah sabir versin.
D dimple81tr_lelli tatiller yapilmis, gezilmis ne guzel.
4 temmuz haftasi benim sirket 3 gun tatil veriyor, esim zaten evde cocuklarla, biz de haftasonuyla birlestirip 4 gunluk New York ve New Jersey gezmesi yaptik bu sayede. Legolandland e gittik, ayni bilet Madame Tussauds muzesinde de gecerliydi, hic gitmemistim, istiyordum oraya da gittik, cok buyuk degildi ama bilete dahil olan akvaryum vardi orayi da gezdik.
Esim diyor ki sen zaten bilete verdigin parayi cikartmak icin elinden geleni yaparsin, heralde yani niye faydalanmayalim. Hayatimda ilk defa roller coaster a bindim, kiz daha kucuk oldugu icin yaninda yetiskin istiyorlar, bu cok korkunc olanlardan degildi ama yine de yuregim bi hop hop etti, esim zaten bir kere bindi daha binmem dedi, cocuklar bir daha bir daha isteyince belki on kere binmisizdir.
Kucuklugumde annemin beni ve kardesimi sadece bir kere donme dolaba bindirdigini hatirliyorum, simdi cocuklarimla ben de kendi cocuklugumu yasiyor gibiyim. Bir de biz bu cocuklara cok mu sey veriyoruz bilmiyorum bazen yine de memnun edemiyoruz.
Cocuklar ve esim cok yurumek istemedikleri icin Central parki soyle bir kenardan gezdik, benim onlarsiz gitmem lazim, soyle aheste aheste gezmek isterdim. Ozgurluk heykeli icin en kotu gunu sectik heralde o kadar kalabalikti ki ama oglan istiyordu, okulda gorduler bu sene.
Son gunde Turk marketine ve firina gittik, tatli, pide, simit, diger hamur isi, salca, yufka gibi seyler aldik, fiyatlar bazi urunlerde ayni bazinlarinda daha uygundu bizim buraya gore.
Bizim bu seneki buyuk tatilimiz bu 4 gundu, artik bekli yakin yerlere gunu birlik gideriz, esim is bulana kadar buyuk harcamali tatil yapamayiz. Legoland tatilini cocuklara soz vermistik, dogum gunu hediyesi olarak.
Evet anneler hemen üzülüyor malesef. Oysa ki belki farklı alanlarda iyi olacak,belki seneye girecek o kadar çok olasılık var ki. Benim kızım da yüzme de 3 hafta kenardan izledi girmedi havuza. Kursa fötürdük oturdu izledi biz de karışmadık. Bu yıl anında suya atladı yüzme dersinde, otelde ise sabah 10 da bir giriyordu havuza akşam 6 ya kadar. Hatta ilk gündne sonra biz havuz dışındayken atlııyordu havuza kendi yüzerek çıkıyordu. Yani her şey değişebiliyorHayırlı cumalar bacımlar
Kalbim kırık geldim
Alyanın son kurs günüydü bugun
Son derslerde korkuyor girmiyordu,ısrar edince aglıyordu.
Yüzme anteranörü,cok güzel fiziği var cok istedim onu almayı ama girmiyor suya dedi
Bi tık üzüldüm
Girse belki farklı kapılar acılırdı önünde diye
Cocuk istemiyor yapacak bisey yok
Cimnastik diyince kosarak gidiyor
Yüzmeye rica minnet
Lgs sonucları acıklanmıs
Umarım bütün cocuklar istedikleri okullara yerlesirler
Bugun iyi anlıuorm olmayınca en cok analar üzülüyor
Saglık olsun diyoruz yapacak bisey yok.
Yüzme ögrense bana yeterEvet anneler hemen üzülüyor malesef. Oysa ki belki farklı alanlarda iyi olacak,belki seneye girecek o kadar çok olasılık var ki. Benim kızım da yüzme de 3 hafta kenardan izledi girmedi havuza. Kursa fötürdük oturdu izledi biz de karışmadık. Bu yıl anında suya atladı yüzme dersinde, otelde ise sabah 10 da bir giriyordu havuza akşam 6 ya kadar. Hatta ilk gündne sonra biz havuz dışındayken atlııyordu havuza kendi yüzerek çıkıyordu. Yani her şey değişebiliyor
70 bin fazla iyii rakam ama 20 kmUykum kaçtı
Nedenini bilmiyorum
Sabah enkaz gibi kalkarım
Dün eşime bir Holdingden teklif geldi
Artısı eksisi düşündük ama çok mantıklı gelmedi
her şeyi sıfırdan yapacak
Yeni sistem kuracak
6 ay kafadan çöp
Birde eve çok uzak
20 km
Mevcut maaşından 70.000 TL fazla alacak
Kışın özellikle yorucu olacak