Kucuk ev sorunu

Sağlık olsun, huzur, mutluluk olsun, inanın ev dekorasyonu çok boş bir şey. Ne kafanızı takın, ne kendinizi üzün. Olduğu kadar yerleştirip geçin. Zaten kiralara bu kadar Yüksek para ödemek insanın canını çok yakıyor. Benim bir ara gardırobum başka odada durdu, öbür evde komodinler yerleşmedi... ilk evimizde aylarca yemek masasında yiyemedik çünki sığmadı. Bir gram bile umrumda olmadı. Tabi siz ben gibi olmak zorunda değilsiniz. Ama ev değiştirecek durum da yoksa sadece boş verin. Canınızı sıkmaya değecek bir şey değil.

Ya eğer çocuk yoksa 70m2 gayet yeterli aslında. Bence böyle şeyleri dert etmeyin kendinize. Biz 50m2 evde yaşıyoruz eşimle gayet yetiyor yani neden küçük gelsin hiç anlamadım.

Koltuklarınız 3lu ve 2li şeklinde ise isterseniz 2li kalsın 3luyu birine verin 2 de küçük berjer ya da sandalye koyun alan genişlesin. 4 kişilik masa zaten çok büyük değildir, masanın olduğu yerde duvara ayna koyun mekana derinlik katar. Duvarları falan açık renk tutar perdeleri de çok dolu dolu kalabalık yapmazsanız geniş gösterir. Hiç dert edilecek şeyler değil gerçekten.

merhaba, lütfen canını sıkma.

Bizim evimizde çok küçük, 90 metrekare. Ama ev eşimin olduğu için biz ona göre eşya aldık, yani almadık daha doğrusu. İlk 2 yıl çok canım sıkılıyordu bu duruma benimde, en büyük dert geleni yatırma sorunu. Onu da şişme yatak alarak hallettik. Süs eşyası falan şuan heves etsen bile temizliği zorlaştıran şeyler, onları zaten düşünme derim. Zamanla oturuyor evin düzeni, 120 metrekare evde otursan yine yerleşme, düzen zor olacaktı en başta. Zamanla deneyimleyerek oturtuyorsun düzenini

Ev tutmadan eşya aldığınız için sıkıntı çekiyorsunuz şu an.
Eşya eve göre alınır, bir dahaki evinizde dikkatli olursunuz.

Altı üstü 2 kişi yaşayacaksınız, daha geniş ferah evlerde yaşayacak kadar iyi bir gelirin yoksa bu devir minimal yaşanacak bir devir artık.
Haklısınız ama instagrmadaki evleri görünce ben niye böyle diyemedim yahu diyorum ne kadar biri bana bunu söyleseydi eskiden saçma gelirdi ama içimdeki hevesi söndürdüm

Haklısınız ama instagrmadaki evleri görünce ben niye böyle diyemedim yahu diyorum ne kadar biri bana bunu söyleseydi eskiden saçma gelirdi ama içimdeki hevesi söndürdüm

Ay yok yahu öyle düşünmeyin, herkesin maddi durumu farklı, kıyaslayamayız ki kimseyle. Yarın bir gün çocuk olsa mesela instagramdaki bebelerin kıyafetlerine imreneceksiniz, evinizi sevmeye çalışın. Önce eşya alıp sonra ev tutan insanların sorunu bu oluyor zaten; sığamamak.

Küçük ev iyi oluyor bence ozellikle yeno evloysen çocuk yok vs. Evi temizlemek çok kolay oluyor. Eşyalari da kuçük alsaymissıniz super olurmuş ama yapacak bisey yok. Sürekli taşiniyor insan zaten birdahakini büyük tutarsiniz.

Lütfen milletin evine çivi çakmayın demeye geldim.
Aldıgım evde duvarları delik deşik etmişler arkalarından sövüyorum bildiğin. Parmağım kalınlığında dübelleri söküp alçı-sıva çektirdik
Küçük ev mevzusuna gelince de artık İstanbul'da büyük evi unutun.
5-10 yıllık binalardaki 80 m2 evi bile büyük diye satıyorlar artık düşünün.
Yeni evlerin artık çoğu 70m2 civarları belki daha da küçük.
55-60 m2 ev gördü bu gözler ev alma sürecinde.
Eşyalarınızı büyük almanız çok talihsizlik, hem taşınırken hem de yerleştirirken.
Kullanmadığınız eşyaları bence ya satın ya da depo gibi bir yeriniz varsa oraya koyun.
Tıkış tıkış bir ev insanı daraltır

Fazlalık olan ne var mesela? Eşyalari ya elden cikartacaksin ya da mağazaya gidip değişim rica edeceksin başka modellere bakacaksin
. Diğer arkadaşın dediği gibi depoda olur ama hemen ev alınacak mı ? Bu krizde daha büyük eve cikilabilecek mi belirsiz.

9 yıllık evliyim bir sürü albumum poster resimlerimiz var tasinacagiz diye bir tane civi çakmadim
Bence 'yeni gelin evi' konusuna takılmayın hiç gerek yok. Eğer ev dekorasyonu ile ilgili özel bir merakiniz varsa, ileride yapacağım diye düşünün nasılsa bir yolu bulunur. Muhtemelen tasinirsiniz da. İdarelik kullanın çocukta yokken mutluluğunuza huzurunuza aşkınıza bakın

Yeni evlisiniz daha, muhtemelen bilmediğiniz bir sürü ihtiyacınız daha çıkacak almak zorunda kalacaksınız, bazı eşyaların gereksiz olduğunu görüp elden çıkaracaksınız. O ev daha aylar geçtikçe "cilalanacak" inanın. Zaten ev krizi dolayısıyla şu anda bir evde çok uzun yıllar oturulmuyor maalesef, kafanıza dert etmeyin, ben de aynı büyüklükte bir evde oturuyorum şu anda, daha büyük kiralık ev bulmak çok zor zaten. Her şey oturuyor

Eşya çok ise bazılarını verin; kıyamıyorsanız annenize vs verin. Ben de fazla eşya sevmem. Eşya bu sonuçta sizin huzurunuzdan kıymetli değil ya, yenisini alın demiyorum fazlasını verin kurtulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…