- 19 Nisan 2023
- 184
- 182
- 23
- 34
- Konu Sahibi Parolterafarvele
-
Ev tutmadan eşya aldığınız için sıkıntı çekiyorsunuz şu an.Merhaba herkese, yeni evlendim
Ev sorunu bitmiyor.evim küçük 70 m2 eşyaları önceden aldığımız için sıkıntı yaşadım odam çok küçük olduğu için hersey birarada oldu ,
Yemek masasi küçük aldık eve 4 kişilik onu da odanın bor ucuna koyunca eşya dolu bir oda oldu maalesef.evjme karşı hevesim vs kalmadı.
Ev tutma eşya alma olaylarının gerçekleştiği zman ailemin ve kafamın içinin en karıştığı dönemdi.aile bir arada değildi bir yandan hasta olan var diğer kardeşimin başına bi sıkıntı geldi onunla uğraştık.her gün sıkıntı ile eşya Ev bakmaya gittik ne kafayı toplayabildim ne adapte olabildim. Zaten İstanbuldayım Ev kiraları çok yüksek temiz 5 10 yıllık bina da Ev bulmak çok zorladı bizi.nihayet evi sıfır tuttuk ama küçük bu seferde.
Evlendigimden beri sıkıntılar bitmedi babam kardeşim annem abim ...hergun huzursuz mutsuz ne yapacağız diye uyandık.
Bazı günler düşünmekten gece uyanıp uyuyamıyordum,dugun zamanı en stresli zamanım oldu çok çok perişan halde bireyler yapmaya çalıştım kimseye belli etmeyeyim diye.
düğünüm oldu eve yerleştim bu seferde eşyaları oldurmaya çalışıyorum. Evde huzuru bulamadım.duzen takıntım vardı düzenli de olamıyorum. Şuan fazla masrafa girmeyeyim diye bisey de almıyorum en cüzi eşyalarla yaşıyoruz.süs eşyaları falan yok .gelin evi minvalde bir Ev değil şuan duvara bi çivi takmadik.kucuk bir foto bile asmadim.hev3sim gitti. Ne yapacağımı şaşırdım yaklaşık 3 aydır belirsizlik stres sıkıntı yaşıyorum, Ev benim için en son dertti ,şuan oturdum düşünüyorum ben ne yapacağım diye. Küçük Ev zormuş. Büyük koltuklar almıştık neyimize guvendiysek.
Ne yapacağım yahu.dekore edemiyorum evi şunu hersey ortada gibi .
Haklısınız ama instagrmadaki evleri görünce ben niye böyle diyemedim yahu diyorum ne kadar biri bana bunu söyleseydi eskiden saçma gelirdi ama içimdeki hevesi söndürdümAltı üstü 2 kişi yaşayacaksınız, daha geniş ferah evlerde yaşayacak kadar iyi bir gelirin yoksa bu devir minimal yaşanacak bir devir artık.
Haklısınız çok olumsuz düşünmeye başladımDevir değişti artık,hiç birimiz gönlümüzce evlerde yaşayamıyoruz.Az eşya,çok huzurdur ayrıca.Evde mutlu ve huzurlu olursanız,tüm yaşamınıza bu şekilde yansır.
Haklısınız ama instagrmadaki evleri görünce ben niye böyle diyemedim yahu diyorum ne kadar biri bana bunu söyleseydi eskiden saçma gelirdi ama içimdeki hevesi söndürdüm
Küçük ev iyi oluyor bence ozellikle yeno evloysen çocuk yok vs. Evi temizlemek çok kolay oluyor. Eşyalari da kuçük alsaymissıniz super olurmuş ama yapacak bisey yok. Sürekli taşiniyor insan zaten birdahakini büyük tutarsiniz.Merhaba herkese, yeni evlendim
Ev sorunu bitmiyor.evim küçük 70 m2 eşyaları önceden aldığımız için sıkıntı yaşadım odam çok küçük olduğu için hersey birarada oldu ,
Yemek masasi küçük aldık eve 4 kişilik onu da odanın bor ucuna koyunca eşya dolu bir oda oldu maalesef.evjme karşı hevesim vs kalmadı.
Ev tutma eşya alma olaylarının gerçekleştiği zman ailemin ve kafamın içinin en karıştığı dönemdi.aile bir arada değildi bir yandan hasta olan var diğer kardeşimin başına bi sıkıntı geldi onunla uğraştık.her gün sıkıntı ile eşya Ev bakmaya gittik ne kafayı toplayabildim ne adapte olabildim. Zaten İstanbuldayım Ev kiraları çok yüksek temiz 5 10 yıllık bina da Ev bulmak çok zorladı bizi.nihayet evi sıfır tuttuk ama küçük bu seferde.
Evlendigimden beri sıkıntılar bitmedi babam kardeşim annem abim ...hergun huzursuz mutsuz ne yapacağız diye uyandık.
Bazı günler düşünmekten gece uyanıp uyuyamıyordum,dugun zamanı en stresli zamanım oldu çok çok perişan halde bireyler yapmaya çalıştım kimseye belli etmeyeyim diye.
düğünüm oldu eve yerleştim bu seferde eşyaları oldurmaya çalışıyorum. Evde huzuru bulamadım.duzen takıntım vardı düzenli de olamıyorum. Şuan fazla masrafa girmeyeyim diye bisey de almıyorum en cüzi eşyalarla yaşıyoruz.süs eşyaları falan yok .gelin evi minvalde bir Ev değil şuan duvara bi çivi takmadik.kucuk bir foto bile asmadim.hev3sim gitti. Ne yapacağımı şaşırdım yaklaşık 3 aydır belirsizlik stres sıkıntı yaşıyorum, Ev benim için en son dertti ,şuan oturdum düşünüyorum ben ne yapacağım diye. Küçük Ev zormuş. Büyük koltuklar almıştık neyimize guvendiysek.
Fazlalık olan ne var mesela? Eşyalari ya elden cikartacaksin ya da mağazaya gidip değişim rica edeceksin başka modellere bakacaksinMerhaba herkese, yeni evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?