- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.846
- 53
- 30
- Konu Sahibi Parolterafarvele
Bu şey değil mi ya "ben"Merhaba herkese, yeni evlendim
Ev sorunu bitmiyor.evim küçük 70 m2 eşyaları önceden aldığımız için sıkıntı yaşadım odam çok küçük olduğu için hersey birarada oldu ,
Yemek masasi küçük aldık eve 4 kişilik onu da odanın bor ucuna koyunca eşya dolu bir oda oldu maalesef.evjme karşı hevesim vs kalmadı.
Ev tutma eşya alma olaylarının gerçekleştiği zman ailemin ve kafamın içinin en karıştığı dönemdi.aile bir arada değildi bir yandan hasta olan var diğer kardeşimin başına bi sıkıntı geldi onunla uğraştık.her gün sıkıntı ile eşya Ev bakmaya gittik ne kafayı toplayabildim ne adapte olabildim. Zaten İstanbuldayım Ev kiraları çok yüksek temiz 5 10 yıllık bina da Ev bulmak çok zorladı bizi.nihayet evi sıfır tuttuk ama küçük bu seferde.
Evlendigimden beri sıkıntılar bitmedi babam kardeşim annem abim ...hergun huzursuz mutsuz ne yapacağız diye uyandık.
Bazı günler düşünmekten gece uyanıp uyuyamıyordum,dugun zamanı en stresli zamanım oldu çok çok perişan halde bireyler yapmaya çalıştım kimseye belli etmeyeyim diye.
düğünüm oldu eve yerleştim bu seferde eşyaları oldurmaya çalışıyorum. Evde huzuru bulamadım.duzen takıntım vardı düzenli de olamıyorum. Şuan fazla masrafa girmeyeyim diye bisey de almıyorum en cüzi eşyalarla yaşıyoruz.süs eşyaları falan yok .gelin evi minvalde bir Ev değil şuan duvara bi çivi takmadik.kucuk bir foto bile asmadim.hev3sim gitti. Ne yapacağımı şaşırdım yaklaşık 3 aydır belirsizlik stres sıkıntı yaşıyorum, Ev benim için en son dertti ,şuan oturdum düşünüyorum ben ne yapacağım diye. Küçük Ev zormuş. Büyük koltuklar almıştık neyimize guvendiysek.
Ne yapacağım yahu.dekore edemiyorum evi şunu hersey ortada gibi .
Zaten burda geciciyiz diye eşya felan alamıyoruz evin ruhu yok. Temizlik yapmak, yemek yapmak hiçbişey zevk vermiyor
Akşama kadar orayı temizliyim burayı temizliyim diye kafayı yiyen ben. Burda adım atmak istemiyorum. Düzen takıntısı da cabası
Offff hayat çok zor