- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.036
- 348
- 39
- Konu Sahibi senguler0011
Ya ben bunu hiç anlamıyorum bu kadar pısırık nasıl olunabiliyorÖncelikle herkesin Kadınlar günü kutlu olsun.
Konu bi arkadaşım adına açılıyor yani onun derdi.
Kendi nişanlı hatta bi defa bu arkadaş için konu açmıştık Kayseri’ye gelin gidecek aynı evde yaşayacaklar diye...Neyse nişanlandılar ve aynı evde yaşayacak ( o kadar anlatılanlara rağmen) kız kendisi ufak tefek yani aile olarak hep öyleler küçük gösteriyorlar.
Kaynanası sürekli şunun gelini de küçük ama iyi huyu yok şunun gelini şöyle ama kötü şu pis bu temiz gibi şeyler anlatıyormuş.
Kadın zaten dedikoduyu çok seviyor kendiside söylüyormuş bunu.
Koz da annen bana mı laf sokuyo diye nişanlısıyla tartışmış çocuk ne alaka falan diyo ama konu bayağı uzamış bizde nişanlınla değil kv ile konuş dedik.
Sizce ne yapmalı uzun olmasın diye kısa tutmaya çalıştım yorumlar için şimdiden teşekkürler![]()
Lafı eden kv, lafın muhatabı gelin, hesap sorulan nişanlı….ne alaka adamla anasının ettiği lafın
Bizde bir laf vardır “ağzını develer mi tepti” diye, arkadaşınızın ağzını develer mi tepmiş niye kayınvalidesine sormuyor hayırdır anne bana bunları niye anlatıp duruyorsun aba altından sopa mı göstermeye laf mı sokmaya çalışıyorsun diye? Böyle yapa yapa adamları da delirtiyorlar, anan böyle dedi karın şöyle dedi, herkes kendi derdini niye kendi halletmiyor? Tabi laf söylerse kv oğluna almaz sonra kocasız kalır kızcağız
Adam ne diyecekti başka, heee annem cadalozun teki senin gibi bir meleğe laf sokuyor tez reddediyorum mu diyecekti