Küçük göstermek

balyaj pek fark ettirmiyor ,ama denemekte fayda var.Ben de aynı dertten mustaribim , hepsini denedim,ama yine de 30 olmama rağmen lisede okuduğumu bile sanan varYüzümüzle alakalı bi durum bence ,o yüzden saç ve makyaj dışında bi seçeneğimiz yok...

Dediğiniz gibi işle görüntüyü bağdaştıran kıt akıllar var maalesef,deneyimsiz muamelesi görüyorsunuz,diğer insanlardan daha fazla performans sergilemeniz gerekiyor kendinizi ispatlamanız için;ciddiye alınmak için ciddi duruyoruz bu sefer de soğuk,kibirli damgası yiyoruz vayy arkadaaşşş

Evet söylediginiz gibi yüz yapımız degistiremiyecegimize göre belki sacla biraz oynanabilir degisiklik icin tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim :)

Aynen oyle ciddi duruyorum adim gulmeyene cikmis hic bir yolu tutturamadim .Sogukmusum vs vs bu millete ne oluyor anlamiyorum insana insan oldugu icin deger verilir.

27 yaşındayım.
Yaşımı söyleyince insanlar şoka giriyor.
Şaka yapıyorsun diyorlar hep.
Hatta geçen biri 16,17 gösteriyorsun ama dedi.
Büyük bir mutluluk bu.
Bol makyaj ve topuklularla gezen bir tipim üstelik. Ama hiç yaşımı büyütmüyor o faktörler de. Tam bir lolita gibiyim. =)
Her zaman olduğumdan küçük zannedildim ve bu beni hep memnun etti. İnan ki harika bir şey bu.

insanlar önyargılı,dış görüntü cogu insan icin cok sey ifade ediyor ne yazık ki.Dış görüntüye göre insanlara karsı davranıslar degisiyor.Bu o kisiyi hic tanimadan dahi olabiliyor.Bu durumu degistiremeyecegimize göre aslinda umursamamak lazim ama gene insanin aklina takiliyor tabi

Demek ki kıyafet ve makyajla alakası yokmus ben ondan zannettigim icin de kendim yüzümden zannediyodum.Direk yüz tipiyse fazla yapacak bir sey yok gibi.Aynen güzel bir sey dediginiz gibi

Biz onlara en güzel cevabı iyi bir eş olduğumuzda da bize verilen iş yerindeki görevleri herkesten daha iyi şekilde ifa ettiğimizde zaten veriyoruz o zaman dans o zaman renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…