- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Aynen ben de tam olarak ondan korkuyorum zaten :) Bakalim insallah ben de alisirim görüntü acisindan cok büyük bir artiBen de uzak duruyordum takip cikarirken insanlari gordukce icim bi hos oluyordu. Ay nasil yapiyorlar ki ellerini gozlerine daldiriverip diye dusunuyordum ama kolaymis
Panik olacak bir sey yok
Rica ederim :)
Sirf goruntude degil her alanda rahatlik bence lens. Alisirsiniz hemen insallah.Aynen ben de tam olarak ondan korkuyorum zaten :) Bakalim insallah ben de alisirim görüntü acisindan cok büyük bir arti
Peki mesela makyajla fark ediyor mu yoksa makyajta yapsanız ayni sekilde mi,22 yaşındayım soranlara 19 diyorum, aa 19 mu biz seni daha küçük sandık diyorlar, istisnasız.
Stajdayken (4 stajyeriz) onları üniversiteli beni liseli sanıyorlarmış. Alıştım
Aslında bana göre makyaj yapınca daha büyük gösteriyordum, en azından bana göre kesin 20 gibiydim. Staja hep makyak yaparak gittim sonuç liseliPeki mesela makyajla fark ediyor mu yoksa makyajta yapsanız ayni sekilde mi,
Bu bizim kaderimiz o zaman hahahah baska birsey diyemiyorum ben de hep ondan zannederdim direk yüz tipimizle alakalıymıs :)Aslında bana göre makyaj yapınca daha büyük gösteriyordum, en azından bana göre kesin 20 gibiydim. Staja hep makyak yaparak gittim sonuç liseli
Evet yüz tipimizle alakalı sanırım :)Bu bizim kaderimiz o zaman hahahah baska birsey diyemiyorum ben de hep ondan zannederdim direk yüz tipimizle alakalıymıs :)
Hahaha iyiymis sizinki de aynen ileri de hosuma gidebilir ancak su an üzülüyorumHamileyim hastanede ki hemşireler ne güzel erken anne olacaksın diyorlar bilmiyorlar ki 30 yaşındayımönceden küçük gösterdiğim için üzülürdüm şimdi çok hoşuma gidiyor ilerki yaşlarda emin ol seninde hoşuna gidecek
Ya simdi bu durumun güzel olmasi oldugun yasa göre degisiyor :) Sizin icin cok guzel bir sey ben de insallah ileride o sekilde olurum.O dediginiz kiz makyaj sactan dolayı mı oyle gozukuyor?Yoksa yüz tipi boy vs mi?boşver buna takılma, ne guzel ıste. bızım kursta bır kız var 15 yasındaymış, duydum sok oldum, rahat bır 25-26 gozukuyor. bende 33 ysındayım ama kımse ınanmıyor 25-26 sın dıorlar. Allah başka dert vermesın, uzulme bunun ıcın canım
Yok cnm makyaj vs bıse yok. Yapısı öyleYa simdi bu durumun güzel olmasi oldugun yasa göre degisiyor :) Sizin icin cok guzel bir sey ben de insallah ileride o sekilde olurum.O dediginiz kiz makyaj sactan dolayı mı oyle gozukuyor?Yoksa yüz tipi boy vs mi?
Hmm anladim tamam ben hep cok makyaj yapmamamdan giyim tarzimdan vs zannediyordum demek ki öyle degilmisYok cnm makyaj vs bıse yok. Yapısı öyle
25 cocuk bir yas degil ama neden o tarz bir muamele yapiliyor ki? Aynen o cok guzel bir seyBen de 30 um 25 diyorlar hem iyi hem kotu .Cocuk muamelesi yapanvar ,toplumda saymayan var ,coluk cocuk ilgi gosteriyor hep :)artisi hep genc gostericem .
aynen ben de zaten öyle abartı degisiklikler yapmayı dusunmuyorum hani bir kac kucuk farklarla biseyler degisebilir mi diye sormak istemistim sac rengimi öyle tamamen boyatmak degil de balyaj falan düşünüyorum o da fark ettirebilir belkisarı tonlarında saçlar (özellikle dalgalı bi model kullandığında),topuklu ayakkabı,tişört yerine bluzlar,sevimli takılar(figürlü falan) yerine daha sade ama dikkat çeken takılar...Bunlar en az beş altı yaş fark ettiriyor...Ancak gel gör kiii bunları da yapınca bu sefer ruhunla bedenin çelişiyor,daha da çıkmaza giriyor insan...O yüzden sen kendi yaşına uygungiyin,saçlarını düzleştir,bakımlı görün,gerisini boşver.
Digerleri hibi olgun gostermiyorum cunku.İclerinde cocuk gibi kaliyorum 25 yasindakiler bile olgun duruyor degil mi ama ben onlar gibi de gostermiyorum cok genc gosteriyorum minyon oldugum icin boyum kisa degil ama yuz yapisi iste bazilar 23 bile diyor dusun yani .İs yasamin da saygi duymayanlar bile oluyor olgun gorunsem bir cekince olucak insanlarda ama yok iste .Dis gorunuse bakip insanlar rahatliyor ,bir gevseklik oluyor rastgele konusmalar yapiyorlar.Benim yasimda olup. Yasini gosterenlere bizzat dikkat ettim cok buyuk saygi ve ciddiyet gosteriyorlar.25 cocuk bir yas degil ama neden o tarz bir muamele yapiliyor ki? Aynen o cok guzel bir sey
Aynen ya haklisiniz bana da ayni sekilde oluyor tabi insan biraz sinir de olmuyor degil acikcasi olayin geneline baktiginda güzel bir sey evet ama böyle ayrıntılara girince dezavantajı da yok yüz yapısından benim deDigerleri hibi olgun gostermiyorum cunku.İclerinde cocuk gibi kaliyorum 25 yasindakiler bile olgun duruyor degil mi ama ben onlar gibi de gostermiyorum cok genc gosteriyorum minyon oldugum icin boyum kisa degil ama yuz yapisi iste bazilar 23 bile diyor dusun yani .İs yasamin da saygi duymayanlar bile oluyor olgun gorunsem bir cekince olucak insanlarda ama yok iste .Dis gorunuse bakip insanlar rahatliyor ,bir gevseklik oluyor rastgele konusmalar yapiyorlar.Benim yasimda olup. Yasini gosterenlere bizzat dikkat ettim cok buyuk saygi ve ciddiyet gosteriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?