Küçük göstermek

Hahahaha valla bu durumdan muzdarip kisilerin basına gelenler hep benzer seyler :) Sizinde mi yüz hatlarından dolayı küçük durmanız?

evet makyaj yapmadığım sürece asla yaşımı göstermiyorum hatta yaptığımda bile küçük zannediyolar. ama ben sorun etmiyorum yaşımı bilmesini istediğim kişilerin zaten kulağına bi şekilde sokuyorum onu

Olduğundan küçük görünmekten hoşlanan bir ben miyim . Yaş kompleksim var herhalde.Cunku benim cok hoşuma gidiyor.Zaten zamanı gelince olgun gorunucez.Demi ama

Olduğundan küçük görünmekten hoşlanan bir ben miyim . Yaş kompleksim var herhalde.Cunku benim cok hoşuma gidiyor.Zaten zamanı gelince olgun gorunucez.Demi ama
Benim de ilk basta cok hosuma gidiyordu ben de cok olgun hissetmedigim icin daha kucuk gorunmek daha iyi gibiydi :) Ama sonra birden artinca dedim ki yani yanlis biseyler var acaba giyim tarzimdan mi,makyaj yapmamamdan mi veya bunun gibi seyler bunlara bagladim yani küçük görünenler bundan mi kucuk gorunuyor diye.Ama sonra burdada yazılanlar ve benim de bildigim gibi yüz hatlarımdan dolayı oyle.Artik yapacak birsey yok

Ben bir de gözlük kullaniyorum o da baya zor oluyor makyaj yaparken göz makyajı mesela.Ama dediginiz gibi dert etmemem gerekiyor fazla hafif degisiklikler yapacagım artik ne kadar etki ederse :)

Bence tadını çıkar.Zaten yaslancaz.

Ben bir de gözlük kullaniyorum o da baya zor oluyor makyaj yaparken göz makyajı mesela.Ama dediginiz gibi dert etmemem gerekiyor fazla hafif degisiklikler yapacagım artik ne kadar etki ederse :)

bende gözlük kullanıyodum lense geçtim. gözlük bile insana lise çağı havası verebiliyor.

28 yasindayim evliyim ve hamileyim insanlar hamile oldugumu duyunca yoook artik diyolar yasim ilerledikce bu benim avantajim olcak.. hic kafana takma kendinle barisik ol :)

28 yasindayim evliyim ve hamileyim insanlar hamile oldugumu duyunca yoook artik diyolar yasim ilerledikce bu benim avantajim olcak.. hic kafana takma kendinle barisik ol :)
Aynen haklisiniz sonucta dünyanın sonu degil.Artik hafif degisiklikler yapacagım ne kadar fark ederse o kadar olarak kalsin:) Aynen hepimizin tek tesellisi o

Gidip baktirdim gözüm uygunmus.Ama aynen takıp cıkarmaktan korktum gözüme zarar veririm diye biraz panik bir insanim bir de hemen paniklerim yanlis bir sey yapsam.Bakicam artik cesaretimi toplarsam belki alirim.
Benim aldigim yerde taktilar gozume. Nasil takilacagini nasil cikarilacagini gosterdiler. Avmlerdeki optiklere degil de sokaktakilere giderseniz yardimci olurlar sanirim.

Benim aldigim yerde taktilar gozume. Nasil takilacagini nasil cikarilacagini gosterdiler. Avmlerdeki optiklere degil de sokaktakilere giderseniz yardimci olurlar sanirim.
Tamam denerim dediginizi ben de bir de fazla panik olma durumu oldugu icin cekindim arti olarak.Ama denemekten birsey kaybetmem cok tesekkürler :)

Tamam denerim dediginizi ben de bir de fazla panik olma durumu oldugu icin cekindim arti olarak.Ama denemekten birsey kaybetmem cok tesekkürler :)
Ben de uzak duruyordum takip cikarirken insanlari gordukce icim bi hos oluyordu. Ay nasil yapiyorlar ki ellerini gozlerine daldiriverip diye dusunuyordum ama kolaymis
Panik olacak bir sey yok
Rica ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…