Küçük Kadınlar - Star Tv

bu dizinin tanıtımları dönerken ben bakmayacam dedim başıma gelecekleri bildiğim için her bölümde ağlmak istemiyodum ama vaz geçilmezlerim arasına girdi ve ben her bölümde ağlıyorum

bu hafta yelizin disinda gelisen hersey harikaydi hihoyyyt

he bide o cemil disinda :mymeka:

ayy utku armi oyy oyyy allahimmmm :asigim::asigim:

armi haftaya kaynana adayiyla tanisiyor kaynanamizda pek güzel kaydirigubbakcemile

aman yeliz enisteyi bicaklama gibi bir hata yapmasa bari kaydirigubbakcemile

ya bi yandan çok güzel bi bölümdü sürprizli falan
diğer yanda o eniştenin yelize yaptıkları deli oldum küçücük kız aklınca kardeşlerine yardım edecekti sapık adama yetmedi işte koskoca adam kötükedihüsokendini küçük bi kıza nasıl yakıştırır yaa inş. birileri duyup yardım ederde bıçaklamadan:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyy söylesinler artik yaaa... :1hug:
o timucine uyuz oluyorum zaten ya kafamçokkarıştı

utku ile armi sonsuza dek mutlu olsunlar Şeniz

yelizde artik su enistesinin yaptiklarini anlatsin :mymeka:

:ecrin_bebek:cansu evine dönsün

accaba eniştesini bıçaklarmı

yoksa biri görür engel mi olurr

merak ediyorum yaa.......

ya bu yeliz adami hasta eder valla ya
simgeninde verdigi akillara bak ya...

ya elife ne demeli? bu bölümde elifin yaptiklari sizce nasil?

elifin işi gerçekten çok zor böyle olmak durumunda birazcık yumuşak davransa önüne geçemez kızların...
kaldıki evin tüm yükünü üstlenmiş durumda...
amaa yeliz kadar salağınıda görmedim...
hah simgenin aklına uyda bak neler geliyor başına...
cemi de gerçek kimliğini sergilemeye başladı
neydi o kadına elifi pazarlamaya kalkması falan...
valla karışık durumlar...

bu dizinin tanıtımları dönerken ben bakmayacam dedim başıma gelecekleri bildiğim için her bölümde ağlmak istemiyodum ama vaz geçilmezlerim arasına girdi ve ben her bölümde ağlıyorum

senın gıbıydım arkadasım bende çok acıklı bakamam dıyordum şimdi kaçırmadan izliyorum...hihoyyyt

bu dizide dram hiç bitmiyor.
hiçmi iyi birşey olamaz............

su timucini varya
bi kasik suda bogmak isterdim tövbe tövbeeee

ali ne güzel rolünü yapiyor degilmi???
deniz kenarinda elifin gidisini izlerken icim yandi :çok üzgünüm:

bu diziyi çok seviyorum ama acı konusunda yaprak dökümünüde solladı..ara ara kapatıyorum artık...

5 kardeşten hiç biri mutlu değil.hep bir sorun çıkıyor...
bence elif timuçinle evlenemeyecek!
simgeye dün ifrit oldum.gıcık kız yaa.ben şeş kaza muphusa düşsemkesin koğuş agasını yerim kesinn.dayak atıyor.para topluyor kimsenin bişey dediği yokk.kızlarda o sıska kadından korkuyorrr
hıhhhh

oy oy oy küçük kadınlar beni öldürecek her bölümde ağlamaktan bitap düşüyorum tabi eşimdende güzelbi fırça yiyorum elif evlenmeyecek inşallahta evlenmez az kaldı küçük kuzum kanepenin altında boğuluyodu bu nasıl hala birine bu kadar değer ver sev öbürlerini hiçe say bakıyosan hepsine baksana çatlak kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…