Ergenlik sonucta. Arkadas olun abla olun ki size acilsin yanlis seyler yapmasin..Merhaba hanimlar. Bu sefer derdim kucuk kardesim henuz orta 2 ye gidiyo ama yasindan o kadar olgun davranmaya calisiyo ki size anlatamam. Surekli odasinda tek basinda hic insan icine cikmaz telefonu var ve hep elinde asla birakmiyo bi ara bos buldum gizlice sifresini ogrendim ve karistirdim galerisine hep sozler kaydetmis ask acisi ceken bi insan gibi fake bi hesap acmis ordan okulundaki bikac erkegi takip ediyo sonra bi gun agzini aradim gercektende sevdigi bi cocuk varmis cevresindeki o kucuk kizlarin zaten sevgilisi var simdi dert degil belki cogu insanin o yaslarda boyle cocukca seyleri oluyodur evet ama abartmaya basladi biraz kendini kapatti tamamen dersleri hic iyi degil surekli duygusal sarkilar paylasiyo ne yapmaliyim? henuz annemle bile paylasmadim o da farkinda ama ters tepiyo diye ustune dusmemeye calisiyo lutfen akil verin
+1Ergenlik diyoruz biz buna. Çok normal. Olgun falan değil yaşının getirdiği davranışlar bunlar.
Arkadaş olmaya, onun yaşına inmeye çalışın. Becerebilirseniz çözersiniz, beceremezseniz düşman olursunuz.
Şu an yapacağınız en büyük hata ona bunların yanlış olduğunu anlatmaya çalışmak olacaktır. Yanlış olmadığına önce siz ikna olun, sonra adım atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?