Kücük kaynima abi dememi istiyorlar

zaten bu kaynanaların cadı olması
bizim ülkemizin ne derece
KÜLTÜRSÜZ CAHİL dolu bir ülke olduğunu gösteriyor
hiçbir gelişmiş ülkede kaynana sorunu yok
Ah Ah büyük ATAM kültürü öğretip cahilliği yok etmeye çalıştı
ama
ATAMINDA ömrü yetmedi dahada yok edilmez bu cahillik
bu tip uzaylılar yüzünden milletimden ülkemden soğuyorum
NEYSE
doğulumu nişanlın canım
doğuda damadın kardeşi kaç yaşında olursa olsun geline ağam veya abi dedirtirler
30 yaşındada olsan 15 yaşında velede ağam demek zorundasın
mecburdur ordakiler çünkü aileler cahil ötesi varlıktır gelinlerde saftır demek zorundadır

KAHROLSUN ÜLKEMDEKİ BU EĞİTİMSİZLİK CAHİLLİK REZİLLİK

DİP NOT: güzelim kaç kurtar kendini bu aileyi hayatından çıkarmazsan daha çoookk konu açarsın buraya

Son düzenleme:
metin değilmiydi kaynının adı canım:26:

ahh ahh ne dogusu canim nigdeliler ic anadolu yani ya bide lafa gelince viyanada dogdum büyüdüm der kaynanam ama kafasi köyde yasayanlardan daha beter ben nice insan taniyorum köyde dogmus büyümüsler ama evladim mutlu olsun diye paraliyolar kendini

viyanadamı doğmuş vaaooowww
benimde üvey kayınvalide üniversite bitirmiş iyi işte çalışmış haytı boyunca ama tam bir köylü köylü adetlerinden vazgeçemiyor utanıyorum ondan üniversite mezunu deyince eminmisin diyor arkadaşlarım

bende viyanada dogdum b.y.düm oglunun viyanadan bir kiz istediyini duydugunda krizlere girmis ben burda dogmus büyümüs kiz almam, kendi sanki nerde dogdu tabii biliyor ya her istedigini yaptiraamaz aileside burda tutusmusdu ama nafile oglu istedi aldi hihihi

kayınvalideniz aklı sıra hükmetmek istiyo size.oğluna abi diceksinizki oda böbürlencek.13 yaşındaki oğluna saygı duydurtmaya çalışıyo ismiyle hitap etmenizi istemiyor.şimdiden ezmeye çalışıyo kendi soyunun ne akdar kıymetli saygıdeğer olduğunu vurgulamaya çalışıyor.ondan doğma birine ismiyle hitap edemeyeceğini vurgulamaya çalışıyor..çok saçma canım benim küçücük çocuk daha ne abisi komik ya.çocukta afallar zaten şimdiden egosu şişer yarın bi gün nolur bilmem.sorun abi deyip demek değil kayınvlidenizin tavrı ne zorunuz varki abi demeye.hiç korkma babam duyar falan die bitersede şimdiden biter daha tazeyken.duysun baban korkma şimdiden ipi almaya çalışıyo arkanda ailen var bilsin saklama ailenden tavırlarını kadın utansın yaptırmaya çalıştığından

ay canim cok güzel demissin vallah ama yok ben tavrimi koydum demem dedim nisanlimda bana destek cikinca kudurdu kadin simdi gözünün icine baka baka kaynima adiyla sesleniorum demem dedim acik acik

öff cahil insan yaa. hakimiyet kurmaya çalışıyor bence de. bazı gerizekalı kadınlar oğullarını işte böyle paşa gibi yetiştiriyorlar, ondan sonra yine kadınlar çıkıp diyor ki neden erkekler kadınları eziyor? işte böyle zihniyetli anneler yüzünden.

AA BU ARADA DAHA NİŞANLISINIZ Dİ Mİ? Böyle bir anne varken, oğullarını böyle paşaymış gibi yetiştiriyorken nişanlının sana köprüyü geçtikten sonra değer vereceğini pek sanmıyorum.5 parmağın beşi bir olmasa da dikkat etmek lazım

onlara önce abi'nin tanımını öğret.
sonra mantıklı insanların kendisinden küçüklere abi demeyeceğini söyle.
böyle bi şeyin akla aykırı olduğunu söyle.
ayrıca kimse kimseye nasıl hitap edeceği konusunda dayatmaya gidemez.
Allah akıl fikir versin ya böyle insanlarla geçinmeye çalışacaksın bi de.
valla sabır lazım.
sinir oldum şimdi

bide beni düsünsene canim uyuz oluyorum kadina tam kanim kayniyo bir laf sokmak bidaha nefret ediyorum

şu kaynanaları anlmaka zor valla. durup duruken huzursuzluk çıkarmak bu başka bişe değil.

bide beni düsünsene canim uyuz oluyorum kadina tam kanim kayniyo bir laf sokmak bidaha nefret ediyorum

bu kadına kanının kaynadığı anlar oluyor ha? iyi niyetlisin :) ben de öyleyim yaa, karşımdaki isterse düşmanım olsun, iki güler yüz gösterince yumuşuyorum hehe

abimin nişanlısı benden 1yaş büyük ben ona ismi ile hitap ediyorum annemler yenge de abla de falan dediler ama demem ya ne alaka 1yaş var sonucunda

abimin nişanlısı benden 1yaş büyük ben ona ismi ile hitap ediyorum annemler yenge de abla de falan dediler ama demem ya ne alaka 1yaş var sonucunda

bence seninki farklı bi durumdur. yaş farkı az ya, nişanlın seni kardeşinden kıskanmasın diye olabilir. oluyo öyle şeyler =)

oooooff off ne günlere kaldık kaynın sana ne diycek isimle mi hitap edecek yok artık

aynen canim salakmiyim iyi niyetlimiyim bilmem gercekdnde bir iki güleryüze kaniyorum

niye salak olacakmışsın? karşıdaki pişmansa uzatmanın ne alemi var? iyi niyet bence :) ama sürekli önce vur sonra öp şeklinde oluyorsa bir noktadan sonra affetmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…