ay vallah abi demem birtane abisi var ona abi diyorum ama icimden geliyor baska türlü hitap edemem zaten ama kardesine abi dicek kadar büyük bir saygisizligi basda kendime yapamam
zaten o konusmadan sonra bikac kere telde konusdum bide iki keremi ne gittim oraya inadima dedim ekrem nerde kaynanam bakdi halasi gilde kuzeniyle ders calismaya gitti dedi hicbisey diyemedi düzeltemedi beni ekrem abi diceksin diye cünki biliyor oglununda böyle birseye izin vermedigini ay ayrica oglu benimle böyle bir tartismaya giremez bile tavrimi koyarim ben onlar beni sevcek diye kendimi rezil duruma düsüremem ki agzimla kusda tutsam sevmezler zaten
metin değilmiydi kaynının adı canım:26:
zaten bu kaynanaların cadı olması
bizim ülkemizin ne derece KÜLTÜRSÜZ CAHİL dolu bir ülke olduğunu gösteriyor
hiçbir gelişmiş ülkede kaynana sorunu yok
Ah Ah büyük ATAM kültürü öğretip cahilliği yok etmeye çalıştı
ama
ATAMINDA ömrü yetmedi dahada yok edilmez bu cahillik
bu tip uzaylılar yüzünden milletimden ülkemden soğuyorum
NEYSE
doğulumu nişanlın canım
doğuda damadın kardeşi kaç yaşında olursa olsun geline ağam veya abi dedirtirler
30 yaşındada olsan 15 yaşında velede ağam demek zorundasın
mecburdur ordakiler çünkü aileler cahil ötesi varlıktır gelinlerde saftır demek zorundadır
KAHROLSUN ÜLKEMDEKİ BU EĞİTİMSİZLİK CAHİLLİK REZİLLİK
DİP NOT: güzelim kaç kurtar kendini bu aileyi hayatından çıkarmazsan daha çoookk konu açarsın buraya
ahh ahh ne dogusu canim nigdeliler ic anadolu yani ya bide lafa gelince viyanada dogdum büyüdüm der kaynanam ama kafasi köyde yasayanlardan daha beter ben nice insan taniyorum köyde dogmus büyümüsler ama evladim mutlu olsun diye paraliyolar kendini
viyanadamı doğmuş vaaooowww
benimde üvey kayınvalide üniversite bitirmiş iyi işte çalışmış haytı boyunca ama tam bir köylü köylü adetlerinden vazgeçemiyor utanıyorum ondan üniversite mezunu deyince eminmisin diyor arkadaşlarım
kayınvalideniz aklı sıra hükmetmek istiyo size.oğluna abi diceksinizki oda böbürlencek.13 yaşındaki oğluna saygı duydurtmaya çalışıyo ismiyle hitap etmenizi istemiyor.şimdiden ezmeye çalışıyo kendi soyunun ne akdar kıymetli saygıdeğer olduğunu vurgulamaya çalışıyor.ondan doğma birine ismiyle hitap edemeyeceğini vurgulamaya çalışıyor..çok saçma canım benim küçücük çocuk daha ne abisi komik ya.çocukta afallar zaten şimdiden egosu şişer yarın bi gün nolur bilmem.sorun abi deyip demek değil kayınvlidenizin tavrı ne zorunuz varki abi demeye.hiç korkma babam duyar falan die bitersede şimdiden biter daha tazeyken.duysun baban korkma şimdiden ipi almaya çalışıyo arkanda ailen var bilsin saklama ailenden tavırlarını kadın utansın yaptırmaya çalıştığından
Arkadaslar snirim kafayi yemek üzereyim,
erkek arkadasimla gecen hafta nisanlandik ve annesi nisanlanir nisanlanmaz geldi yanima dediki metine abi diceksin metin dedigimde kaynim oluyor kendisi daha henüz 13 yasinda benim kendi kardeslerimden bile kücük, bende dedim hayatta demem ne alaka nisanlimda demicek dedi kadin dahalen diyorki yok abi dicek torunum olursada isimleri söyle böyle olcak allahim ya saka gibi ben nerden cattin ne günah isledim bilmiyorumki yemin ederim aglama krizlerim geliyor zoruma gidiyor, ha demem abi falan ama ayip ya belki ben o cocukla cok iyi anlascakdim böyle yaparak ondanda nefret ettiriyorlar simarigin teki zaten benden 10 yas kücük ben onun neyine abi dicekmisim ne alaka hangi devirde kaldik ya bana gelmis kayinvalidem diyo abi diceksin güldüm diyor ne gülüyon demicen mi demicem tabi dedim ben gittikden sonra arkamdan yine demis abi dicek diye ayyyy siz söyleyin napim ben he ne istiyor bunlar benden ya demem zaten abi falan annem duydu bu konuyu delirdi nerde görülmüs baban duymasin vallah cok kötü olur böyle bisye izin vermeyiz falan dedi
onlara önce abi'nin tanımını öğret.
sonra mantıklı insanların kendisinden küçüklere abi demeyeceğini söyle.
böyle bi şeyin akla aykırı olduğunu söyle.
ayrıca kimse kimseye nasıl hitap edeceği konusunda dayatmaya gidemez.
Allah akıl fikir versin ya böyle insanlarla geçinmeye çalışacaksın bi de.
valla sabır lazım.
sinir oldum şimdi
bide beni düsünsene canim uyuz oluyorum kadina tam kanim kayniyo bir laf sokmak bidaha nefret ediyorum
bu kadına kanının kaynadığı anlar oluyor ha? iyi niyetlisin :) ben de öyleyim yaa, karşımdaki isterse düşmanım olsun, iki güler yüz gösterince yumuşuyorum hehe
abimin nişanlısı benden 1yaş büyük ben ona ismi ile hitap ediyorum annemler yenge de abla de falan dediler ama demem ya ne alaka 1yaş var sonucunda
aynen canim salakmiyim iyi niyetlimiyim bilmem gercekdnde bir iki güleryüze kaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?