canım siz hangi devirde yaşıyosunuz?
aynı şey benimde başımdan geçti:))
hemde nişanlandığım gün kaynıma abi dememi istediler bende o eskidenmiş dedim...
annemde üzerime geldi yalan yanlış abi dedim şimdi ismini diyorum benden 3 yaş küçük:))) neyine abi diecmmm:)))
Kusura bakmayin arkadaslar bayadir giremiyorum nete bilgisayarimda bir sorun vardi hepinize tek tek tesekkür ediyorum yorumlariniz icin hepiniz saolun.
yok gercekden benim kayinvalidem beni basta istemiyodu tamam ama ilk gelininede aynisini yapmis ondanda ayni seyi istemis tabii oda abi falan dememis cok agladim cok kavgalar ettim ama demedim diyor o nisanlilik dönemi gecirmedigi icin evlendikden snra bu konularla ugrasti bende nisanlandim haftada birkere gidiyordum oturmaya cagriyorlar diye onlar daha sik gitmemi istediler ama ben calistigim icin gitmiyorum ama ariyodum annesini hal hatrini sormak icin ama bu konu acildi 1 hafta önce ogünden beri hic aramadim aramayida düsünmüyorum ben aradikca yüz buluyolar ben zaten direkt dedim ben abi falan demem diye ne dicem be allahim ya kadin kendini otoriter saniyor herkes onun istedigini yapmak zorunda deil sonucda bastada ayni eve almak istiyordular beni kücücük ev bekar kaynim var kaynanam var kayinpederim var birde görümcem var ben onlarlami ugrascam bende tavrimi koydum istemedim nisanlimda destek oldu bayaa kavgalar etti ailesiyle cok olaylar cikdi ama sonunda allaha sükür o konuyu atlattik o bitti gitti simdide abi konusu ama ben abi demem dedim ztn nisanlimda ne abisi ya diyip güldünerde görülmüs ya aman ne bilim ya annemde hep soruyor bana sen cokmu aradin bu aileyi diye ama ne bilim 3 sene oldu 3 senedir cok mücadele ettik en fazlada nisanlim mücadele etti ben hep pes etmek üzereydim ama o hic birakmadi .. babasi ama melek gibi o yazik hicbisey diyemiyor sadece gülüyor bu konuya ama bn kesinlikle bidaha acilsin bu konu bu sefer kalp kirarim sonuc ne olursa olsun bikere güzellikle söyledim ama bidahakine böyle olmaz
bu arada nereliler diye sormus bir arkadasim ic anadolu yani nigdeliler
Valla onu bunu bilmem de,arabanın ön tekerleği nereye giderse,arka tekerleği de oraya gider:)
Örneğin kültürsüz ailenin kültürlü oğlu,görgüsüz ailenin görgülü oğlu,tutucu ailenin modern oğlu olmaz.
Genelleme genellemedir nihayetinde.Hiçbir genelleme yüzde yüz herkesi kapsamaz.
İstisnalar olabilir lakin istisnalar kaideyi bozmaz.
Sizin çevreniz derken...Sadece kendi çevrem veya 2 komşu-3 akraba üzerinden konuşmuyorum elbette.
Konu adamın kötü olup olmaması değil zaten.Uygun olup olmaması...Bize uygun olmayan biri,kötüdür anlamına gelmez.
Kayınvalide de kötü olmayabilir.Öyle görmüştür,doğruyu öyle biliyordur,kendisine öyle davranılmasını bekliyordur.
Siz veya tanıdığınız kişiler,üstesinden gelmeyi başarmışsınız,ne mutlu size.
Ama konu sahibinin diğer konularına bakınca,hiç böyle bir şansı olmadığı daha net anlaşılıyor.
Arkadaslar snirim kafayi yemek üzereyim,
erkek arkadasimla gecen hafta nisanlandik ve annesi nisanlanir nisanlanmaz geldi yanima dediki metine abi diceksin metin dedigimde kaynim oluyor kendisi daha henüz 13 yasinda benim kendi kardeslerimden bile kücük, bende dedim hayatta demem ne alaka nisanlimda demicek dedi kadin dahalen diyorki yok abi dicek torunum olursada isimleri söyle böyle olcak allahim ya saka gibi ben nerden cattin ne günah isledim bilmiyorumki yemin ederim aglama krizlerim geliyor zoruma gidiyor, ha demem abi falan ama ayip ya belki ben o cocukla cok iyi anlascakdim böyle yaparak ondanda nefret ettiriyorlar simarigin teki zaten benden 10 yas kücük ben onun neyine abi dicekmisim ne alaka hangi devirde kaldik ya bana gelmis kayinvalidem diyo abi diceksin güldüm diyor ne gülüyon demicen mi demicem tabi dedim ben gittikden sonra arkamdan yine demis abi dicek diye ayyyy siz söyleyin napim ben he ne istiyor bunlar benden ya demem zaten abi falan annem duydu bu konuyu delirdi nerde görülmüs baban duymasin vallah cok kötü olur böyle bisye izin vermeyiz falan dedi
senin kız kardeşin yada erkek kardeşin yokmu ?
kayınvalidenin yanında eşine söyle sende ,
kardeşime abla demeni istiyorum...yada abi..herneyse..
bakalım ne yapacak ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?