hemen konuya gırmek ıstıyorum 13 yasında kız kardesım var bugun facede sevgilisi oldugunu ögrendım gidip dövmemek anneme dememek ıcın zor duruyorum delircem sımdı konustum anlamıyor gıt söyle dıyor nasıl davranacagımı bilmiyorum lütfen bırısı yardım etsın tercübesi olan bayanlar anneme söylemeli miyim ne yapacagım ?
Sizin gibi ablası olduktan sonra çook hata yapar o kızcağız... Bu arada 13 yaşında olması gereken sınırlar içersinde bu GAYET NORMAL BİR DURUM... İllaki sevgilisi olması gerekmiyor tabiiki ama eğer karşı cinse cinsellik içermeden saf olarak aşk, ilgi duymuyorsa bir sorun var demektir...
ıyı de sessız mı kalacagım normal dıye ya basına bır sey gelırse kendımı cok suclu hıssederım off arada kaldım
bı kız arkadası var devamlı açık saçık giyenen erkeklerle uğraşan bır tıp kız yıne görmüştüm kardesıme erkek ayarlamaaya calısıyordu anneme demedım fakat ımalı ımalı konustum gönderme gıbısınden geçen yalanını yakaladık gezcem kızlarla dedi üsteledik tek gıdecegım dedi bnce o da yalandı..
ahh kardeşim dedıgın gıbı basıt olsa laf dınlese bırsey dıyınce bagırmalar baslıyor odaya kapanmalar anneme bellı etmek ıstemıyorum cok katı bu konularda ben arada kalıyorum hep laf anlasa canımı yesın
Anlatma biçimin önemli kesinlik ile agresif davranma şuan o kendi gözünde büyümüş doğruyu yanlışı bildiğini düşünüyor.
Arkadaş gibi yaklaş ama dengeyi asla kaybetme. İğneleyici konuşma yalancı vs.imalarda bulunma bazen al beraber çıkın dışarı beraber takılın bu dengeyi yakaladığınızda örnekler vererek ona demiyormuşcasına konuşun.
Teşekkür ederim tavsiyelerinizi dınleyecegım arkadaşlar ne kadar sabırlı olmak gereklıyse artık bu işte uğraşacagım bakalım sonuc ne olacak
bu konuda baskıcı davranmayın masumca bişey yaşıyabilir buda çok normal bence .. siz baskı yaptıkca onun vazgeçiceği varsada geçmez yasak tatlı gelirbiraz kendi haline bırakın arkadaşca yaklaşın dövmeyi aeklınızdan bile geçirmeyin bilmeniz daha iyi değilmi? şimdi size tamam ayrılcam dese diğer tarafta arkanızdan iş çevirse dahamı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?