Şuana kadar daralıp bağırmışlığım bile yok ona. Sevgiyle büyüyen bi çocuk olsun istiyorum ama dışlanıncada yanlış bişey mi yapıyorum diyorum.Benc3 düzelir , anneniz daha farkli alternatifler sunuyorsa hosuna gidiyordur ben sanmıyorum anne evlat arasında pisikolojik ya da fiziksel şiddet dışında iliski zayif olsun.
Anne icin boyle dusunmek hic kolay degil ki. Benim bebegim benden baskasina anne dese cok uzulurum. Bu sozlerle anlatilacak birsey degil.Bunu dert etmeniz bana çok tuhaf geldi..
Benim yeğenimde annemi gözüyle takip eder. Çok sever hatta anne der anneme..
Ne güzel işte anneniz demek ki ona bunu hissettirmiş.
Anne olmadığım için bilemiyorum ama gelinimizde hep anneme 2. annesi sensin anne der.Anne icin boyle dusunmek hic kolay degil ki. Benim bebegim benden baskasina anne dese cok uzulurum. Bu sozlerle anlatilacak birsey degil.
Mutlaka oyledir. Ama bizi en ozel hissettiren evlatlarimiz diye dusunuyorum. Kadin anne olmadan once ve anne olduktan sonra diye ikiye ayriliyor. Bu sadece dogurmakla ilgili degil, yanlis anlasilmasin. Bir evlat sahibi olmakla ilgili. Anne olduktan sonra kendimize ne kadar zaman ayirsak da once onlar geliyor. Bu doganin kanunu. Dolasiyisle bebeginin gozunde ozel ve biricik olmayi istemek bir annenin en dogal hakkidir.Anne olmadığım için bilemiyorum ama gelinimizde hep anneme 2. annesi sensin anne der.
Yapıdan yapıya değişiyor sanırım.
aynen boyle diyen ve davranan bir gelin de bizde var. bebegi anneme asik gibi, gozunu ayirmiyor, hep onu istiyor. en guzel annem uyutabiliyor, yediriyor. kendi annesinden anneme gitmek istiyor.Anne olmadığım için bilemiyorum ama gelinimizde hep anneme 2. annesi sensin anne der.
Vallahi tek basima 2 tane çocuk büyüttugum icin bunlat gozume büyük bir lütuf geliyo düşünsene misafirin geliyo annen var gunduz geliyor is yapiyor daha ne ister bir insan anne desede hic uzulmem çünkü cocuklar zaten zamanla kimin annesi kimin ananrsi oldugunu biliyor o yuzden bende hic takilmamAnne olmadığım için bilemiyorum ama gelinimizde hep anneme 2. annesi sensin anne der.
Çok güzel özetlediniz anlatmak istediğimi.Mutlaka oyledir. Ama bizi en ozel hissettiren evlatlarimiz diye dusunuyorum. Kadin anne olmadan once ve anne olduktan sonra diye ikiye ayriliyor. Bu sadece dogurmakla ilgili degil, yanlis anlasilmasin. Bir evlat sahibi olmakla ilgili. Anne olduktan sonra kendimize ne kadar zaman ayirsak da once onlar geliyor. Bu doganin kanunu. Dolasiyisle bebeginin gozunde ozel ve biricik olmayi istemek bir annenin en dogal hakkidir.
Aslında güvenli bağlanmayı onunla kurması için bi neden yok. Haftada 2-3 gün 3-4 saat görüyo. Bırakıp bi yerede gitmiyorum. Yedirip içirmesi alt değiştirmesi hep bende.Güvenli bağlanmayı anneanneyle kurmus.Bence uygun değil. Güvenli bağlanma konusunu arastırın ona gore bir yol izleyin
Yalan yok kıskanıyorum zaten. Bişey diyincede ben kötü oluyorum. Kucağıma alsamda susmuyo.ben kıskanırdım valla o ne öyle sanki gerçek annesi gibi alıştırmış, katıla katıla ağlıyor sürekli kucağında vs, araya mesafe koy annesi sensin !!!!!!!!! ağlar ağlar susar nasıl alışırsa öyle gider, ben hamileyim Allah nasip ederse bebeğim olacak şimdiden kafayı yiyorum ben çalışırken kv bakarken ya ona alışırsa diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?