ben daha hiç bişey hissetmiom kıslar ya...
geçen hafta doktora gittik, erkek olduğunu öğrendik minnoşomun...
hep kızım die sevioduk, biraz dumur olduk pipiyi görünce ehehehehe :)))
şimdi oğluşumuz gelio, acayip hareketliydi, öyle böyle değil, ağlamaya başladım onu görünce, vesikalık gibi renkli fotosu var yaaa...o kadar oynak olmasına rağmen ben hiçbişey hissedemiyorum ama(
kalp atışlarını dinleyebileceğimiz bir aygıt var bizde, onunla kalp atışlarını dinliyoz geceleri, acayip şeker yaa....:)))))))))))) inşallah onu hissedeceğim günler de yakında gelir...
Canım cok sevındım senın adına ne guzel bı duygudur dusunemıyorum bıle o hıssı darısı basımıza
bi de bişey sorcam kendı resmını nasıl eklıyosun ben yapıyorum olmuyo bı turlu
canım ne kadar güzel ve heyecan verici bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum
benimde ilk defa pazar günü karnım seğirdi
Allah'ım çok heyecanlandım ve nutlu oldum
Rabbim meleklerimizi korusun
selam kızlar ben de kasım annesiyim inşallah 15+4 olduk biraz sorunlar atlattık bebişimle listeria denilen bir mikrop çıktı kanımda 1 ay antibiyotik tedavisi gördüm 3 ayı atlatmmız lazım dedi dr ben tabi hergün telaş panik çok şükür atlattık
yavaş yavaş göbüş çıkmaya başladı 1 kg aldım geçen hafta gördüm en son kıpır kıpırdı çok şükür herşey yolundaydı büyük ihtimalle erkek dedi bakalım hayırlısı
selam kızlar ben de kasım annesiyim inşallah 15+4 olduk biraz sorunlar atlattık bebişimle listeria denilen bir mikrop çıktı kanımda 1 ay antibiyotik tedavisi gördüm 3 ayı atlatmmız lazım dedi dr ben tabi hergün telaş panik çok şükür atlattık
yavaş yavaş göbüş çıkmaya başladı 1 kg aldım geçen hafta gördüm en son kıpır kıpırdı çok şükür herşey yolundaydı büyük ihtimalle erkek dedi bakalım hayırlısı
bu güvrnlik kapılarından gecmenn riskli olduğunu duymustum bizler için..ama hiç kimse bilmiyor hemen hemen..sonra bende tereddüte düştüm acaba benmi yanlıs hatırlıorum die??doktorrunuza sordunuzmu hiç??yada nerde okudunuz?*
Canlarım fazla vaktim olmuyor, işler fazla yogun, gelemiyorum yanınıza bu aralar ama kalbim hep sizinle.
Guvenlik kapıları x-ray ile biraz farklıdır. Yani x-ray cihazları cantalrımızı içine koyup geçirdigimiz aletlerdir ama kapı şeklinde içinden geçtiğimiz mekanizma tamamiyla her tarafı mıknatıstan olusan bir alet.
Bu aletin içinden metal bir cisimle gectigimizde (uzerimizde metal cisim oldugunda) arasındaki baglantı kesilmis oluyor ve biiipppppppp. Yani hiçbir sakıncası yok. Ama hamileliğin avantajını kullanarak gecmemeyi tercih ediyorum, pek de keyifli oluyor aslında...
ben daha hiç bişey hissetmiom kıslar ya...
geçen hafta doktora gittik, erkek olduğunu öğrendik minnoşomun...
hep kızım die sevioduk, biraz dumur olduk pipiyi görünce ehehehehe :)))
şimdi oğluşumuz gelio, acayip hareketliydi, öyle böyle değil, ağlamaya başladım onu görünce, vesikalık gibi renkli fotosu var yaaa...o kadar oynak olmasına rağmen ben hiçbişey hissedemiyorum ama(
kalp atışlarını dinleyebileceğimiz bir aygıt var bizde, onunla kalp atışlarını dinliyoz geceleri, acayip şeker yaa....:)))))))))))) inşallah onu hissedeceğim günler de yakında gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?