ya arkadaşlar aynısı bendede oldu ama bendeki küçük bir kelebek kıpırtısı gibiydi daha sonrada eşim söyledim oda merak etti ve oda hissetmek için elini karnıma koydu ve sekmeler oldugunu söyledi ama ben hisseddemedim:1no2:bu arada benimkide 15+4 haftalık
canım ben yaşadım tam olarak hareket denemez ama genelde yatarken oluyor karın kaslarında seyirme şeklinde.zaten ondan sonra da hareketler başlıyormuş..
Ben de ilke kez iki gün önce hissettim.. ben de alışveriş sonrası çok yorulduğum için sırt üstü uzanmıştım, o an hissettim.. nabız atışına benziyor sanki, tam göbek civarı seyiriyor.. ama her yerde daha çok erken filan yazdığı için ben bebeğime yormamıştım.. eğerr siz öyle diyorsanız öyledir heralde.. ben de sabırsızlıkla bekliyorum hareket etmesini ama benden çok eşim bekliyor galiba :) çok heyecanlı o..
Kıslar askolsun benim dogum tarihim 2 kasım ve ilk kasım annesi muhtelemelen ben olacagım.Ben oglusumun hareketlerini uzun zamandır hissediyorum.Bazen seyirme seklinde bazende vurus gibi oluyor.Benim oglusum cok hareketli masallah.iki gün önce daha ilginc bisi oldu sanki camasır sıkarsın ya onun gibi birsey hissettim ne bileyim icim büzüldü tekrar genisledi ama dönmüs olabilirmi diye düsünüyorum????
Kızlar bugün bende karnımda bişey hissetim sanki.Uzandım elimi koydum karnıma.Seyirmeler vardı.Birde sanki içerde pıt pıt pıt kesesine vuruyordu :)
Eşimde hisseti ama çok hafifti.
Yavaş yavaş harekete geçiyor mu miniklerimiz ne :))
ebukacım,nasıl bir alet o,merak ettim,bizde duyabilmek için çeşitli şeyler denedik ama başarılı olamadık,nerden temin ettiniz,bilgi verirsen sevinirim,
Çok ilginç ama bir erkek arkadaşım almış. Ben 2 senedir bebek istiyordum. Yani korunmuyorduk ama eşim çok de hevesli değildi. Bu arkadaşın da 1 kızı vardı. İkinciyi istememelerine rağmen pat die bi tane daha geldi. Düşünsenize kız daha 2,5 yaşında ve evde bir bebek daha....:)))) Ben çok üzülmüştüm duyduğumda, aldırmak istiyolardı çünkü. Neler yaptım yazıktır günahtır yapmayın diye diye vazgeçirdim. Şimdi 2 oldu kızları :))). O yüzden ben hamile olduğumu söylediğimde en az benim kadar sevindiler. Eşimin iş arkadaşı ayrıca. Ertesi gün de baktım eşim getirmiş hediyeyi. Daha 4 haftalıktı oğluşum :))).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?