-----küçük meleğimin hareketlerini hissediyorum artık-----

canım ben yaşadım tam olarak hareket denemez ama genelde yatarken oluyor karın kaslarında seyirme şeklinde.zaten ondan sonra da hareketler başlıyormuş..

canım ben yaşadım tam olarak hareket denemez ama genelde yatarken oluyor karın kaslarında seyirme şeklinde.zaten ondan sonra da hareketler başlıyormuş..

Ben de ilke kez iki gün önce hissettim.. ben de alışveriş sonrası çok yorulduğum için sırt üstü uzanmıştım, o an hissettim.. nabız atışına benziyor sanki, tam göbek civarı seyiriyor.. ama her yerde daha çok erken filan yazdığı için ben bebeğime yormamıştım.. eğerr siz öyle diyorsanız öyledir heralde.. ben de sabırsızlıkla bekliyorum hareket etmesini ama benden çok eşim bekliyor galiba :) çok heyecanlı o..

diorm ya hareket gibi değil seyşrme gibiydi ama nereyi okursam okıım her yerde böyle yazıyor seyirme halinde başlar diye.zaten normalde de 16.hafta ve 20. haftalar arasında hissedilirmiş..seyirme bile bu kadar mutlu ederken o hareketler bizi ne hale sokcam cok merak ediyorum..uçarız herlade mutluluktannn :sm_cool:

a.s.kızlar ya hafif hafif hissediyorum galiba ben bebişimin hareketlerini sabahtan beri dikkat ediyorum cok hafif kıpırtılar oluyo içimde dün dr sormuştum yavaş yavaş hissetmeye başlarsın demişti bana acaba bagırsak hareketlerimi diye dikkat etmeye calıştım ama degil sanırım hissediyorum gercekten cok garip bi şey ya

Kıslar askolsun benim dogum tarihim 2 kasım ve ilk kasım annesi muhtelemelen ben olacagım.Ben oglusumun hareketlerini uzun zamandır hissediyorum.Bazen seyirme seklinde bazende vurus gibi oluyor.Benim oglusum cok hareketli masallah.iki gün önce daha ilginc bisi oldu sanki camasır sıkarsın ya onun gibi birsey hissettim ne bileyim icim büzüldü tekrar genisledi ama dönmüs olabilirmi diye düsünüyorum????

canım bende 2 kasımda dogum yapıcam inş..ben o kadar hissedemedim dediğim gibi sadece seyirmeler oluyor bende..

merhaba..benim doğum tarihim 1 Kasım gözüküyor kızlar amab en hiç bir şey hissetmiyorum daha..endişelendim şimdi yazılarınızı okuyunca(

Son düzenleme:
babası cok hareketliymis :) ona benziyor olabilir diyorum.Birde agırlıgı 156gr yeterince agır gibi :))))

Kızlar bugün bende karnımda bişey hissetim sanki.Uzandım elimi koydum karnıma.Seyirmeler vardı.Birde sanki içerde pıt pıt pıt kesesine vuruyordu :)
Eşimde hisseti ama çok hafifti.

Yavaş yavaş harekete geçiyor mu miniklerimiz ne :))

ya ne kadar güzel bi duygu di mi darkcım..emin olamasakta yine de insan çok mutlu oluyor..ama az kaldı tam olarak hissetmemiz için çook az kaldı ve o günü iple çekiyorummm :sm_cool:

ebukacım,nasıl bir alet o,merak ettim,bizde duyabilmek için çeşitli şeyler denedik ama başarılı olamadık,nerden temin ettiniz,bilgi verirsen sevinirim,

Bana da hediye geldi. Angel Sounds markası. Kulaklığı var, bir de ultrason jeli. Jeli sürüp, aleti karnına koyuyorsun ve mucizeyi keyifle dinliyorsun :)))). Şimdi netten baktım. Linki kopyalıyorum. Daha ucuzu var mı bilmiyorum. Googledan aratabilirsiniz.

http://www.e-hamile.com/asp/show_stock.asp?product=G001

bence harika bi alet bu ya.. acaip anamm keşke bend3e alabilsem ebuka çok şanslısın valla kıskandım seni ( a.s.

Çok saol canımcım...Gerçekten öyleyim galiba. Bana gelen ilk hediye buydu.12. haftanın geçmesini zor bekledim. Oğluşumun minik kalbini dinlemek harika bir şey. Dört nala giden bir at gibi ses çıkarıyo :)))))

bunu sana kim hediye ettiyse çok ince fikirliymiş..bundan daha güzel bir hediye olamaz heralde..harika..

Çok ilginç ama bir erkek arkadaşım almış. Ben 2 senedir bebek istiyordum. Yani korunmuyorduk ama eşim çok de hevesli değildi. Bu arkadaşın da 1 kızı vardı. İkinciyi istememelerine rağmen pat die bi tane daha geldi. Düşünsenize kız daha 2,5 yaşında ve evde bir bebek daha....:)))) Ben çok üzülmüştüm duyduğumda, aldırmak istiyolardı çünkü. Neler yaptım yazıktır günahtır yapmayın diye diye vazgeçirdim. Şimdi 2 oldu kızları :))). O yüzden ben hamile olduğumu söylediğimde en az benim kadar sevindiler. Eşimin iş arkadaşı ayrıca. Ertesi gün de baktım eşim getirmiş hediyeyi. Daha 4 haftalıktı oğluşum :))).

bence güzel bir hayra vesile olmuşsun.alabileceğin engüzel bebek hediyesi olmuştur herhalde.ben böyle bir aletin olabileceğini bile bilmiyordum.eşim baktı araştırcak .çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…