Doğuma Hazırlık küçük meleğimize isiim:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pembemaviii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
661
1
0
Bursa
Kızlar müstakbel eşimin ablası(görümcem) tam 7 aylık hamile.
ilk duyduğumda ben ondan daha çok heyecanlandım,çünkü görümcem bana ablamdan daha yakındır çok fazla severim kendisini. Fakat tek sorun isim bulamadılar eşiyle birlikte :) Her gün heyecanla kız isimlerini listeliyor ama kararsız kaldı kendisi. Bana buraya yazıp sizlerden fikir alırsam mutlu olacağını söyledi.
2 gün sonra da ben evleniyorum,bizim Allah nasip ederse bir kızımız olursa Masal ismini koyacağız. 8 senedir hep bu isimde kızımız olacağını düşledik durduk :)

Sizin beğendiğiniz kız isimleri nedir,anlamı güzel olup kulağa hoş gelen? Miniğimize güzel bir isim düşünelim, yardım ederseniz çok mutlu oluruz

Düşündüğü isimler; beril,ela,rabia,elif,alara,öykü vs. Ama içine sindiği söylenemez.

bende bı ara öyküye takmıştım, sonra kararım değıştı

ömür ve çınar olucak ınşallah bebelerımın ısmı

ama Öykü çoook güzel, allah analı babalı büyütsün

bilmiyorum ilginizi çekermi ama bende rüyamda gördüm biri bana kızın olursa ismini OKYANUS koyucaksın dedi :) şu an inş hamile kalırsam adını okyanus koyucam ::)

Hadi hayırlısı :)

Hayat,Mısra,Selen...

İlk etapta aklıma gelenler bunlar :)

başlığında gizli işte melek olsun, meleğim diye seversiniz ne güzel, kuzenide masal, oldular mı sana M&M

melek figürlü giysiler takılarda ne güzel gider

Son düzenleme:
NEHİR ÇOK GÜZEL şu an bebeğim olmuyor ama olursa kız olsun isterim ve büyük ihtimal nehir ismini koyarım bence çok cici görümcene söyle

bende bı ara öyküye takmıştım, sonra kararım değıştı

ömür ve çınar olucak ınşallah bebelerımın ısmı

ama Öykü çoook güzel, allah analı babalı büyütsün
Çınar ismi de çok güzelmiş ya:) öyküyü bende beğendim açıkçası ama görümcemin pek içine sinmedi gibi. Çok teşekkür ediyo kendisi

bilmiyorum ilginizi çekermi ama bende rüyamda gördüm biri bana kızın olursa ismini OKYANUS koyucaksın dedi :) şu an inş hamile kalırsam adını okyanus koyucam ::)

ilginçmiş gerçekten,rüyada görmen. Okyanus ismi de modern bir isim,ilgi çekici. Umarım Rabbim anne olmayı size de nasip eder :)

Hadi hayırlısı :)

Hayat,Mısra,Selen...

İlk etapta aklıma gelenler bunlar :)

Mısra ismini beğendi görümcem, kulağada hoş geliyor gerçekten. Anlamına da bakacağız şimdi. Teşekkür ederiz :)

başlığında gizli işte melek olsun, meleğim diye seversiniz ne güzel, kuzenide masal, oldular mı sana M&M

melek figürlü giysiler takılarda ne güzel gider

Aa hiç aklımıza gelmemişti doğrusu Melek ismi:) Görümcemde beğendi yanımda şuan, Masallada uyumlu dediğiniz gibi Teşekkür ederiiiz.

beray,beril ,benan ,beren ,ela ,elis, elvin, gülfem, gülin ,gülnihal, gülşah ,nil ,hira, ışıl, duru, inci, idil, minel ,miray ,neva ,nilsu, kavin, melis, meyra ,mina, mira ,seçil ,sare ,selen, setenay bunlar benim favori isimlerim ve hepsi de anlamları çok güzel isimler. isterseniz araştırabilirsiniz.tarafımdan özenle seçilmiş isimlerdir.Umarım Allah bana da nasip eder.

NEHİR ÇOK GÜZEL şu an bebeğim olmuyor ama olursa kız olsun isterim ve büyük ihtimal nehir ismini koyarım bence çok cici görümcene söyle

Yanımda şuan,okuyor :) Kafam karıştı gerçekten nehir ismi de çok şirin diyor. Bakalım sonunda ne olacak meleğimizin ismi,teşekkür ederiz ayrıca fikriniz için

benimde kızım olursa inşalah ravza,melisa,neslişah bu üç isim hoşuma gidior

Çok teşekkür ederiz, hemen anlamlarına bakıyoruz şimdi:)
İnşşallah siz de bir gün anne olup,bebişinizi kucağınıza alırsınız

Gülce ,cemre, beren, ela kızım olsaydı düşündüğüm isimlerdi.
Adı ne olursa adıyla ve güzel bahtıyla yaşasın.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)))

bence anlamı güzel ve kulağa hoş gelen bir isim koyun..çınar ne ya ağaç mı bu kız :) isranur koydu bir yakınım, İsra gece yürüyüşü demek İslam literatüründe de Peygamberin (sav) çıktığı miraç. Kulağa hoş geliyor isra veya isranur :) bu arada yaşı uzun olsun bebişin :)

Rabia isimli arkadaşlar isimlerinden memnun olmuyorlar genelde, elif okadar çok ki 5 kişilik bi'yerde 2'si kesin Elif... Alara'da ne biliyim itici geliyor bana...

Ela, Toprak, Özgü, Nefes, Deren, Derin, Nil...

Şahsen ben adımdan her ne kadar memnun olsam da kısacık isimlere bayılıyorum. Mesela Nil'in enerjisi çok güzel geliyor bana

Bende bekar iken bebeğimin ismini Nil koyacağım derdim, tabi eşimin eski sevgilisinin adı olmasaydı...

Eslem ismini çok beğeniyorum.
Evet,kulağa hoş geliyor gerçekten :)

Gülce ,cemre, beren, ela kızım olsaydı düşündüğüm isimlerdi.
Adı ne olursa adıyla ve güzel bahtıyla yaşasın.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)))
Görümcem çok teşekkür ediyor.. Allah razı olsun amin Beren ve ela isimlerini de listeye yazdı:))

Doğru söylüyorsun aslında,anlamı da güzel olmalı.. Bunu da listeye yazdık bakalım sonuç ne olacak

bende inş Nisanda doğacağı için (nasipse) Nisan isiminin düşünüyorum arapça: bolluk,bereket ve ilkbahar ayı ...
Ben bile kararsız kaldım, Allah bağışlasın,kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Nisan ismi de çok güzel..

Uu nefes ismi de değişik ve güzel geldi bize şimdi. bu da listeye girsin bakalım Nil ismini görümcem hiç sevmiyor ya,hiç sevmediği bir kızın ismiymiş

Bende bekar iken bebeğimin ismini Nil koyacağım derdim, tabi eşimin eski sevgilisinin adı olmasaydı...
Kötü olmuş bu :) Mazallah bebeğinizi o isimle çağırmanız sinirlerinizi fazlasıyla bozabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…