- Konu Sahibi pembemaviii
-
Kızlar müstakbel eşimin ablası(görümcem) tam 7 aylık hamile.
ilk duyduğumda ben ondan daha çok heyecanlandım,çünkü görümcem bana ablamdan daha yakındır çok fazla severim kendisini. Fakat tek sorun isim bulamadılar eşiyle birlikte :) Her gün heyecanla kız isimlerini listeliyor ama kararsız kaldı kendisi. Bana buraya yazıp sizlerden fikir alırsam mutlu olacağını söyledi.
2 gün sonra da ben evleniyorum,bizim Allah nasip ederse bir kızımız olursa Masal ismini koyacağız. 8 senedir hep bu isimde kızımız olacağını düşledik durduk :)
Sizin beğendiğiniz kız isimleri nedir,anlamı güzel olup kulağa hoş gelen? Miniğimize güzel bir isim düşünelim, yardım ederseniz çok mutlu oluruz
Düşündüğü isimler; beril,ela,rabia,elif,alara,öykü vs. Ama içine sindiği söylenemez.
Kızlar müstakbel eşimin ablası(görümcem) tam 7 aylık hamile.
ilk duyduğumda ben ondan daha çok heyecanlandım,çünkü görümcem bana ablamdan daha yakındır çok fazla severim kendisini. Fakat tek sorun isim bulamadılar eşiyle birlikte :) Her gün heyecanla kız isimlerini listeliyor ama kararsız kaldı kendisi. Bana buraya yazıp sizlerden fikir alırsam mutlu olacağını söyledi.
2 gün sonra da ben evleniyorum,bizim Allah nasip ederse bir kızımız olursa Masal ismini koyacağız. 8 senedir hep bu isimde kızımız olacağını düşledik durduk :)
Sizin beğendiğiniz kız isimleri nedir,anlamı güzel olup kulağa hoş gelen? Miniğimize güzel bir isim düşünelim, yardım ederseniz çok mutlu oluruz
Düşündüğü isimler; beril,ela,rabia,elif,alara,öykü vs. Ama içine sindiği söylenemez.
Çınar ismi de çok güzelmiş ya:) öyküyü bende beğendim açıkçası ama görümcemin pek içine sinmedi gibi. Çok teşekkür ediyo kendisibende bı ara öyküye takmıştım, sonra kararım değıştı
ömür ve çınar olucak ınşallah bebelerımın ısmı
ama Öykü çoook güzel, allah analı babalı büyütsün
bilmiyorum ilginizi çekermi ama bende rüyamda gördüm biri bana kızın olursa ismini OKYANUS koyucaksın dedi :) şu an inş hamile kalırsam adını okyanus koyucam ::)
Hadi hayırlısı :)
Hayat,Mısra,Selen...
İlk etapta aklıma gelenler bunlar :)
başlığında gizli işte melek olsun, meleğim diye seversiniz ne güzel, kuzenide masal, oldular mı sana M&M
melek figürlü giysiler takılarda ne güzel gider
NEHİR ÇOK GÜZEL şu an bebeğim olmuyor ama olursa kız olsun isterim ve büyük ihtimal nehir ismini koyarım bence çok cici görümcene söyle
beray,beril ,benan ,beren ,ela ,elis, elvin, gülfem, gülin ,gülnihal, gülşah ,nil ,hira, ışıl, duru, inci, idil, minel ,miray ,neva ,nilsu, kavin, melis, meyra ,mina, mira ,seçil ,sare ,selen, setenaybunlar benim favori isimlerim ve hepsi de anlamları çok güzel isimler. isterseniz araştırabilirsiniz.tarafımdan özenle seçilmiş isimlerdir. Umarım Allah bana da nasip eder.
içine sinen bişey bulur umarımYanımda şuan,okuyor :) Kafam karıştı gerçekten nehir ismi de çok şirin diyor. Bakalım sonunda ne olacak meleğimizin ismi,teşekkür ederiz ayrıca fikriniz için
Çok teşekkür ederiz, hemen anlamlarına bakıyoruz şimdi:)
İnşşallah siz de bir gün anne olup,bebişinizi kucağınıza alırsınız
Rabia isimli arkadaşlar isimlerinden memnun olmuyorlar genelde, elif okadar çok ki 5 kişilik bi'yerde 2'si kesin Elif... Alara'da ne biliyim itici geliyor bana...
Ela, Toprak, Özgü, Nefes, Deren, Derin, Nil...
Şahsen ben adımdan her ne kadar memnun olsam da kısacık isimlere bayılıyorum. Mesela Nil'in enerjisi çok güzel geliyor bana
Evet,kulağa hoş geliyor gerçekten :)Eslem ismini çok beğeniyorum.
Görümcem çok teşekkür ediyor.. Allah razı olsun aminGülce ,cemre, beren, ela kızım olsaydı düşündüğüm isimlerdi.
Adı ne olursa adıyla ve güzel bahtıyla yaşasın.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)))
Doğru söylüyorsun aslında,anlamı da güzel olmalı.. Bunu da listeye yazdık bakalım sonuç ne olacakbence anlamı güzel ve kulağa hoş gelen bir isim koyun..çınar ne ya ağaç mı bu kız :) isranur koydu bir yakınım, İsra gece yürüyüşü demek İslam literatüründe de Peygamberin (sav) çıktığı miraç. Kulağa hoş geliyor isra veya isranur :) bu arada yaşı uzun olsun bebişin :)
Ben bile kararsız kaldım, Allah bağışlasın,kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimbende inş Nisanda doğacağı için (nasipse) Nisan isiminin düşünüyorum arapça: bolluk,bereket ve ilkbahar ayı ...
Rabia isimli arkadaşlar isimlerinden memnun olmuyorlar genelde, elif okadar çok ki 5 kişilik bi'yerde 2'si kesin Elif... Alara'da ne biliyim itici geliyor bana...
Ela, Toprak, Özgü, Nefes, Deren, Derin, Nil...
Şahsen ben adımdan her ne kadar memnun olsam da kısacık isimlere bayılıyorum. Mesela Nil'in enerjisi çok güzel geliyor bana
Kötü olmuş bu :) Mazallah bebeğinizi o isimle çağırmanız sinirlerinizi fazlasıyla bozabilirBende bekar iken bebeğimin ismini Nil koyacağım derdim, tabi eşimin eski sevgilisinin adı olmasaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?