Doğuma Hazırlık küçük meleğimize isiim:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim kizimin adi da Defne Miray olcak insallah...

listemde cok isimler vardi en sevdiklerimi ekleyim sizin icinnurefsan,bahar,asel,gulefza,aybike,nurbanu,omur,erva,ipek,inci,melda,aydil.....

zor is isim secmek:)kolay gelsin.

Ben nisa ve azra isimlerini beğeniyorumm nişanlımda almira ismini çook begenir..

Son düzenleme:
o kadar çok kız ismi araştırdım ki iki kızım var ama ikisinin isminide ben koyamadım tusem en son duyduğum isimlerden biri cennetten gelen ılık rüzgar diye biliyorum anlamını
dila - buğlem - verda
nehir - ravza
tuğçe - alya
melisa - bengisu
ipek - ilkyaz
pınar - kumsal
ebrar - meriç
erva - melis
sıla - melisa
ada - müge
nilsu - nağme
niözgü - pelinsu
beril - pırıl
gölge - şimal

kolay gelsin allah sağlıkla bebeğinize kavuştursun sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürlü bir evlat etsin inşallah...

Son düzenleme:
Ecmel - cok guzel

Naz - nıyaz

Asya - kıta

Devin - Hareket

ve İsra

Bu ısımler favorımdır ama kızım olsaydı an ıtıbarıyle İsra Naz koyardım :)
hatta İsra Naz Asya koyardım :)))

illa değişik olsun diye karman çorman isimlerden hoşlanmıyorum..
kısa, öz, kulağa hoş gelen, anlamlı ve şık olmalı bence..

kızımın ismi Defne..beğenerek koydum bu ismi..
bundan başka

Defne
Melis
Irmak
Deniz
Naz
Elif
Eda
Öykü
Selen.............aklıma ilk gelenler..

Son düzenleme:
Benim 1 aylık kızım var. Adını Melek Naz koyduk.
Hem kolay söylenen hem kulağa hoş gelen bir isim.
Ben hep meleğim diye seviyorum kuzucugumu:)

Efsun,dilruba,azra,ceylin benim favorim efsun..

Mihrimah da guzel isim hatta camisi var istanbulda anlami ay ve gunesin bir hizada olmasiyla ilgili.mimar sinan aski mihrimah sultana olan aşki icin yapmıs camiyi senede birgun ay ve güneş biri batarken biri dogarken ayni hizada bulusurmus bu camide yani mihrimah olurmuş.adamdaki aşka bak.hikaye detayi internette bulabilirsiniz.

ay bu isim düsünme varya en zor isti...
bizde düsün düsün ne versek diye son ay artik internetten bakarken bulduk bu ismi...
benim minigimin ismi ANiSA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…