Doğuma Hazırlık küçük meleğimize isiim:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben Ipek, Selen, Irem, Tugce isimlerini begeniyorum. Daha da vardir ama simdilik aklima bunlar geldi. Cok yaygin olmasa bile gayet klasik isimler, duyulmamis degil.
Degisik olsun diye sacma sapan isimler turetiliyor, tavsiye etmiyorum. Ya da anlami ne olursa olsun kulaga cirkin gelen, ne oldugu belli olmayan isimleri de tavsiye etmiyorum. Toprak, gunes, dag, bahce, okyanus, masal, ada, cinar gibi obje ya da doga isimlerini hic begenmiyorum. Isim dedigin insan ismi olmali. Bu tur nesneleri cocuga isim diye koymak bana sacma geliyor.
Isim koyarken empati yapin, kendi isminiz bu olsa begenir miydiniz? Diger dusunulmesi gerek sey ise ilerde sIkInti ceker mi cocuk ismi yuzunden? Telafuzu, akilda tutmasi kolay mi, ya da alay konusu olur mu, soyadiyla uyumlu mu, butun bunlari da dusunmek lazim.

Allah sonunuzu hayırlı kılsın. İnşallah mutlu bir evliliğin olur.
Elif, Melek, Zeynep, Betül, Hatice, Yasemin güzel isimler ya.

Allah bir avazda kurtarsın bendeki ismler nihle-didar-berin-berire-zeynep-hiranur-güneşderen umarım birini beğenir.....

İnternette araştırmıştım ben de en çok ELİF ismini tercih ediyorlar...

Biz de kızıma ELİF BUSE ismini verdik....

Sonuçda ikisinin de anlamı sevgi ile alakalı...Aşkımızın adı..

Gülce : Gül gibi, güle benzeyen

Yaren : Yakın dost ,arkadaş

Yağmur

Melek

İpek

Beyza: Çok beyaz, lekesiz

Ece :Kraliçe

Elif

Bunlar benim beğendiklerim, ben öyle modern olacak diye söylendiği zaman 2-3 kez tekrarlatılan isimleri sevmiyorum

Bizimm bi akrabamızın kızının adı Ece Melek çok hoşuma gidiyorr
Buğlem de bu ara favori sanırım Ben kızım olursa Asya Beril istiyorum kısmetse

Ben nisa ve azra isimlerini beğeniyorumm nişanlımda almira ismini çook begenir..

ben de azra cok begeniorum ama esim azrail diye dalga gecerler diye istemiyor dalga gecmek istedikten sonra her isimle bulur dalga gecilecek bisi insan. Almira da guzel ama yakın bir arkadasım rus bir bayanla evlendi onun adi, yani rusca değil mi?

Bir kızım var, Bir kızım daha olursa ismini heralde ESİLA koyacağım.

benim begendiklerim

Erkek: Hayat, Ruzgar, Arel, Ata, Alp, Cınar, Ömür, Ates, Pamir, Alkım, Arda, Tuna, Mert, Volga

Kiz: eva, Azra, Pera, Güneş, Vera yada Verda, mercan ve idil

Bir kızım var, Bir kızım daha olursa ismini heralde ESİLA koyacağım.

:)))ESİLA ÇOK GÜZEL BİR İSİM eltimin kızının ismi olmasa bende çok koymak isterdim ama bildiğin küçük cadı:))çok seviyorum çok kendi yiğenimden bile daha fazlaa düşkünüm asi meleğim benim:)))diye seviyoorum daha 2 yaşında amaa fenaa fenaaa:)))

kızlar kulağa hoş geliyor olabilir ama bu aralar yeni bebek isimlerinin çoğu aynı.. :44::44:

Derin.asel.esila.tuğçe.buğlem.yaprak.nehir.almina.alara.seben.burçe.mine.erva.revan.doğa.rüya.

Bende 2. bebeğime hamileyim.Bugün yarın kucağımıza almayı bekliyoruz.2. kez kız annesi olucam inşAllah. İlk kızımın adı BEREN. Ne hkmetse bu prensese isim hala bulamadık. Aklımızda bir kaç isim var ama İlklerin yeri ayrı ya hiç biri Beren ismi gibi içimize sinmiyor.Sizin konunuz banada yardımcı oldu.Buradan bikaç isim beğendim.Ama aklımdaki isimleri paylaşmak istedim belki görümcenize yardımcı olur.
Miray, Beril, Ceylin, Buğlem, Ilgın, Iraz bunlar benim beğendiğim isimler.Umarım görümcenize yardımcı olmuşumdur :)

Canım bende duyunca öyle dedim ama değişik bir isimmiş kullanılmayan isimler bulmaya çalışıyormuş :) daha bir sürü değişik isimleri var ama evlendiğimizde cocuk düşünmeden önce ismini ben koyacagım diye anlaşma yapmak lazım yoksa değişik bir isim olacak diye saçma sapan anlamsız bir isim olabilir. ben azra ve nisa isimlerini beğeniyorum erkek olarakta Kaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…