- 4 Ekim 2010
- 1.557
- 169
- 133
- 33
- Konu Sahibi erdemin-annesi
- #1
Yeni evimdeki mutfagim cok kucuk ve salonlo bir tamamen acik yemek masasi altarnetif bir dolap yaptiranlar nasil yaptiniz paylasirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acik mutfak olmasi benim icin sıkinti degil yemek kokusu pek olmuyor aciyorum davlumbazi hic koku falan kalmiyor sıkınti kucuk olmasiBenim de mutfağım çok küçük ve amerikan mutfak Allah yardımcın olsun çok zor. Yemek yapmaktan soğuttu beni...
Mantikliymis degerlendiricem tesekkur ederimmerhabalar, alternatif dolap yerine dolap içine raf eklemeyi düşünebilirsiniz.
şöyleki mevcut dolaplarda tek raf/iki bölme oluyor. o tek rafı az yukarı kaldırıp ikinci raf ekleyebilirsiniz.
ikeadan raf temin edip dolabınız ölçüsünde kesebilirsiniz. Basit bir vidalama işlemiyle halloluyor.
bardak rafı içinde eklediğiniz rafı tam ortada değil de bir bölme uzun bir bölme kısa olarak eklerseniz kısa bölmeye kahve takımlarınızı, çay bardaklarınızı nispeten uzun bölmeye de su bardaklarınızı koyabilirsiniz. ablamın evine de annemin evine de yaptık ikisi de çok memnun![]()
dolap içlerini mümkün olduğunca kullanışlı tutun raflarla daha az alana daha çok eşya sığdırabilirsiniz.dolapların arasına bulaşııklık baharatlık koyabilirsiniz set halinde satılıyo.davlumbazın altına da taktırabilrsiniz.kancalarına kepçe spatula gibi malzemeler asarak pratiklik sağlayabilirsiniz. http://trendekorasyon.com/mutfaklarda-rengarenk-mozaik-taslar/tezgah-arasi-fayans-2014-gorseller/ şöyle bişey bahsettiğim.
yada onlar yerine dolapların arasına eni dar raf da yaptırabilirsiniz.tazgah üstündeki ıvır zıvırları oraya koyarsınız tezgahınız daha boş kalır.tezgah köşeliyse ve köşe boşsa http://tr.aliexpress.com/item/Wall-...orner-Wall-Shelves8-6x0-6inch/1726574599.html şöyle bişeyler de olabilir. aklıma gelenler bunlar
Tesekkur ederim dolp iclerine raf yaptirdim esyalarim daha duzenli oldu bi tanede erzak dolabi yaptiriyorum masayi simdilik kucuk bir masamiz vardi onunla idare ediyoruzbu arada asıl sorununuz yemek masasıymış sanırım.o konuda yardımcı olamıycam :)