• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük pıhtıcıklar

cemre18

Herşey çocuklarım için
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
874
15
298
Antalya
ben pozitif haberini ayın 15inde aldım dün gece küçük küçük koyu renkte pıhtılar geldiğini gördüm bu çok değil çamaşırıma bile bulaşmıyor sabah da öyleydi sadece peçeteye silince geliyor bu ne şimdi korkudan hareket edemiyorum doktorumu arayana kadar dayanamadım sizden yorum bekliyorum

ben pozitif haberini ayın 15inde aldım dün gece küçük küçük koyu renkte pıhtılar geldiğini gördüm bu çok değil çamaşırıma bile bulaşmıyor sabah da öyleydi sadece peçeteye silince geliyor bu ne şimdi korkudan hareket edemiyorum doktorumu arayana kadar dayanamadım sizden yorum bekliyorum

Hayirli cumalar canim kardeslerim.
Cemrecim rabbim hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin inseallah canim koyu renkte gordugun pihtilar kan rengindemi yoksa kahve rengindemi bence hic endise etme canim.
Jel kullaniyormusun bilmiyorum ama bu koyu tortulari jelde yapiyor.Beminde potzitif ogrendigim aksami kahve renginde akintim olmustu 6 gun surmustu bence korkulacak bi sey yoktur canim.
Istersen bir doktorunu ara danis icinin rahat olmasi icin canim ALLAHA EMANET OL RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSEALLAHHHH

Üzülme canım ben tüp bebek hemşiresiyim bu tür akıntılar gelir önemli olan kan kırmızı renkte olmaması istirahat et ve bol bol sıvı iç
moralini de bozma ...
ınşallah gebe kalırsın canım benim

Üzülme canım ben tüp bebek hemşiresiyim bu tür akıntılar gelir önemli olan kan kırmızı renkte olmaması istirahat et ve bol bol sıvı iç
moralini de bozma ...
İnşallah gebe kalırsın canım benim

arkadasim transfer sonrasi ileri gunlerde 6 7 8 mesela cinsel iliskinin ne gibi zarari olabilir cok merak ediyorum

moralini de bozma ...

çok sağol canım ayın 15 i test günümdü zaten pozitif haber almıştım ama incecik kahverengi pıhtı bile diyemeyeceğim kadar farklı olunca arkası kırmızı renk heralde dedim ama akşam gece ve sabah geldi sadece çamaşırım bile kirlenmedi ve geçti sonunda:sm_cool:

Hayirli cumalar canim kardeslerim.
Cemrecim rabbim hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin inseallah canim koyu renkte gordugun pihtilar kan rengindemi yoksa kahve rengindemi bence hic endise etme canim.
Jel kullaniyormusun bilmiyorum ama bu koyu tortulari jelde yapiyor.Beminde potzitif ogrendigim aksami kahve renginde akintim olmustu 6 gun surmustu bence korkulacak bi sey yoktur canim.
Istersen bir doktorunu ara danis icinin rahat olmasi icin canim ALLAHA EMANET OL RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSEALLAHHHH

kahverengi şekildeydi ama geçti gün boyu tuvalete gittim ama bişey yok inşallah başka sorunlarla karşılaşmam doktoruma ulaşamadım toplantıdaymış ama sorun yok gibi geliyor bana moralim şimdi daha iyi endişem kalmadı sağol

moralini de bozma ...

ben pkoluyum çok yumurta olduğu için günde 5 lt sıvı alıyorum

Back
X