sağlıcakla büyüsün..:Nazar:
doğum hikayen gerçekten hiç korkutucu değil bazıları öyle bi anlatıyoki ömür boyu doğurasım gelmiyo..
tabi senin yurtdışında olma avantajında var.. orada insanlar çok değerli..burada büyük paralar ödemeden rahat doğum yapamıyo kadınlarımız...a.s.
cilekcim seni az bucuk resimlerden gordugum kadariyla oglun tipki senn
allah anali babali buyutsun canimm
hadi gozun aydinn bende marak etmistims enii tam olarak kac haftalikdogduu
harika bi dogum hikayen var canim...
massallah prensin cok yakisikli
allahim saglikla kucagina almak nasip ettiya bundan sonrada annesiyle babasiyla saglikla huzurla büyümek nasip olsun canim
darisi bebis yolu gözleyen herkesin basina:))
ömürlü olsun ne güzel yaa bizde nasipse özel hastanelerde doğum yapıcaz ama bu kadar ilginin olacağnı sanmıyorum allah bizide kurtyarsın artık gunumuz geldiğinde
hayırlı olsun cilek:))maşşalhh oğluna yaa nasıl bakıyor öle...sen ilk hamile olmana rağmen fıstık gibi fiziğinle dikkatimi çekmiştimsengözlerimebaksanab...
bir baktım doğurmuşsun...
ama ne güzel ilgi alaka varya hayran kaldım ve üzüldüm birazda..biz burada aynı ilgi alakayı görmek için milyarlar dökmemeiz gerekiyor...daha açılma olmadan dayıyorlar makasıkötükedihüso
offf allah bizede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin:çok üzgünüm:
maşallah canım. çok güzel bir erkek dünyaya getirmişsin.. Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin anneciği ve babacığı ile deniz beye. ayrıca çok güzel bir doğum olmuş. inşallah Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin.. epiduralin rahatlığına bir kez daha kani oldum sayende..
ay ben birkaç gündür rahatsızdım bu konuyu görmemişim gözün aydın çilekkim sonunda yakışıklı burçdaşım gelmiş sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah darısı bütün bebek isteyenlerin başına
çok öperim yakışıklı bebemizi