Kücük prensim Denizimin hikayesi...

sağlıcakla büyüsün..:Nazar:
doğum hikayen gerçekten hiç korkutucu değil bazıları öyle bi anlatıyoki ömür boyu doğurasım gelmiyo..
tabi senin yurtdışında olma avantajında var.. orada insanlar çok değerli..burada büyük paralar ödemeden rahat doğum yapamıyo kadınlarımız...a.s.

maaşallah maaşallahhh çok tatlı deniz beyy....
allah nazarlardan korusunn...sizleri...
sğlıklı uzun ömürler diliyorum cnm...

cilekcim seni az bucuk resimlerden gordugum kadariyla oglun tipki senn
allah anali babali buyutsun canimm
hadi gozun aydinn bende marak etmistims enii tam olarak kac haftalikdogduu

Bende bu kız doğrumaktan vazmı geçti acaba diyordumkaydirigubbakcemile3

Allah analı babalı büyütsün inşallah, gözünüz aydın :lepi:

cilekk cnm Allah anali babali büyütsün isallah cok tatliymis kucuk beyimiz allahim nazarlardan korusun

allah analı babalı büyütsün canım ya çok güzel bugun okudugum ikinci doğum hikayesi rahatladım biraz

harika bi dogum hikayen var canim...
massallah prensin cok yakisikli
allahim saglikla kucagina almak nasip ettiya bundan sonrada annesiyle babasiyla saglikla huzurla büyümek nasip olsun canim
darisi bebis yolu gözleyen herkesin basina:))

Allah nazrlardan korusun Analı babalı sağlıklı büyüsün Deniz paşa inşallah.

ömürlü olsun ne güzel yaa bizde nasipse özel hastanelerde doğum yapıcaz ama bu kadar ilginin olacağnı sanmıyorum allah bizide kurtyarsın artık gunumuz geldiğinde

maşallah deniz bebeğe....
Allah analı babalı büyütysün...
darısı bizlerin başına....

hayırlı olsun cilek:))maşşalhh oğluna yaa nasıl bakıyor öle...sen ilk hamile olmana rağmen fıstık gibi fiziğinle dikkatimi çekmiştimsengözlerimebaksanab...
bir baktım doğurmuşsun...
ama ne güzel ilgi alaka varya hayran kaldım ve üzüldüm birazda..biz burada aynı ilgi alakayı görmek için milyarlar dökmemeiz gerekiyor...daha açılma olmadan dayıyorlar makasıkötükedihüso
offf allah bizede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin:çok üzgünüm:

maşallah canım. çok güzel bir erkek dünyaya getirmişsin.. Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin anneciği ve babacığı ile deniz beye. ayrıca çok güzel bir doğum olmuş. inşallah Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin.. epiduralin rahatlığına bir kez daha kani oldum sayende..

maşaallah maşaallah Allah analı babalı büyütsün canım a.s.

ay ben birkaç gündür rahatsızdım bu konuyu görmemişim gözün aydın çilekkim sonunda yakışıklı burçdaşım gelmiş sağlıklı analı babalı büyüsün inşallah darısı bütün bebek isteyenlerin başına
çok öperim yakışıklı bebemizi

Cilekk^cim öyle güzel anlatmışsın ki Norveç^te doğurasım geldi :)
Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin canım...

hayırlı olsun çilekçim allah analı babalı buyutsun senin denizin geldi sıra benim denizimde bizede az kaldı bu hafta beklıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…