Kücük prensim Denizimin hikayesi...

Merhaba canım. Uzun sure üzerine nete gireyim dedim, hemen gözüme çarptı konun. Hayırlı olsun çok tatlı ya :) Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde büyüsün çevresine neşe katsın :) Çok öpüyorum seni, kendine ve minik balığına çok iyi bak, sağlıcakla kalın.

Allah analı babalı büyütsün canım
sağlıklı mutlu hayırlı uzuuun ömürler versin size

canım benim allah analı babalı büyütsün anca fırsat bulabildim arkamdan sırayla dökülmüş herkes bende 3 kasımda sezeryanla doğurdum inanılmaz memnun kaldım çok iyiyim hiç acı hissetmedim ve şuan allaha şükür herşeyimi kendim yapabiliyorum bir emzirme problemim var o kadar

cilekk im bende seni merak ediyordum..maşallah bebişin çok tatlı...siteye fotosunu koymuşsun, nazar değmez inşallah..

Tebrik ederim dostum.Dilerimki bebeğin tüm sevdikleriyle birlikte güzel mutlu bir ömür geçirir.Kendisi gibi ismide çok güzel.

çok tatlı bebeğin allah bağışlasın güle güle büyüt analı babalı büyüsün inş.

Ayyyy cok tatli...güle güle büyüsün kücük deniz....insallah o günleri Allah bana da yasatir:Saruboceq:

allah analı babalı büyütsün, nazarlarda korusun
hayırlı evlat olur inş.

cılekımm ayy ne kadar sevındım anlatamam cokkta yakısıklı masllahh 2 nızınde saglıgı ıyıdır ınsallah .. danaları ciftledın oylemısırnaşık şey buda benden ilk arabasıgamyoncuiremsu..(MEVLAM HAYRINI GORECEGIN NESILLER VERSIN INSALLAH) senı ve yakısıklıyı kocaman opuyorumm a.s.

Allah analı babalı buyutsun canım çok guzel bi yazı olmus zevkle okudum bebisinde çok tatlı. Resimlerde gördügüm kadarıyla sanki sana benziyo:)

Maşallah Denizciğime maşallah anneciğine..
Rabbim hep sağlık huzur versin..
Adıyla yaşasın inşallah..:Saruboceq:

çoook tatlıymış bebeğin Allah nazarlardan kem gözlerden korusun hiç bir zaman onu sizsiz sizi de onsuz bırakmasın inşallah

tsk,ederim hepinize ayri ayri.Her isteyene versin insl.Allahim.

harika ötesi süperr
bayıldım hikayene
çok güzel anlatmışsın
oğlunda çok şeker maşşallah allahım analı babalı büyütsün
sizin adınıza çoook sevindim =)

ay maşallah bebiğin çok tatlı maşallah..
hikayen süper..inş banada böyle kolay bi doğum nasip olur..
aromaterapi yapan hastaneyide ilk kez duyyorum bu arada hangi hastaneymiş bu:)
doktorun telkinleride çok hoşuma gitti çok yerinde buldum telefonları kapatıp bebeğinizle doyuşmanızı..
telaşe ertelenmiş olmuş..
rabbim hayırlarla büyütsün inş.sağlıkla sıhhatle sevdikleriyle beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…