Nihayetinde birazda olsa vakit
bulabildim Deniz beyden ve hemen hikayemi yazmak istedim sizlere..
31.10.2008 persembe gecesi saat 00.1 gibi hafif karnim agrimaya basladi,ama ben hic
ciddiye almadim habire oyun oynuyorum yattigim yerde:)cünkü iki-üc haftadir rutin
agrilarim oldugu iicin ve Deniz bey gelmedigi icin yine onlardan birisi sandim.Saat 3 gibi
filan biraz degismeye basladi agrilar,o zaman dedimki geliyor benim böcek.Esimi
uyandirdim,ilk anda ben iciddiye almadi.Habire oyun oynadigim icin yattigim yerde,ne
agrisi filan oldu.Sonra gittikce sIk ve siddetli olmaya basladi hemen aradik
doktoru,beklemem gerektigini daha cok erken oldugunu söyledi.Iste o andan itibarende
esas hikayemiz basladi,saat tutmaya basladik o kadar rutinki agrilar bir geliyor bir gidiyor.
Esime dedimki ben dus alayim,yok dedi önce ben alayim ne olur ne olmaz gelir belki
bebek:)Hem agrim var hemde gülüyorum halimize.Sabah 7`ye kadar bekledim evde
sonrasinda hastaneye gittik.Baktilar acilma 2 cm,birde sürekli makinalarda bagliyim
agrilari ölcüyorlar.onlarda yetersiz geldi ve beni eve gönderdiler.Sicak dus alip beklememi
istedi doktorum,tabi ben habire kivriliyorum nasil siddietli giriyor agrilar.Dediki doktor;agri
girdigi an en aci duydugun ani 1 dk.olmaliki dogum baslasin,nasil fenalik geliyor bana
cünkü buna bile dayanamadim..Eve gelince hemen en yakin arkadasimi cagirdim onunla
tutmaya basladik agrinin vakitlerini.Ögleden sonra 15.00`a kadar dayanabildim ve hemen
apar topar gittim hastaneye.Baktilar acilma 5 cm,biraz bekle anestezi doktoru gelsin
epidural icin dediler,bu arada beni hazirladilar aroma-terapi masaji icin.O kadar iyi geldiki
bitkisel yaglardan yapilan bir masaj,hemsire belime masaj yaptikca cok
rahatladim.Sonrasinda doktor epidurali yapti 16.00`da ve dedimki iste buuuu!nasil cenem
düstü nasil konusuyorum ama,cünkü agri filan hissetmiyorum,.Monitöre bakiyoruz agrilar
tavan yapiyor ama bende tIk yok,hatta bi ara uykum bile geldi.
Saat 18.30 da hadi dediler yavas yavas baslayalim bebegi cagirmaya,bu arada hicbisi
hissetmiyorum ben hala..Ve basladim itmeye,hem yogada ögrendigim nefes kontrolleri
hemde o anda esimin ve arkadasimin yardimlariyla 18.59`da Deniz bey aglamaya basladi.
Cok sakin ve rahat bir dogum gecirdim,yalnizca icte 3 tane dikis oldu.Doktor yirtilma
olmasin diye ben bebegi iterken sürekli sicak pamuklar koydu genital bölgeye.
51cm boyunda 3.500 kg.bir Deniz geldi kucagima.Bebegi firinlanmis sicak havlulara sarip
kucagima yatirdilar ve iki saat filan esim ben ve oglum odada yalniz kaldik.Kimseye haber
vermeyin kapayin tlfonlarinizi bebek sizi hissetsin dedi doktor,bizde öyle yaptik.
Pazartesi öglenn evimize geldik ve sabah aksam Denizi yiyoruz:) inanilmaz bir duyguymus
bu,Allahim herkeze yasatsin insl.
Simdiye kadar bircok seyi paylastigim tüm arkadaslarimada cok tsk,ederim.cok uzun
oldu,sIkIlmazsiniz insl.okurken:)
iste buda yakisikli balIgImIn resmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?