Kücük prensim Denizimin hikayesi...

canım Allah analı babalı büyütsün ne güzel hepimiz yavrularımıza kavuşuyoruz yavaş yavaş çok öpüyorum seni.

Tebrikler canim allah anali babali büyütsün nazarlardan korusun inşallah......

Çilekcimmm Allah analı babalı büyütsün canımm..
Çok tatlı beyimiz maşallahh..Kız bu sana benziyo yaa ::))

canımm Allah analı babalı büyütsün....oğluşun çok tatlı maşallah...a.s.

ayyyyyyyyyyyy çilekim benim ya dönisim aynı sana benziyor yaaaaaa.........çok tatlı allahım analı babalı büyütsün.....en güzel dileklerimle...........................

canım cok gecmiş olsun allah analı babalı büyütsün...darısı bizim basımıza...bu arada hangi hastanede hangi doktor doğumunu gerceklestirdi...masajlar falan ne güzel öyle...

Maşallah bebeğine,Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı,uzun ömürlü olsun inşallah.
Doktorunun davranışları,sana uygulanan masaj,özel ilgi ne kadar güzelmiş.Tam hayalimdeki gibi.Keşke öyle bir doktorla,o hastanede doğum yapma şansım olsaydı.Çok şanslısınız bebeğinle.Harika bir doğum hikayeniz olmuşa.s.

Nihayetinde birazda olsa vakit

bulabildim Deniz beyden ve hemen hikayemi yazmak istedim sizlere..

31.10.2008 persembe gecesi saat 00.1 gibi hafif karnim agrimaya basladi,ama ben hic

ciddiye almadim habire oyun oynuyorum yattigim yerde:)cünkü iki-üc haftadir rutin

agrilarim oldugu iicin ve Deniz bey gelmedigi icin yine onlardan birisi sandim.Saat 3 gibi

filan biraz degismeye basladi agrilar,o zaman dedimki geliyor benim böcek.Esimi

uyandirdim,ilk anda ben iciddiye almadi.Habire oyun oynadigim icin yattigim yerde,ne

agrisi filan oldu.Sonra gittikce sIk ve siddetli olmaya basladi hemen aradik

doktoru,beklemem gerektigini daha cok erken oldugunu söyledi.Iste o andan itibarende

esas hikayemiz basladi,saat tutmaya basladik o kadar rutinki agrilar bir geliyor bir gidiyor.

Esime dedimki ben dus alayim,yok dedi önce ben alayim ne olur ne olmaz gelir belki

bebek:)Hem agrim var hemde gülüyorum halimize.Sabah 7`ye kadar bekledim evde

sonrasinda hastaneye gittik.Baktilar acilma 2 cm,birde sürekli makinalarda bagliyim

agrilari ölcüyorlar.onlarda yetersiz geldi ve beni eve gönderdiler.Sicak dus alip beklememi

istedi doktorum,tabi ben habire kivriliyorum nasil siddietli giriyor agrilar.Dediki doktor;agri

girdigi an en aci duydugun ani 1 dk.olmaliki dogum baslasin,nasil fenalik geliyor bana

cünkü buna bile dayanamadim..Eve gelince hemen en yakin arkadasimi cagirdim onunla

tutmaya basladik agrinin vakitlerini.Ögleden sonra 15.00`a kadar dayanabildim ve hemen

apar topar gittim hastaneye.Baktilar acilma 5 cm,biraz bekle anestezi doktoru gelsin

epidural icin dediler,bu arada beni hazirladilar aroma-terapi masaji icin.O kadar iyi geldiki

bitkisel yaglardan yapilan bir masaj,hemsire belime masaj yaptikca cok

rahatladim.Sonrasinda doktor epidurali yapti 16.00`da ve dedimki iste buuuu!nasil cenem

düstü nasil konusuyorum ama,cünkü agri filan hissetmiyorum,.Monitöre bakiyoruz agrilar

tavan yapiyor ama bende tIk yok,hatta bi ara uykum bile geldi.

Saat 18.30 da hadi dediler yavas yavas baslayalim bebegi cagirmaya,bu arada hicbisi

hissetmiyorum ben hala..Ve basladim itmeye,hem yogada ögrendigim nefes kontrolleri

hemde o anda esimin ve arkadasimin yardimlariyla 18.59`da Deniz bey aglamaya basladi.

Cok sakin ve rahat bir dogum gecirdim,yalnizca icte 3 tane dikis oldu.Doktor yirtilma

olmasin diye ben bebegi iterken sürekli sicak pamuklar koydu genital bölgeye.

51cm boyunda 3.500 kg.bir Deniz geldi kucagima.Bebegi firinlanmis sicak havlulara sarip

kucagima yatirdilar ve iki saat filan esim ben ve oglum odada yalniz kaldik.Kimseye haber

vermeyin kapayin tlfonlarinizi bebek sizi hissetsin dedi doktor,bizde öyle yaptik.

Pazartesi öglenn evimize geldik ve sabah aksam Denizi yiyoruz:) inanilmaz bir duyguymus

bu,Allahim herkeze yasatsin insl.

Simdiye kadar bircok seyi paylastigim tüm arkadaslarimada cok tsk,ederim.cok uzun

oldu,sIkIlmazsiniz insl.okurken:)

iste buda yakisikli balIgImIn resmi..

Canım benim çileğim canım arkadaşım:1hug: benim oğluşunun hikayesini okudum ve ağladımsenağlama çünki çok hüzünlendim allah analı,babalı büyüsün inşallah bebeğimizin maşallahı var gerçekten çok şirin inşallah benim doğumda çok iyi geçer diyorum ama kimininkisine göre de değişebiliyormuş inşallah bende aralık ayında doğumda sancı ağrı felan çekmem zaten çokta korkuyorum neyse inşallah ameliyatta ağlamam dicem ama çok sulugözümdürsenağlama neyse çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah diyorum
Allah olmayanlara versin bebiş inşallah aminnnnn.......

allah nazarlardan korusun yakışıklı oğlunu. güle güle büyüt canım.

canım inan bende seninle bekledim minik denizi
ve bu yazıyı görünce okdr mutlu oldum ki
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin denizini
Öpüyorum süt kokulu yanaklarından

çok güzel ve özel bir doğum hikayen var canım, birden oğluşlarımın doğumlarını hatırladım

çok özel anlar yaşıyor kadınlar, ne büyük armağandır bize,

allah bebeğinize uzun ömürler versin, tüm kötülüklerden korusun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…