küçük prensim dünyaya merhaba dedi

sen de anneler kervanına girdin.benim oğlan 3 ayını bitirdi.çok çabuk büyüyolar sende güle oynaya büyüt oğlunu onlar bize cennetten emanetler.öp kokla.çok güzel kokuyolar.çok yorucu oluyolar ama onlar bi gülümsemesi bi bakışları bütün stresi alıyolar.onu benim yerime kokla.öp demiyorum çünkü öpmeye bile kıyamıyo insan.sağlıcakla büyüt.

gözün aydınnnnnnnnn sonunda doğurdunmu kız :)) Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir şekide inşallahhhhhhh darısı bize

Canım Allah analı babalı büyütsün..darısı olmayan herkesin başına...bebişini ve seni öpüyorum...sevgiler.....

Allah bağışlasın.. 14 haziran benim için çok özel bir gün :)

tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar geç yazdım çünkü küçük ogluşum sarılık geçirdi 5gün ışın tedavisi gördü ve anca eve getirdim.hepinize çok mersi

Epsus allah analı babalı hayırlı bi şekile büyütsün bebeğini. Birde sana komik bi tesadüf diyeyimmi???
Benim kuzenimde 14 haziran doğumlu ve onun adı da ekrem kaydirigubbakcemile5
Çok tatlı oğlun allah nazarlardan korusun bütün bebişlerimizi.

Epsus allah analı babalı hayırlı bi şekile büyütsün bebeğini. Birde sana komik bi tesadüf diyeyimmi???
Benim kuzenimde 14 haziran doğumlu ve onun adı da ekrem kaydirigubbakcemile5
Çok tatlı oğlun allah nazarlardan korusun bütün bebişlerimizi.

ne güzel ekremler aynı gün dogmuş.allah herkesin bebişine uzun ömürler nasip etsin.sende küçük ekremi benim yerime öp canım

Allah analıbabalı büyütmeyi nasip etsin ihşaallahhhh
olmayanlarada tattırsın bu duyguyu:Saruboceq:

Maşallahh sübhanallahh....

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Masallahhhhhhhh subhanallahhhhhhhh, o ne arabbim yerim o miniik tombicik yanaklari masallahhhhhhhhhh rabbim size bagislasin insallah .

Maşallah Allahım analı babalı buyutsün insallah..cok tatlıı

Back
X