Cnm Öyle ama psikolojik rahatsızım bıraz panik atak anksıtıye fln bana bıraz zor gecyo hayatGecmisi unut esinin her yapti da gözüne batmasin.
Yanı onceden boyle degildım esim le ilk yıllardaki sorunlardan dolayı hasta oldum ister istemez onu sucluyorumCnm Öyle ama psikolojik rahatsızım bıraz panik atak anksıtıye fln bana bıraz zor gecyo hayat
HİÇ kolay bısey degil haklusınız16 yaşında evlenmeli 20 yaşında 2 çocuklu konulara ısınamadım bi türlü. Acı ama gerçek..
Bende ondan korkuyorum cnmYani bilemedim ki tartışmaya gelince yanyana çok iyisiniz,fakat güzel sözcükler kullanınca utanıyorsunuz garip .
Aynı yemeği devamlı önüne koymayın bir gün adamın canına tak eder Allah korusun çok iyi olan eşiniz sabrı bittiğinde çok kötüsü olablir.
Tedavi oluyor musunuz ? Böyle bir insanı kimse çekmek istemez. Bir tabak için kavga çıkarıp kayış'ı sıyırıyorsanız hiç normal değil durumunuz.Cnm Öyle ama psikolojik rahatsızım bıraz panik atak anksıtıye fln bana bıraz zor gecyo hayat
Korkuyorsanız bir farkındalık içindesiniz bu bence iyi ozaman kendinizi frenleyin,derim.Bende ondan korkuyorum cnm
Hayır cnm kavgayı Bn cıkarymıyorum inan düzgünce guzelce soyluyorum o bı anda sinirleniyor bana, ben yaparım hİÇ sorun degil ama sag ayağımdan rahatsızım fizik tedavi goruyorum ondan bazen esime diyorum cok dağınık oldugu icin, esim göndermek istemiyor psikologa, yoksa fizik doktorum bile psikiyatriste gnderiidıTedavi oluyor musunuz ? Böyle bir insanı kimse çekmek istemez. Bir tabak için kavga çıkarıp kayış'ı sıyırıyorsanız hiç normal değil durumunuz.
Taçesekkur ederim cnm neler yapabilirim senceKorkuyorsanız bir farkındalık içindesiniz bu bence iyi ozaman kendinizi frenleyin,derim.
Eşinizin doktora göndermeme sebebi nedir ? Ne garip insanlar var. Amacı ne göndermeme sebebinin ?Hayır cnm kavgayı Bn cıkarymıyorum inan düzgünce guzelce soyluyorum o bı anda sinirleniyor bana, ben yaparım hİÇ sorun degil ama sag ayağımdan rahatsızım fizik tedavi goruyorum ondan bazen esime diyorum cok dağınık oldugu icin, esim göndermek istemiyor psikologa, yoksa fizik doktorum bile psikiyatriste gnderiidı
Cnm bı kere zorla psikiyatrıye gıttım ilacı verdı 1 kere kullandım ters etki yaptı doktor bıraktırdı, psikologa gitmem lazım esim pek istemiyorum, ailemde laf veriyor sureklı gtme bısey in yok dyeÇok normal çocuk yaşta iki çocuğunuz var. Yıpranırsınız elbette.
Sizi rahatlatan uğraşlar bulabilirsiniz , bilemiyorum ortaminizi tabi.
Psikolojik rahatsızlıklarınız için süre gelen bir tedavinin var mi ? Ilaç mı kullanıyorsunuz ?
O tarz seyler ıyı degil sen kendini iyileştir deyip duruyo, birazda gidersem ailesi laf eder dye gondermıyorEşinizin doktora göndermeme sebebi nedir ? Ne garip insanlar var. Amacı ne göndermeme sebebinin ?
Cnm bazen bunada sukur diyorum ama K kndıme bakiyom bı 2 sezeryn, 1 amelıyat, fıtık, diz kapagım rahatsız, Kalcamda kemik rahatsiz yoruldum bıttım dyorum16 yasinda evlenen , 20 yasinda 2 cocugu olan birine tavsiye vermek istemiyorum
Sizin su anda universitede okuyup erkek arkadasinizla gezip tozup hayatin tadini cikarmaniz gerekiyordu
Oyyy oyyy
Hahaha hayatımda böyle saçma şey duymadım. O doktorlar süs diye yok. Beden nasıl hasta oluyorsa ruh da olur. Sizin işiniz zor öyle bir eş ile. Ailesine söylemek zorunda değilsiniz. Bir seferligne gideceksiniz ilaç verecek kullanacaksniz. Davul zurna ile herkese duyurmaya gerek yok ki duyulsa bile bunun bir önemi yok.O tarz seyler ıyı degil sen kendini iyileştir deyip duruyo, birazda gidersem ailesi laf eder dye gondermıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?