Kucuk sebeblerden kavgalar

Taçesekkur ederim cnm neler yapabilirim sence

Yaşınız çok küçük çocukların yaşınıda bilemiyorum.
eğer kreş düzeyinde ise madden iyi durumda iseniz kreşe verin.
Hem onlar içinde iyi olur gelişirler keza bu durumda onlarda gerilirler.
Sizde belli uğraşlar içine girip kurs gibi vakit geçirebilir sonrasında da belki düzgün bir işe girebilirsiniz.
Eşiniz ile tartışma konularında madem sudan sebepler bazılarını duymayın,cevap vermeyin birazda iyi yönünden bakmaya zorlayın kendiniz.
TEK başınıza akşama kadar yoruluyor hep bir monotonluk içinde olduğunuz için eşinize karşı sabırlı davranmıyor olabiliriniz. Tabi ki yanlış bir davranış.üstünede ailesi ile konuştuğunuz eski konuları gündeme getirmektende vazgeçin.
Çünkü sonu hiç iyi görünmüyor buradan.

16 yaşında evlilik 4 yılın içine 2 çocuk. siz daha büyümeden evlenmiş, karı koca olamadan çocuk sahibi olmuşsunuz. kusura bakmayın ama daha kendiniz çocuksunuz ve bu kadar sorumluluğun altına girmişsiniz.
sizi bir evlilik terapisti paklar gibi görünüyor. bu kendi kendinize aşabileceğiniz bir şey değil çünkü ortak dil oluşturmak olgunluk gerektirir.

Cnm doktor sureklı kontrol cagırıyo, Çocuklarımı bırakacak yer olmayınca mecbur duyuyorlar, zaten bulunduğum yerde psikolog yok ilce oldugu icin gel git yapıyorz, Çocuklarımı cok zor cocuk doktor hastaneye yatman lazım dedı ama kızm durmadı

Evet cnm cok cocugum daha hersey pembe gelıyor daha, cnm inan dedım hanı bize tavsiyesi olur dedım bizim bısey imiz yok dedı gectıı

Cnm Çocuklarım 3 ve 1 yasında lar, bende istiyorum bı etkinlik bu ugras ama cocuklarım kucuk ve kaldığımız yerde yok boyle kurs fln, benim icin cok monotonlasyo zaman

Kocaniz 16 yasinda bir cocukla cinsel ilişkiye giriyorsa zaten ondan cok da bir sey beklemeyin. Ahlaki degerlerden yoksun biri. Daha agir konusurudum ama esiniz diye yine bir sey demek istemiyorum. Umarim resmi nikahinizi yapmissinizdir.
Biz nerdeyse 30 olacagiz, 1 tane cocuk yapmak icin kili kirk yarip dusunuyoruz altindan kalkabilir miyiz diye. E siz daha kendiniz cocukken 2 tane cocuk yapmissiniz. Yıpranmaniz ve bunun altindan kalkamayip esinizle huzursuzluklar yasamaniz cok normal. Zamanla atlatırsınız. Psikiyatriste gidebilirsiniz. Yardimi olur.

Kendi 16 yaşındaki halimi düşünüyorum da derdim sivilcelerim ve annem babamla çatışmalarımdı herhalde. Bi de ergen klasiği kimse beni sevmiyor triplerimdi. 20 yaşındaki halimde de çok bi değişiklik yoktu yani yine çocukça şeyler. Zaten ergenlik 25'e kadar bitmiyormuş. Diyeceğim o ki siz daha ergen bir çocukken 2 çocuk annesi olmuşsunuz. Bu psikolojiyi kaldıramamanız çok normal. Ben 26 yaşında evlendim de evliliğe alışana kadar akla karayı seçtim. Eşiniz kaç yaşında? Bunları anlayıp saygı göstermesi, sizi yumuşatması gereken o bence.

kendin git o zaman. psikolog seni yönlendirir.
Dedım Bn gitmek istiyorum dedim iyi git tamam goturum dahada kotu olacaksın yeterkı mevzu kapansın, gidince nolck sanki dyo,sonra ailemde aynı fikirde oldugu icin ailemle bir olup ne ısın var dyolar kalıyorum oyle bu seferde bna kostek oluyorlar gdemıyorum

Eşim doktora göndermiyor
Eşimize neden soruyorsunuz?
Doktora gitmediyseniz panik atak anksiyete teşhisi filan nerden.

Ev
evet cnm nikahınımız var, zaten Çocuklar aklımın yetmedıgınden oldu gıbı birsey cok sukur ama bıraz daha olmasaydı cocuklar

Eşim doktora göndermiyor
Eşimize neden soruyorsunuz?
Doktora gitmediyseniz panik atak anksiyete teşhisi filan nerden.
Cnm Bn zaten kendimin ıyı olmadıgı mi anladım psikolojik olarak, fizik İcın gittiğimde doktorum psikiyatrıye gonder Dı 1 kere gittim, doktor zaten dsari dan baktığında belli oluyor rahatsızsın dedı

Başka doktora gittinizi söyleyin ne olacak sanki ? Ben bahanelerden hoşlanmıyorum ya . İnsan herşeyin bu kadar farkında iken her yolu dener. Kendi kendini tedavi eden kimse yoktur. İlla kendi kendime yenicem diyorsanız o zaman ağzınıza bant dusuncelerinize de ket vurun.

Öyle cnm haklısın guclu olmak gerekiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…