Taçesekkur ederim cnm neler yapabilirim sence
Arkaslar uzun zamandır takip ediyorum burayı zaten, sizlerden fikir almak istiyorum, cok erken yasta evlendim su anda 20 yasındayım 2 cocugum var..asıl sorunum esim le birbirimizi cok sevmemize ragmen sık sık kavga etmemiz, hepside uyduruk konular kardeşiyle alakalı, cevreyle alakalı konular,, 16 yasında evlendiğimde evliliği kaldıramadm o zamanki tartışmalarımız, ailesiyle yasadıgımız sorunlar vardı sukur bitti simdi ama bende hala etkisi var bı turlu eskileri unutamıyorum her kavgada ısıtıp onune koyuyorum biliyorum cok yanlıs ama ben boyle cıvıl cıvıl bı ilişkimiz olsun istiyorum onu cok seviyorum kendiside cok iyidir, ama kavgalar bizi cok yıpratıyor..
Çok istiyorum boyle esim le yakın olayım, sevdiğimi soyleyım ama utanıyorum malesef, esim de ice donuk bırısı,, ben bu utanmayı nasıl yenicem hemde 4 senemiz bitecek neredeyse ben hala odunum, o uzakken mesajlarda fln cok guzell mesajlar yazarım o da yazar ama aynı evin ıcınde biraz tırsık kalıyorum..
Bazen kavgalarımız cok buyuyor sinir krizi gecırıyorm hemde cok sacma konulardan, mesela tabagı buraya koyma dıyorum tabagıım gozunemı battı dyo kopuyor kavga,, kızlar napım Bn boyle d sakınn bı evlılıgımız geçmesı ıcın..
Cnm doktor sureklı kontrol cagırıyo, Çocuklarımı bırakacak yer olmayınca mecbur duyuyorlar, zaten bulunduğum yerde psikolog yok ilce oldugu icin gel git yapıyorz, Çocuklarımı cok zor cocuk doktor hastaneye yatman lazım dedı ama kızm durmadıHahaha hayatımda böyle saçma şey duymadım. O doktorlar süs diye yok. Beden nasıl hasta oluyorsa ruh da olur. Sizin işiniz zor öyle bir eş ile. Ailesine söylemek zorunda değilsiniz. Bir seferligne gideceksiniz ilaç verecek kullanacaksniz. Davul zurna ile herkese duyurmaya gerek yok ki duyulsa bile bunun bir önemi yok.
Evet cnm cok cocugum daha hersey pembe gelıyor daha, cnm inan dedım hanı bize tavsiyesi olur dedım bizim bısey imiz yok dedı gectıı16 yaşında evlilik 4 yılın içine 2 çocuk. siz daha büyümeden evlenmiş, karı koca olamadan çocuk sahibi olmuşsunuz. kusura bakmayın ama daha kendiniz çocuksunuz ve bu kadar sorumluluğun altına girmişsiniz.
sizi bir evlilik terapisti paklar gibi görünüyor. bu kendi kendinize aşabileceğiniz bir şey değil çünkü ortak dil oluşturmak olgunluk gerektirir.
26Esiniz kac yasinda?
Evet cnm cok cocugum daha hersey pembe gelıyor daha, cnm inan dedım hanı bize tavsiyesi olur dedım bizim bısey imiz yok dedı gectıı
Cnm Çocuklarım 3 ve 1 yasında lar, bende istiyorum bı etkinlik bu ugras ama cocuklarım kucuk ve kaldığımız yerde yok boyle kurs fln, benim icin cok monotonlasyo zamanYaşınız çok küçük çocukların yaşınıda bilemiyorum.
eğer kreş düzeyinde ise madden iyi durumda iseniz kreşe verin.
Hem onlar içinde iyi olur gelişirler keza bu durumda onlarda gerilirler.
Sizde belli uğraşlar içine girip kurs gibi vakit geçirebilir sonrasında da belki düzgün bir işe girebilirsiniz.
Eşiniz ile tartışma konularında madem sudan sebepler bazılarını duymayın,cevap vermeyin birazda iyi yönünden bakmaya zorlayın kendiniz.
TEK başınıza akşama kadar yoruluyor hep bir monotonluk içinde olduğunuz için eşinize karşı sabırlı davranmıyor olabiliriniz. Tabi ki yanlış bir davranış.üstünede ailesi ile konuştuğunuz eski konuları gündeme getirmektende vazgeçin.
Çünkü sonu hiç iyi görünmüyor buradan.
Dedım Bn gitmek istiyorum dedim iyi git tamam goturum dahada kotu olacaksın yeterkı mevzu kapansın, gidince nolck sanki dyo,sonra ailemde aynı fikirde oldugu icin ailemle bir olup ne ısın var dyolar kalıyorum oyle bu seferde bna kostek oluyorlar gdemıyorumkendin git o zaman. psikolog seni yönlendirir.
evet cnm nikahınımız var, zaten Çocuklar aklımın yetmedıgınden oldu gıbı birsey cok sukur ama bıraz daha olmasaydı cocuklarKocaniz 16 yasinda bir cocukla cinsel ilişkiye giriyorsa zaten ondan cok da bir sey beklemeyin. Ahlaki degerlerden yoksun biri. Daha agir konusurudum ama esiniz diye yine bir sey demek istemiyorum. Umarim resmi nikahinizi yapmissinizdir.
Biz nerdeyse 30 olacagiz, 1 tane cocuk yapmak icin kili kirk yarip dusunuyoruz altindan kalkabilir miyiz diye. E siz daha kendiniz cocukken 2 tane cocuk yapmissiniz. Yıpranmaniz ve bunun altindan kalkamayip esinizle huzursuzluklar yasamaniz cok normal. Zamanla atlatırsınız. Psikiyatriste gidebilirsiniz. Yardimi olur.
Kim koydu bu teşhisleri , doktor mu?Cnm Öyle ama psikolojik rahatsızım bıraz panik atak anksıtıye fln bana bıraz zor gecyo hayat
Cnm Bn zaten kendimin ıyı olmadıgı mi anladım psikolojik olarak, fizik İcın gittiğimde doktorum psikiyatrıye gonder Dı 1 kere gittim, doktor zaten dsari dan baktığında belli oluyor rahatsızsın dedıEşim doktora göndermiyor
Eşimize neden soruyorsunuz?
Doktora gitmediyseniz panik atak anksiyete teşhisi filan nerden.
Evet cnmKim koydu bu teşhisleri , doktor mu?
Başka doktora gittinizi söyleyin ne olacak sanki ? Ben bahanelerden hoşlanmıyorum ya . İnsan herşeyin bu kadar farkında iken her yolu dener. Kendi kendini tedavi eden kimse yoktur. İlla kendi kendime yenicem diyorsanız o zaman ağzınıza bant dusuncelerinize de ket vurun.Cnm doktor sureklı kontrol cagırıyo, Çocuklarımı bırakacak yer olmayınca mecbur duyuyorlar, zaten bulunduğum yerde psikolog yok ilce oldugu icin gel git yapıyorz, Çocuklarımı cok zor cocuk doktor hastaneye yatman lazım dedı ama kızm durmadı
İkisi de ciddi rahatsızlıklar, tedavisiz kendi kendinize düzelmeniz zor o yüzden sordum.Evet cnm
Öyle cnm haklısın guclu olmak gerekiyor bazenBaşka doktora gittinizi söyleyin ne olacak sanki ? Ben bahanelerden hoşlanmıyorum ya . İnsan herşeyin bu kadar farkında iken her yolu dener. Kendi kendini tedavi eden kimse yoktur. İlla kendi kendime yenicem diyorsanız o zaman ağzınıza bant dusuncelerinize de ket vurun.
Tesekkur ederimİkisi de ciddi rahatsızlıklar, tedavisiz kendi kendinize düzelmeniz zor o yüzden sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?