Küçük. 🙈

10 cm ereksiyon hali ise normalde gözükmez o be. Tek başına yeterli değil eğer çapı büyükse sorun olmaz.
 
SANIRIM PARTNERİN BİRAZ KİLOLU YAĞ TABAKASI PENİSİN ETRAFINI SARMIŞ AMA SIKINTI OLUCAĞINI SANMIYORUM MUTLULUKLAR DİLİYORUM SİZ ALDIGINIZ KEYİFE BAKIN BÖYLE SAÇMALIKLARI KAFANIZA TAKMAYIN
 
Heh konu madem gözlerden uzak +18 sayfalarına taşındı, ben de aklıma takılan bi şeyi sorayım; yav bu "Boyu değil işlevi" geyiği, tam bir erkek tesellisi değil mi hanımlar?
Çirkinleşeceğim dikkat liffen okumayı bırakabilirsiniz:
Bi siyahi penisi değil yani konu, ortalamadan daha aşağı bir boy var konuda ve hala "İşlevi işlevi"..
O boyu değil işlevi geyiği, siyahilere bi gönderme olarak ortaya çıkmış bildiğim kadarı ile önce, nitekim uzun ve fakat kan akışı fazla uzun olan peniste sertleşmeyi yeteri kadar sağlayamıyor diye deniyormuş, ondan diyollamış (Yoksa beni mi keklediler bilmiyorum).
Belli bi ortalamada değilse, işlevi de tartışılır ki. İşlevi de işlevi, nedir yani bu işlevi jonglörlük mü yapıyor bazılarınınki ekstradan, napıyor süpürge fişi gibi çekince makaraya geri mi sarıyor?

Ha şunu yapıyorsa mesela, saygı duyarım:


Sjksjsjksjksj bu ne böyleee :KK70::KK70:
 
10 cm ne yahu vezir parmağı bile ondan büyüktür:KK70:
Ama eni 10 cm olsaydi yer gök inlerdi valla:KK70:
Konu sahibi sen ona bi japon kızı bul onlar alışık bamya yemeye:KK70:
eğer çevresi ise 10 cm inletecek bir en değil, yarı çapıysa ki o kadar kimsede olmaz :KK70:
bu kişinin minyon biriyle evlenmesi lazım,
 
Back
X