- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.355
- 248
- Konu Sahibi portakalfidani
böyle bir şeyi sizinle paylaşıcağına neden buna çareler aramamış bu zamana kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napabilir ki çocukböyle bir şeyi sizinle paylaşıcağına neden buna çareler aramamış bu zamana kadar![]()
O neydi gizPenis kılıfları diye aparatlar var.
Baktınız cidden zor oluyor, onlardan kullanırsınız:)
Napabilir ki çocuk![]()
eni derken çevresi mi, yarı çapı mı?
Aaaaa +18 bölüme normal, düz, bizim gibi halktan üyeler de yazabiliyor muymuş? Sadece pro üyeler yazabiliyor sanıyordum. Ooouuvv bunu öğrendiğim iyi oldu.![]()
Evet o da anca zencilerde var bize düsmüyorYarı çapı 10 ne demek be çapı 20 eder
Evet o da anca zencilerde var bize düsmüyor![]()
Prezervatif gibi ama değil.O neydi giz![]()
Çapı 20 değil 32 ediyor,Yarı çapı 10 ne demek be çapı 20 eder
O ha zencilerde bile yoktur 32 cm kalınlık (çevre)Cevre değil canim en yani senin deyiminle yarıçapa denk gelenzencilerde var o yarıçapı 10cmler bi bak da sonra soyle olmaz diye
![]()
32 ne kiz adamin ağzından cikip selam verir oO ha zencilerde bile yoktur 32 cm kalınlık (çevre)
Hee artık fakirlerde yazabiliyor![]()
İnsan bir haber verirdi ya. Neyse zararın neresinden dönülse kardır. Şimdi ben bir konuları tarayayım, bakayım neler kaçırmışım.+18 halka açılalı çok oluyor.
İlk öğrendiğimde ben de sevindirik olmuştum ama sonra doğru düzgün girmedim. Serbest olmadan önce daha cazipti![]()
32 kalınlık imkansız ancak boy var sanırım internet tarayinca rekor var20 cm kalınlıkta zenci şeysileri var ama 32 boy 32 kalinlik falan olamaz arkadas mumkun degil![]()
Evet boy var hatta 48 cm lik bile varmış,32 kalınlık imkansız ancak boy var sanırım internet tarayinca rekor var
Evet boy var hatta 48 cm lik bile varmış,