- 10 Eylül 2011
- 5.615
- 22.512
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
aaa hayırlı olsun çok sevindim:)) kız nette takıl bi süre sonra tayin istersnöncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum : )
Ben lokasyon açısından çok iyi bulduğum küçük bi ile atandım burayla öncesinde bir alakam yoktu memleketim vs değil sadece metropollere göre konumu iyi diye istedim. Ama gelin görün ki burdan kısacık sürede sıkıldım sandığımdan çok daha gelişmemiş bir yermiş yapıcak hiçbir şey yok, arkadaşım yok, akşam hadi bi kahve içelim diyebileceğim kimse yok bunalıyorum yani. İş yerim küçük ve hep yaşlı insanların olduğu bir yer kendi yaşıtım hiç kimse yok, uzun süre kimse gelmemiş buraya...
Her hafta sonu plan yapıyorum arkadaşlarımın yanına gidiyorum vs ama nereye kadar gidebilirim ki bi yerde yorulucam yorulmaya başladım da çünkü henüz arabam yok ve üçüncü köprü olayı vs yolumu çok uzatıyor gidip gelmek yorucu yani. Benim tercih sebebim böylece cazibesini yitirmiş oldu o kadar da yakın değilmiş metropolün kendinde yaşamak gibi olmuyomuş...
neyse sadede gelirsem ben burada çürüyecek miyim yani napiyim arkadaşlar yardım edin bana : )
aaa hayırlı olsun çok sevindim:)) kız nette takıl bi süre sonra tayin istersn
evlenirsin belki ehehehah bacım tayin işleri zor bizim kurumda evlenmem lazım falan;
zaten evde kalmıştım bu popülasyon fakiiri yerde hepten kaldım yani
anlıycağın kör noktadayım
evet olmayınca olmuyor : ))nasipse çölde bile bulursun yaw yeterki kısmet olsun
Küçük şehirlerde yaşanılmaz zaten. Eskişehir tarzında büyük ama yaşanılacak şehirler bulun derim :)
İyi de ben de bir dönem 9 yıl kadar küçük bir şehirde yaşadım ve intihar etmeyi istedim. Yanlış anlaşılmasın ama küçük şehrin yerlileri bir şeyler olunca bir sevinç bir sevinç bir görmemişlik tövbe estağfurullah yaniçok teselli oldu gerçekten : D
Zorla mı ordasın?
Beğenmiyorsan, beğendiğin yere git
Senin yerine "hiç yoktan iyidir" diyecek biri gelir
Mumla arayıp bulduğu işi, sırf çevre alışık olunmadık diye ağlayarak yapanları anlayamam
Başlığını değiştir öyleysemumla falan aramadım hakettim aldım dilenerek değil rahatsız olduğum şey sizi ilgilendirmez
Başlığını değiştir öyleyse
İlgili kişilere derdim diye
Komplike durumlarımı sana duvarlar fısıldadı galiba,siz komplekslerinizin yarattığı sinir harbini burda bana sataşarak atlatacaksanız öyle yapın tabi : )
kolay gelsin
Bana mı dedin?Bu ne biçim cevaptir yahu?
İnsan atandi diye hiç mi sorunu olmayacak?sıkıntısı olmayacak?
Herneyse küçük yerlerde yasamak tek basina zordur..hadi evli küçük cocuklu olsan para biriktirirsin..ama ufaktan olsa cevre edinmeye çalış ne bileyim öğretmen yada senin gibi biri olur..senin icinde iyi olur..muhakkak vardir genç birileri..tayin yollarini öğren..yuksek lisans hakki var mi?
Aslinda ufak bir cevre olsa sana yeter ..belki bir dernek falan vardir..isyerindekilere sor istersen
Batı'dan Doğuya gidip şartların zorluğunu yazıyor, millet yazanı taşlıyorBu ne biçim cevaptir yahu?
İnsan atandi diye hiç mi sorunu olmayacak?sıkıntısı olmayacak?
Herneyse küçük yerlerde yasamak tek basina zordur..hadi evli küçük cocuklu olsan para biriktirirsin..ama ufaktan olsa cevre edinmeye çalış ne bileyim öğretmen yada senin gibi biri olur..senin icinde iyi olur..muhakkak vardir genç birileri..tayin yollarini öğren..yuksek lisans hakki var mi?
Aslinda ufak bir cevre olsa sana yeter ..belki bir dernek falan vardir..isyerindekilere sor istersen
Komplike durumlarımı sana duvarlar fısıldadı galiba,
Zira çoklu sıkıntım YÖK,
Son derece yüzeysel yazıyorum
Oysa
"Benim sıkıntım seni ilgilendirmez,"o zaman konu açma, açtın öyleyse gelen yoruma elinde satırla yürüme.
Asla arak kalıplı, ezber cümlelerle zeki kadın imgesi uyandıramıyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?