Küçük şeytan

Elis_93

Asi çakıltaşı
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
957
1.711
33
32
ay çok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi çift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım için bu kız daha 15 yaşında gidip geldikçe iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hiç çocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gözüm kaydı resmen eşimin gizli fotolarını çekmiş çok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni çok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim çocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım böyle böyle yapmış kız çok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende öyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada ön koltuğa kurulmuş müzik dinliyor açtım kapıyı çıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını göreyim döverim seni dedim yaşından büyük işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugün iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gördün mü küçücük kızın kalbini kırmışsın çocuk o daha ailesi bi duysa beni suçlarlar kocaman adam ne düşünmüş karısını kızımızın üstüne salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha çok öfkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi

Son düzenleme:
Hosuna gitmis esini duydugu sozler "ayip olmasin o daha cocuk".. bahane yani

adi ustunde eergennn akli su gibi bir bakmissin esini begenmis sonra baskasini. daha yaapacgini sannmam

Cesarete bak kızdaki yahu pes
Niye sizin arabada on koltuga kurulmuş muzik dinliyor orasini anlamadim ama ben? Ne mana ?
Anasına yardıma geliyor ya güya işi bitince oraya dinlenmeye oturmuş genelde garsonlarda molalarında oturur veya biraz uyumak istediklerinde

Eşim kalp kırmayı sevmeyen bi insan ve bunu yapan daha 15 yaşında bi kız çocuğu eşim sübyancı değil hanım efendi hoşuna gitse cevap verir veya bana göstermez
Isterse Kalp kirmadan da konusabilir emin olun... kalp kirmayi sevmeyen biri sizin kalbinizin kirilmasina uzulmenize musaade ediyor ama celiskiye bak.. sakin kalbim kirilmadi demeyin... ben subyanci demedim ayrica... guzel soz duymak hosuna gitmis dedim... esim yapmaz diyin ama gozunuzde acik olsun...

Eşim kalp kırmayı sevmeyen bi insan ve bunu yapan daha 15 yaşında bi kız çocuğu eşim sübyancı değil hanım efendi hoşuna gitse cevap verir veya bana göstermez
Kız çocuğu olarak görüyorsanız, gösterdiğiniz tepki fazla değil mi? Esiniz kalp kırmadan da kıza mesaj atmaması noktasında uyarılabilirdi.

Bende sizin arabada oturmasına takıldjm hayırdır ya
Hadsiz işte iş yerimiz şehir dışı ağaçlık bi yerde o sebeple işçileri eşim dağıtır evlerine arabayla oda işi bitmiş dinlenmek mi artık ne sebep arabaya oturmuş garsonlarda yapar bunu ama kimse ön koltuğa oturmaz aileside hiç oturaklı ol az demiyor kıza

Yani yaptığı şeyin sonucunun farkında bile değil bence ama sinirime engel olmuyor işte
tabi ki haklisinz farkinda degildir olgun biri olsa zaten emin ol rezil et derdim. boyle birseyi sezesen al karsina guzelce nasihat et . yaptigi sey cok hos degil cok ayip bisey ama vurmaklar bagirmakla olmuyor iste daha cocuk

Kız çocuğu olarak görüyorsanız, gösterdiğiniz tepki fazla değil mi? Esiniz kalp kırmadan da kıza mesaj atmaması noktasında uyarılabilirdi.
Orada haklısınız bende mesaj atmaması gerektiğini söyle dedim kendi çapında eğleniyor ben öyle bi laf desem bu sefer ne demek istiyosuna dönecek iş diye oralı olmak istemedim diyor cevap alamadıkca keser çocukluk yapıyor işte takma sende falan dedi

15 yasindaki (cocuk!) yakisiklisin filan yaziyor ve cocuk oyle mi:)) kocaya versen gitmem demez derler boylesine. Anasindan yuz buluyodur belkide
Bana da öyle geliyor annesi de sürekli kızı eşimle x abi diye diye bişey anlatmaya çalışıyor eşim şakayla karışık tersliyor kadın ordan sanki cilveleşiyorlarmış gibi gülüyor

bu konuda kavga olmaz insss bayanlar unutmayin kiz daha 15 yasinda cocukkk serpilmistr . buymustr. fizik olarak akil yasi. kucuk unutmayin biz o yaslardayken hayata toz. pembe bakmiyormuyduk mu. konu sahibidr kendince hakli sadece yapacagi sey karsisina alip guzelce nasihat etmektr

Gayet belliymis kızın mesajları aslında, sizin tavrınız gerçekten hoş değil, döverim vs.demeniz, eşiniz baştan uyaracaktı,olup bitecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…