Küçük şeytan

Ya 15 yaşında ne bekliyorsunuz ki koca kadın gibi düşünemez:) yani bazen o yaşlar ilgiyi, sevgiyi, gücü farklı yorumlayabiliyor. Siz yine de şeytan olarak görmeyin sonuçta eşinizin niyeti bozuk değil haliyle kız zararsız. Gözümün önüne geldi bacak kadar çocuğun kocaman adama hayranlık besleyip, arabasında muzik dinlemesi. Gülümsetti beni valla:))

Bunun kalp kirmayla ne ilgisi var? O kizda esinizin telefon numarasinin işi nedir, calisan bile degil? Esinizin haberi olmadan ailesinin telefonundan esinizin numarasini calip birden fotograflar atip cok yakisiklisin abi diye mi söze girmiş?
Kimse o cesareti gosteremez durduk yere kusura bakmayin.
Kalp kirmadan da soylenir uygun olmadigi ayrica.

Orasıda zaten bi ayrı sinir konusu babasının telefonundan almıştır yada kartların hepsinde num basılı eşimin bulmak zor değil

Orası öyle de insan kendi başına gelince sinir oluyor ne bekliyor yani eşimde ona bende seni beğeniyorum çok güzelmiş falan mı diyecek ben o yaşta erkek olan kaldırımdan geçemezsim öyle bi utangaçtım bu yeni kızlar çok cesaretli

Orasıda zaten bi ayrı sinir konusu babasının telefonundan almıştır yada kartların hepsinde num basılı eşimin bulmak zor değil

Bulmasi zor degil ama işle ilgili bir konu yokken özel mesaj atmak icin izinsizce numara alip "habersiz" cektigi fotograflari atarak muhabbete baslayamaz kimse durduk yere ne tepki verecegini bilmedigi insana karsi, helede ailesi dibindeyken, bunu 15 yasinda kiz bile yapmaz. Esiniz coook iyi niyetli de olsa kiza o cesareti vermis demekki. Cocukla muhattap olmak yerine esiniz cok daha kolayca kesebilirdi eger isteseydi.

Kv zaten restoranda sürekli orada ne olup bittiğini görüyor oda bana bu kadınla kızı hiç beğenmedim kadın ustalarla çok rahat kızda x (eşime) in arkasında dönüp duruyomuş abi abi diye gönderelim bunları buradan dedi bende çocuk daha diye oralı olmamıştım ama kadın sezmiş işte bak msjlar vs ler başladı o kadar bekar garson var niye benim eşim

Belkide eşim
ailesi farkında kızın yazdığının eşim annesinin yanınds yazıp durma artık dedi annesiyle beraber güldüler geçtiler

Ya emin olun alakasi yok. Belki size özendi ve sizin seçtiginiz adama böyle ilgi duydu o da olabiliyor. Belki yani genelde kendinden büyük erkeği baba figuru olarak beğeniyorlar bu da olabilir. Yas gençse ortaya çıkan duyguyu şeytanca adlandırmak doğru değil. Ha siz gözünü korkutmuşsunuz iyi olmus tabi ileri gitmez ama kız şeytan değil, çocuk :)) komik biraz aslında hem eşiniz de çocuk olarak görüyor rahat rahat gülebilirsiniz bu duruma.

Belkide eşim
ailesi farkında kızın yazdığının eşim annesinin yanınds yazıp durma artık dedi annesiyle beraber güldüler geçtiler
Sonra baktım olacsk değil kızı sıkıştırdım zaten bugünde gelmemiş bakalım yarın neler olacak

Eşiniz tavrı yanlış o daha ergen aklı iyice kayacak eşiniz böyle terslemezse. Bence siz iyi yapmışsınız ben olsam ailesinede söylerdim özellikle babasına.

Gülüyorumda sinirden tamam kız çocuk da annesi de farkında eşime mesaj attığının eşim yazma artık dedi restorana gittiğimde anneside yanındaydı güldüler ana kız benim annem beni saçımdan tuttuğu gibi yere çalar valla öyle bişey yapsam

Belkide eşim

Esiniz mesafe konusunda baya sıkıntı yaşiyor ozaman. Calisanlar biraz duracagi yeri bilip cekinmeli ama soyledigini bile takmiyorlar esinizin...
Bu nasil birsey anlamadim.
Kucuk iş yerlerinde, dukkanlarda samimiyet fazla oluyor olsun tabi ama bu kadarina gerek yokmuş hiç.

Eşiniz tavrı yanlış o daha ergen aklı iyice kayacak eşiniz böyle terslemezse. Bence siz iyi yapmışsınız ben olsam ailesinede söylerdim özellikle babasına.
Eşim onu istemiyor cevap vermemek en güzeli diyor bu iş mevzu olsa kızım küçücük sana abi diyor nasıl böyle düşünürsün der beni kötü olurum diyor ama kızı yazma diye uyardı anneside yanındaydı güldüler

Aynen aynen öyle asla sert duramıyor

Ya anne garip olabilir belki çocuğun garipliği de bu sebeple yani daha kendi karakterini bulmuş olmuyor o yaşta birey. Yine de halletmişsiniz siz nasılsa isterseniz içiniz rahat etsin diye yarin anneyi çekip konuşun. Kırıcı olmadan "kızınız mesaj atmış saçma sapan, çocukluğuna veriyorum bu seferlik, siz de konuşun, ilgilenin biraz böyle olmaz, yarın bi sapığa denk gelir.." falan gibi konuşup, usulünce uyarın ve tepkiyi ölçün. Istediğiniz tepki gelmezse de baba hariç tabi ki anneyi de uzaklaştırabilirsiniz, küçülmeye gidiyoruz filan gibi.

Yani aslında küçücük kız bu yaşta saçmalamış işte diyecektim. Ama sonra yazdıklarınızı okuyunca epey densizlik ettiği kanısına vardım. Keşke daha kibar uyarsaydınız diyecektim, gururu kırılır falan diye, ama arabaya girip ön koltukta müzik dinleyip yayılacak kadar ya da bahsettiğiniz kadar hadsiz bir çocuksa sert uyarılması da iyi olmuş. Yine de ben daha tatlı dille uyarırdım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…