Küçük şeytan

Ohhh cok ıyı yapmıssın ellerıne agzına saglık. Cocuk deyıp kenara gecmek cok kolay ama bu yastakı kızın bunları dusunmesı esıne mesaj atması arabaya bınıp muzık dınlemesını ıltıfat etmesını normal karsılayamayacagım. Bence ıftıra bıle atabılır sen aılesıyle konus ve ıs yerıne asla gelmesın bıdaha esıne de cok kızdım ayrıca cocukmus.. Mıllet eskıden o yasta evlenıp cocuk doguruyomus

15 yaşında çocuk ya. Ben de o yaşta komşuma hayrandım o aşk olmuyor o yaşta çocuk o. 2 gün sonra başkasına hayran olur. Nasıl bi kafa yapısı anlamadım. Bi sıkıntı varsa eşinizde.buna tepki koyamayan o.

Çocuğun arabanızda ne işi var. Size de bravo yani çocuk gibi neler yapmışsınız. Kendi çocuğunuzun başına geldiğinde nasıl zaptedeceksiniz onu düşünüyorum.

Burada ohh iyi olmuş diyen kadınlara da sadece acıyorum bu nasıl bi hastalıklı kafa yapısı yahu? Siz normal misiniz?

Kendi 15 yaşındaki halimi dusunuyorumda çocukta çocuk diyenlere katılmıyorum.hoşlanmasini ve hayranlığını anlayışla karşılasamda mesajlarını anlayışla karsilayamiyorum maalesef.bizde çocuk olduk,insan utanır o tarz yazılar yazmaya.bugun gelmemesine sevindim bence o çocuk tatlı dilden falan anlamazdı,sizin davranisinizi haketmiş.

Madem öyle o arabaya neden oturtuluyo o çocuk? Bu gün 30 küsür yaşındaki koca kadınlar evli erkeklerle ilişki yaşıyor da saftım aşık oldum vs diyor. 15 yaşındaki çocuk lise 1e yeni ya geçmiştir ya geçmemiştir. Ben buradaki linçi hiç doğru bulmadım. Çoğusu ergen çocuk sahibi değil görüldüğü üzere, bilmiyorlar ne kadar ağır olduğunu. Eğer ortada bi problem varsa arabaya oturtan eşte problem vardır. Onunla da ilgili işlem başlatılmalıdır belki de!

İşçiler o arabayla evlerine bırakılıyor hanım efendi eşim geç otur demiyor yani ve aynı sizin kafa yapınızdan dolayı benim kızım daha çocuk çocuk aklı mesaj atmış nasıl böyle şeyler kondurursunuz kafasına girerler diye eşim sessiz kalalım kendine başka uğraş bulur dedi

Üzüldüm ama kızdım da biyandan ailenin laçka tavrına

Aynen öyle annesi biliyor eşim yanında dedi kıza mesaj atıp durma artık diye ana kız güldüler yani anneden de tepki yok bende kızı çektim en son kenara

Bi kere zaten 15 yaşında bir kız çalıştırılamaz. Yasal değil. Siz kaç yaşında kadınsınızdır bunlara takılıp kalmamalısınız ben çok yanlış buldum bu yaşta bi kız saf da olabilir, davranış bozuklukları da olabilir.

Ki size böyle yaklaşmamın sebebi daha önceki mesajınızı gördüm, “annesi nasıl buna dur demez kontrol etmez” şeklinde. Hep aynı kocam yapmaz tavrı, hep aynı kızı suçlama tavrı. Bu insanlar işten neden çıkartılmıyor? Zannetmiyorum şu an ergen bi çocuğunuz olsun ama bi gün olursa daha beterini bile yaşatabilir nesiller gittikçe kötüye gidiyor o zaman anlarsınız. Allah akıl fikir versin. Büyük de konuşturmasın.

Birincisi kız yanımızda çalışmıyor annesine yardıma geliyor ikincisi eşimin huyunu benden iyi asla bilemezsiniz keza kocam yapmaz tavrı bundan üçüncüsü eşim kıza annesinin yanında bana mesaj atıp durma diyor ana kız gülünüyor cevap olarak şahsen annem beni böyle yetiştirmedi böyle olmadım bende 15 yaşında oldum ama doğruyu yanlışı yapılıp yapılmaması gerekeni bildik hep hayranlık duyabilir amenna beğenedebilir ama gizli gizli fotolarını çekip altına metiyeler döşeyemez bu yanlış bende evladımı bu şekilde yetiştiririm herkezin terbiye verme şeklidir siz vermeyin hanım efendi sizin kızınızda böyle davransın kızınızı kollayın milletin huzuru kaçsa da olur

15 yaşındaki kızdan dolayı bi evlilikte huzur kaçıyosa zaten hiçbir anlamı yoktur :) benim amacım içinizi rahatlatmak ama beğendiğiniz yönden değil kusura bakmayın. Ana kız gülünüyorsa anne uzaklaştırılabilir. Böylece kız da uzaklaşır. Ama bahsettiğim suç “tamamen 15 yaşında bir kız” üzerine yıkılamaz.

Son olarak ben kızımı zaten yardıma dahi olsa işime çağırmam çalıştırmam ki kocasına toz konduramayan kadınların iftirasına uğramasın :) sizden öğrenecek değilim yani son kişisiniz.

Çok boş konuşuyosunuz biz kimse ekmeğinden olmasın istedik kimseye iftira atmadık bu nasıl bi yargıdır konumun neresinde iftira sezdiniz konumu terkedin hanım efendi

Yorumlarin hepsini okumadim ama ben olsam ikisini de uzaklastirirdim. Cok sinir bozucu bir durum.

Yorumlarin hepsini okumadim ama ben olsam ikisini de uzaklastirirdim. Cok sinir bozucu bir durum.
Ailenin ekmeğiyle oynamak istemedik konuyu ben ele aldım kız gelmemiş bugün bakalım yarın ne olacak ama eşimizle canımız çok sıkıldı aileye kızınız böyle yapıyor gelmeyin bidaha işe desem ufacık kız aklı ermiyor sen kocaman adamsın nasıl böyle düşünürsün der üste çıkarlar diyor

Valla kimse kusura bakmasın Elis_93 haklısın iyi de yapmışsın canım bizim zamanımızla şimdi ki zaman çocukları bir değil gayet de herşeyin farkındalar herşeyden haberleri var çocuk felan değil yani abi ayağına yatmış sadece kur yapmış bildiğin engelle eşinin telefonundan bence de daha da yüz göz olma tekrar ederse babasına söyle

Ya bisi dicem simdi olmayacak. Ekmek derdi olan anasi kizina sahip cikacak o zaman. Kimse uste muste cikamaz. Ben olsam coktan kapiyi gostermistim baslarim..

Bana da öyle geliyor annesi de sürekli kızı eşimle x abi diye diye bişey anlatmaya çalışıyor eşim şakayla karışık tersliyor kadın ordan sanki cilveleşiyorlarmış gibi gülüyor
Anasına bak kızını al olayına dönmüş resmen

Iyi yapmissiniz konusahibi.Bu daha cocuk iyi olmamis diyen hanimlarin basina gelse yikarlar ortaligi.Klavye patronu olmak kolay yaz yazabildigin kadar.Gerekeni yapmissiniz eger bi daha yaparsa babasina gosterin anasini uzaklastirin isten.

15 yaşa çocuk çocuk deyip durmasın eşiniz. Tamam yetişkin bir birey değil ama yanağından makas alınacak bir ufaklık da değil, karıştırmasın. Ergen genç bir kız kendisi... Eşinizin bu kadar rahat olmaması lazım. Bir iftira, bir laf gelse alır başına belayı. Akıllılık edip siz ortaya çıkarmadan size anlatması lazımdı. Ailesi bir duysa beni suçlarlar demiş ya, yani düşünün bu mesajlaşmalar gizli gizli olsa, aile asıl o zaman kızmaz mıydı? Oysa karısı biliyor, çocuğun kulağını da çekmişler diye öğrenseler, en azından eşinizin kötü niyetli bir insan olmadığını anlarlar. Neye kızacaklar bu durumda? Yaşı küçük diye hadsiz hadsiz mesajlar atmaya iznimi var? Kendilerine kızsınlar nasıl çocuk yetiştirmişiz diye...

5-6 yaşındaki kız çocugu hayran olur, aşık olur herkese çok tatlı gelir ama söz konusu 15 yaşında bir genç kız olunca çokta sevimli gelmiyor bu durum.

Annesinin de bu durumu bilmesi hiç hoşuma gitmedi ayrıca, normal mantıklı bir anne kızının bir daha dükkana gelmesine müsaade etmez. Siz tepki gösterene kadar gayet rahat davranmışlar analı kızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…