- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
Siz tek bir yorum atıyosunuz ben burda herkeze yetişmeye çalışıyorum olabiliyor bazen çok zor geldiyse başka konulara yönelebilirsiniz
Yazılarımda okunulmuyacak şekilde hata yaptığımı kendimi anlatamadığımı düşünmüyorumHer yazım uyarısında bu mobilden giriyorum deniliyor zaten şart oldu.
Konu bu mudur diye size sordugumu hatırlamıyorum.
Ayrıca konuyu anlayabilmek icin önce okuyabilmek lazim.
Kibarca bir uyarı yaptim , kaale alip almamak konu sahibine kalır .
Yazılarımda okunulmuyacak şekilde hata yaptığımı kendimi anlatamadığımı düşünmüyorum
Yaw hadi yallah bee sıktınız artık sırf bi eleştiri yapıyım derdindesiniz kadınlarımız ne ara böyle oldu kız bizim işçimiz değildi işe almadık okulu bırakmış anası değiliz babası değiliz ksrışacak annesi evde tek kalmasın diye yanınds getiriyodu yardıma eşimde o iş sadece kadına ait olduğu halde extradan kıza bahşiş veriyodu buda senin hakkın olsun diyeSizin araba dinlenme bahçesi gibi kiz arabada anası arabada. 15 yaşındaki komşunun kızı eşimin yanaklarını sıkar abim benim der. Hiçte gocunmam. Gerçi o benim problemim. Ayrıca 15 yaşındaki çocuğun okulda olması gerekiyor işte değil. Ona iş yaptıran eşiniz suçlu. Para karşılığı yapılan işte kadının kızından yardim alması ilginç. Konu ilginç ama sizin eşiniz yapmaz.
Sizin için dikkat edeceğim hanım efendi . Sinirle farkında olamayabiliyorum haklı olabilirsinizGöz yoruyor.
Okunmuyor.
Ben bana yazdiginiz cevabi bile zor okudum.
Cünku basi sonu belli olmayan cümleleriniz var.
Cünku nokta denen birsey yok.
Yaw hadi yallah bee sıktınız artık sırf bi eleştiri yapıyım derdindesiniz kadınlarımız ne ara böyle oldu
yorumların hepsini okumadım ..yazan biri oldumu bilmiyorum ama..yarın öbür gün annesi ,babası görse...polise gitse...küçük kızımıza taciz ediyor dese ne yapacaksınız...yok sizden para koparmaya kalksalar ne olacak...tvlerde.gazetelerde neler okuyoruz görüyoruz
daha kötü değillmi...yarın gidip şikayet ederlerse..hele birde iştenden çıkarılmışlar..inşallah işi fazla büyümeden kapanırAnne baba kızın arkasındaymış. O konuda sorun yok yani.
daha kötü değillmi...yarın gidip şikayet ederlerse..hele birde iştenden çıkarılmışlar..inşallah işi fazla büyümeden kapanır
Sırf eleştiri yapmak için yazmıyorum ama 15 yaşındaki bir ergene bu kadar sert çıkmak da olmamış en başta. Önce güzelce konuşsaydiniz bir abla gibi, devam ederse sert çıksaydiniz keşke. Mesajları da silmeseydiniz sorun da olmazdı. Yani karşınızda 20 küsur yaşında biri yok lise ikide okuması gereken ama nedense okuldan ayrılmış hayal dünyasında yaşayan bir ergen var. Kötü niyetli de olabilir ama bir uyarı şeklinde konuşsaydiniz ve devam etseydi anlardiniz zaten. Neyse içiniz rahat sorun yok.
_________________________Arkadaşlar sadece içimi dökmek istemiştim. siz olsanız tepkiniz ne olurdu kız küçük sonuçta yaptığım doğru mu diye ama gelişen olaylar ne kadar doğru hareket ettiğimi gösterdi zaten hepinize yorumunuz desteğiniz için teşekkür ederim meselede halloldu zaten. Konuyu kapatmak istiyorum densiz insanların densiz yorumları nerden açık bulurum kıyasları beni daha çok öfkelendirmeye başladı. herkeze teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?