Küçük şeytan

Siz tek bir yorum atıyosunuz ben burda herkeze yetişmeye çalışıyorum olabiliyor bazen çok zor geldiyse başka konulara yönelebilirsiniz

Başka konulara yönelip yönelmeyecegime ben karar veririm kusura bakmayin.
Kibarca bir uyari yaptim bu kadar alingan olmaya gerek yok.

Sizin araba dinlenme bahçesi gibi kiz arabada anası arabada. 15 yaşındaki komşunun kızı eşimin yanaklarını sıkar abim benim der. Hiçte gocunmam. Gerçi o benim problemim. Ayrıca 15 yaşındaki çocuğun okulda olması gerekiyor işte değil. Ona iş yaptıran eşiniz suçlu. Para karşılığı yapılan işte kadının kızından yardim alması ilginç. Konu ilginç ama sizin eşiniz yapmaz.

Yazılarımda okunulmuyacak şekilde hata yaptığımı kendimi anlatamadığımı düşünmüyorum

Yazılarımda okunulmuyacak şekilde hata yaptığımı kendimi anlatamadığımı düşünmüyorum

Göz yoruyor.
Okunmuyor.
Ben bana yazdiginiz cevabi bile zor okudum.
Cünku basi sonu belli olmayan cümleleriniz var.
Cünku nokta denen birsey yok.

Yaw hadi yallah bee sıktınız artık sırf bi eleştiri yapıyım derdindesiniz kadınlarımız ne ara böyle oldu kız bizim işçimiz değildi işe almadık okulu bırakmış anası değiliz babası değiliz ksrışacak annesi evde tek kalmasın diye yanınds getiriyodu yardıma eşimde o iş sadece kadına ait olduğu halde extradan kıza bahşiş veriyodu buda senin hakkın olsun diye

Göz yoruyor.
Okunmuyor.
Ben bana yazdiginiz cevabi bile zor okudum.
Cünku basi sonu belli olmayan cümleleriniz var.
Cünku nokta denen birsey yok.
Sizin için dikkat edeceğim hanım efendi . Sinirle farkında olamayabiliyorum haklı olabilirsiniz

Arkadaşlar sadece içimi dökmek istemiştim. siz olsanız tepkiniz ne olurdu kız küçük sonuçta yaptığım doğru mu diye ama gelişen olaylar ne kadar doğru hareket ettiğimi gösterdi zaten hepinize yorumunuz desteğiniz için teşekkür ederim meselede halloldu zaten. Konuyu kapatmak istiyorum densiz insanların densiz yorumları nerden açık bulurum kıyasları beni daha çok öfkelendirmeye başladı. herkeze teşekkür ederim

yorumların hepsini okumadım ..yazan biri oldumu bilmiyorum ama..yarın öbür gün annesi ,babası görse...polise gitse...küçük kızımıza taciz ediyor dese ne yapacaksınız...yok sizden para koparmaya kalksalar ne olacak...tvlerde.gazetelerde neler okuyoruz görüyoruz

Anne baba kızın arkasındaymış. O konuda sorun yok yani.

Sırf eleştiri yapmak için yazmıyorum ama 15 yaşındaki bir ergene bu kadar sert çıkmak da olmamış en başta. Önce güzelce konuşsaydiniz bir abla gibi, devam ederse sert çıksaydiniz keşke. Mesajları da silmeseydiniz sorun da olmazdı. Yani karşınızda 20 küsur yaşında biri yok lise ikide okuması gereken ama nedense okuldan ayrılmış hayal dünyasında yaşayan bir ergen var. Kötü niyetli de olabilir ama bir uyarı şeklinde konuşsaydiniz ve devam etseydi anlardiniz zaten. Neyse içiniz rahat sorun yok.

daha kötü değillmi...yarın gidip şikayet ederlerse..hele birde iştenden çıkarılmışlar..inşallah işi fazla büyümeden kapanır

Sanmam, cesaret edemezler. Ellerinde delil yok çünkü. Aksine kızın cevap alamadığı mesajları var konu sahibinin eşinde. Bir cesaret büyütmeye kalkarlarsa da can sıkmaktan başka bir şey elde edemezler.

Konu sahibi mesajları silmeyin sakın. Baba da işten çıkarsa ve tamamen iletişim kesilirse silin.

Konu sahibinin kıza ablalık yapma gibi bir zorunluluğu yok ki. Annesinin babasının düşünmediği kızı niye konu sahibi düşünsün?

Şimdiki 15 yaşı kendi 15 yaşınızla kıyaslamayın bayanlar. Bu nesil bi başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…