Küçük şeytan

15 yaşındaki bir kızı ben tehlike olarak GÖRÜRÜM net.ne on beşlikler var kıza küçük ayağı çekende çok ta evli barklı adama abi ayağına maşallah annesinin arka çıkmasıyla yürümeyi biliyor ben olsam babayı da bekletmem iş ara kendine bir ay mühlet sana der çıkartırım işten.

Bence en iyisini yapmışsınız. Bu tarz konularda alttan almaya kalkarsanız kesinlikle üzerinize geleceklerdir. Ailesi olayı büyütmeye kalkarsa bence elinizdeki mesajları kanıt olarak kullanıp tehdit ya da tacizden mahkemeye kadar gidebileceğinizi belirtin. Bunlar hassas konular. İnsanlar köşeye sıkıştımı herşeyi yaparlar. Eşinize iftira bile atabilirler.

Bir de kızla konuş gibi öğütler vermişler. Bence çok mantıksız. Zamane gençleri sizin kararsız ya da zayıf olduğunuz gördükleri anda bunu çok güzel kullanabiliyorlar.

Sizi anlıyorum tabiki dediğim gibi gizli çekip atması hiç doğru değil. Kardeşimin örneğini şu yüzden verdim aslında bu yaşta sürekli görülen kibar nazik bi erkege hayranlık duyulabiliyo yani belki o mesajı yazarken düşünememiş olabilir. Annesi konusunda haklısınız. Tavrınız da bana göre şu yönden yanlış anneyle muhatap olsaydınız kızıniz yazıyor ama eşim cevap vermiyor başka birine yazarsa bi gün kötü niyetli birine denk gelebilir tarzı. Döverim falan hoş olmamış. Amacım kırmak değil özür dilerim.

İyi olmuş bence uyarsaymış eşiniz birde getirmesin adam eşiyle kızını birdaha

Kız hırçın aile mantıklı değil bizi suçlu çıkarıyor belkide o aklı annesi verdi x gibi birini bulsan falan diye kızın beynine kodlandı belki aile bana güven verse kızı alıp konuşurum da gereken desteği de yaparım evimde de misafir ederim bak hayran olduğun adamın ev hali bu erkekler şöyledir böyledir tavsiye de veririm ama aileden yana kızdan yana güvenim yok çamur atacak gibiler eşimin konuşmadığına duacıyım kızla yaptığı hakkında yoksa ona da laf gelecekti

Yo anlıyorum seni kızla oturup bende konuşabilirdim güzellikle ama beni dinliyeceği hissine katılmadım anneyle konuştuk kızını savundu eşimi suçlu çıkardı anlıcağınız tuttuğumuz yer elimizde kaldı çıktılar işten tek baba çalışıyor şimdi iyi oldu benimde o yaşlarda hayran olduğum abiler vardı ama hiç böyle şeylere cesaret edemedim bence sert bi uyarıyı hak ediyodu yarın başkasına yapsa başka kişi çocuk daha demez istismar herşey olur allah korusun

Annesi daha arka çıktı işten çıkardı eşimde

Valla yine iyi olmuş diyeceğim kimse kusura bakmasın..

Keşke eşiniz ekleseydi "kızınız size çocuk gelebilir ama bir yabancı öyle demez. Biraz edep haya öğretin. Yarın öbür gün huyu kötü birine denk gelir hayatınız kararır" diye..

Küçük küçük Şeymalar türemeye devam ediyor..

Eşim direk konuyu kapatmak istedi onun adı çocuk olur böyle şeyler dillendirildiğinde dedi gerçekten de öyle oldu inanın uzak olsunlar annesi güzel tavsiyeler veriyor ona ben anlıyorum burda zaten sorun annede

adamın haberi oldumu? olduysa nasıl devam edebiliyor calişmaya çok garip... ihtiyaçda olsa insan yediremez kendine ya
Oldu kızını çocuk cahil gördü ihtiyacımız var diyen birine asla sırtını çevirmez eşim bende çevirsin istemem kızın ayıbı adamın değil sonuçta sadece adamla devam edebilceğini diğerlerini istemediğinş söyledi eşim belkide adam da dediğiniz gibi yeni biyer bulana kadar devam edecektir

Ya elin ergen kızının psikolojisinden, eğitiminden konu sahibine ne? Bu işlerle çocuğun anne babası ilgilenir, konu sahibi onun ruh halini düşünmek zorunda değil.

Ben olsam direkt aileyle muhatap olurdum o ayrı mesele ama görüldüğü gibi aile de fos çıkmış.

Ayrıca kadın eşine güveniyor, eşimle ilgili bir problemim yok diyor, niye hala adamda bir açık aramaya çalışıyorsunuz ki?

Eşim direk konuyu kapatmak istedi onun adı çocuk olur böyle şeyler dillendirildiğinde dedi gerçekten de öyle oldu inanın uzak olsunlar annesi güzel tavsiyeler veriyor ona ben anlıyorum burda zaten sorun annede

Benim anlamadığım madem eşiniz çocuk diye umursamıyordu neden "eee sıktın artık" deyip telefonundan engellemedi?
Eğer en başından bunu yapsaydı bunlar yaşanmayacaktı..

Siz engelle demediniz mi hiç? Ben olsam ilk yaptıracağım şey bu olurdu..

Bazı insanlar gerçekten buraya insanların dertlerine dert katmak eğlenmek için giriyor onu anladım kemalim yapmaz cı bi kadın bu nasıl bi uslup acaba ben gayette ayakları üzerinde durabilen eşini çok seven ama sınır bi durumdada tepkimi koyabilecek veya yolumu syırabilecek mantıkta ve özgürlükteyim şükür

Boşverin, eşlerine güvenmeyen kadınlar onlar. En iyi siz tanırsınız eşinizi. Öyle eğilimleri olmadığını bilir, problem etmezsiniz.

Engelleme kısmı hiç aklımıza gelmedi eşimin zaten telefon bağı yok öğlen işe gider gece gelir ve çok yoğun olur beni gün içinde aramak için bile fırsat yaratır öyle konuşuruz msjlaşma hiç olmaz tlfnda konuşuruz günün nasıl planın ne kızımında sesini duyayım falan kısa kısa fırsatlar yaratır mesaj olayını zaten direk akşamına bana gösterdi hiç oralı olmıyalım msjı keser onun adı çocuk olur benim başıma kalır iş diye ben dayanamadım ertesi günü gittim konuştum kızla fotoları sildim tlfndan bidaha gelmedi iş yerine ama annesi kavga etti eşime o çocuk nasıl gösterirsin mesajlarına karına demiş eşimde işten çıkardı tek babayla devam ediyoruz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…