Küçük şeytan

Konu sahibi ne yaptiniz merak ettim.
Walla canım annesi eşime kavga etmiş o daha çocuk diye eşimde işten çıkardı kötü oldu durumlar anlıcağın hiç mahcup bile olmadı aile eşimi suçlu çıkardı beni haberdar ettiği için

Kizin annesi babası niye esinize kizsin ki. Sonucta kizin yaptigi dogru bi sey degil. Annesi babasi ise niye gelmiyorsun dediklerinde kiz sanki kalkip adami begeniyorum fotograflarini cektim adama attim seni seviyorum dedim karisi da görmüş mu diyebilecek?

Walla canım annesi eşime kavga etmiş o daha çocuk diye eşimde işten çıkardı kötü oldu durumlar anlıcağın hiç mahcup bile olmadı aile eşimi suçlu çıkardı beni haberdar ettiği için

Yuzsuz kadin bir de sizi mu suclu cikariyor ya sabir. Anasi veriyor bu akillari demek ki biz o yaslarda boyle bir sey yapsak annem benim canima okurdu.
Iyi yapmis cikarmakla ekmek derdi olan insan edebi ile calisir.

Annenin haberi vardı eşim mesaj atma artık dedi annesinin yanında ikisi bir güldüler bende kızı bi boşlukta kenara çektim annesine ağlamış eşi bana kızdı kötü niyetim yoktu diye anneside eşime kavga ediyor o daha çocuk sen eşine nasıl gösterirsin mesajları diye

Yuzsuz kadin bir de sizi mu suclu cikariyor ya sabir. Anasi veriyor bu akillari demek ki biz o yaslarda boyle bir sey yapsak annem benim canima okurdu.
Iyi yapmis cikarmakla ekmek derdi olan insan edebi ile calisir.
Yani benim eşim tabiki bana anlatıcak asıl saklarsa problem buna hangi hakla laf ediyor eşim benden saklayıp ona yüz verseymiş kadının hoşuna gitcekmiş demekki

Yani benim eşim tabiki bana anlatıcak asıl saklarsa problem buna hangi hakla laf ediyor eşim benden saklayıp ona yüz verseymiş kadının hoşuna gitcekmiş demekki

Olduuu bir de sana anlatmasaydi. Kadinin planlari mi bozulmus hayirdir? Insan bu durumda utanir nasil cocuk yetistirmisim diye bu bir de utanmadan kavga mi ediyor sinir oldum hee

15 yaş hukuki olarak çocuk sayılabilir ama o yaşlarda olup da aklı başka şeylere çalışan bir sürü kız var. Tehlike gibi gördünüz diyerek konu sahibiyle dalga geçilmiş ama bence tehlike yani, hatta reşit birisinden daha çok tehlike içeriyor. Benim eşime 15 yaşında bir kız asılsa ben de kızla ya da ailesi ile konuşurdum

Evet söyledi tek adam gelcek
Eşiniz daha ilk resim atmaya başladığında gidip annesi/babasını uyarması gerekirdi. Bakın ben çocukluğuna veriyorum ama başkalarına karşı da böyle ise dikkat edin evladınıza diyebilirdi. Anne baba da ona göre adım atarlardı fakat eşiniz mesajlara bir dur dememiş. Yani baştan noluyoruz deyip bir ayar vermemiş. Buda demektir ki beğenilmek eşinizin hoşuna gitti, küçük bir kız üzerinden ego tatmin etti.

Kız daha 15 yaşında cahil, yanlış davranmış olması onu şeytan yapmaz. Bu yaşlarda oluyor böyle şeyler bir yetişkin gibi yargılamanızı ben şahsen abes buldum ama kıskançlığınıza veriyorum. Sizi de anlıyorum.

Fakat eşinizin davranışı hiç olgun değil. Ergene ergence davranmış. Baştan kesip atması gerekirdi bana göre. Bir çocuk üzerinden ego tatminini hoş bulmadım şahsen.

Olduuu bir de sana anlatmasaydi. Kadinin planlari mi bozulmus hayirdir? Insan bu durumda utanir nasil cocuk yetistirmisim diye bu bir de utanmadan kavga mi ediyor sinir oldum hee
Aynen eşimde ondan sonra zaten kızmış sizin kızınız çocuk diye niyet ne olursa olsun benim eşimin canını sıkamaz demiş babasıda ayıp oluyor onun aklı daha ermiyo demiş eşimde sizinle devam etmek istemiyorum demiş ihtiyacımız var demişler sadece babayla devam edebileceğini eşini ve kızını istemediğini söylemiş kadın sinirle gitmiş falan

Velhasil kelam defolup gitmisler sıkıntı da ortadan kalkmis.. bosverin..

Pess baba da ayni kafada yani. Millete msj atarken akli calisiyo ama islerine gelince akli ermiyo yaw heee heee.

Eşimi en iyi ben tanıyorum bu konuda savunma veya başka bişey yapma gereği duymayacağım eşim o gün hiç oralı olmamış akşamına bana anlattı gösterdi zaten eşim çekindi bu iş dile dökülürse ben kocaman adam olurum o çocuk olur biz haksız oluruz diye ki annesinin yanında dedi atma bana mesaj diye güldüler ana kız ertesi gün bende vardım yani o tavırdan sonra kızı çektim kenara sorna annesi eşime kızmış adamın aklına gelen başına geldi yani o daha çocuk seni çok seviyo sen nasıl eşine gösterirsin mesajları eşine demiş sanki biz kızın adını çıkarıyoruz eşimde işten çıkardı işte bitti gitti herkezin olaylarla başetme şekli farklıdır eşim kimse işinden olmasın diye uğraştı olmadı

Inanin yazdiginiz cok zor okunuyor .
Lütfen nokta koyarak ve yeni cümleye büyük harfle baslayin.
Türkçeyi doğru yazmayi falan geçtim ama cidden okunmuyor.
Sizin yazdiklarinizi okurken gözüm yoruldu.
Annede cahil demekki ben uyaracagim demek yerine üste cikmaya çalışmış.

Mobil giriyorum hanım efendi anca bu kadar oluyor

Kusura bakmayin ben de mobil giriyorum ve olabiliyor. Burdaki konu bu degil zaten.

Her yazım uyarısında bu mobilden giriyorum deniliyor zaten şart oldu.

Konu bu mudur diye size sordugumu hatırlamıyorum.
Ayrıca konuyu anlayabilmek icin önce okuyabilmek lazim.
Kibarca bir uyarı yaptim , kaale alip almamak konu sahibine kalır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…