• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Sırlar Kanal D

Bencede aşık olcak gibi görünüyo.Zaten hep öyle oluyo :icecream:

İzlemeye kaldığım yerden devam edicem sanırım.
Üniversiteye başlayınca olaylar değişirse güzel olur.
Lise çocukları sıktı artık. Bakalım üniversiteli olunca yaşadıkları benim etrafta gördüklerim ve yaşadıklarım gibi olacak mı. :icecream:

Dünkü bölümü yarım yamalak, sıkılarak izledim. Sonra da tamamen bıraktım izlemeyi.
Hiç merak ettirmiyor artık. Sinem Kobal'ın hiç sevmediğim suratını görmeye dayanamıyorum artık. sempatiksalakcinni Hea bir de Arzu denen kız çok yapmacık oynuyor. Özellikle de şaşırmış ve ağlamaklı rollerinden üstesinden hiç gelemiyor. sempatiksalakcinni Merve Boluğur'un da rol kesme olayı hep aynı mimik ve tarzda devam ettiği için oldukça bayıcı bir hal aldı bana göre. Karakterler arasındaki bitmek tükenmek bilmeyen intikam saçmalıkları, iş çevirmeler ve manalı bakış atmalar çığırından çıktı. sempatiksalakcinni

Ama Ebru Akel'e yine bayıldım. Özellikle de kırmızı rujuna. :lepi:

Bu diziden bi cacık olmaz, orası kesin de belki arada bir bakarım. Üniversiteye başladıkları zamanı merak ediyorum birazcık. Yine saçma sapan olacak eminim ki. sempatiksalakcinni

Cetin nin babasi cd'yi izlemis mi yoksa??

galiba izlemişş :hulya: eee şimdi nolcak ayşegül ve annesi ortadamı kalcak delikafadulden şaka bi yana da belki sonradan bişi çıkar falan izlememiş olur dizilerde böyle şeyler oluyo biliyosun :lepi:

diziye sebnem donmez giriyormus su'nun annesi olarak

diziye sebnem donmez giriyormus su'nun annesi olarak

Guzel kadin yakisir anne rolunde.. Yalniz Su karakterine bi turlu isinamadim..

Icten ve sicak gelmiyor.. Hala bi yapmacik hareketleri var.. :umursamaz:

gozleri bu tuaf bakiyor sinem kobalin rolune giremiyor biturlu

Arzu ile Alide son bölümde çok komikti ya,ama Arzu ne döktü yatak odasında onu anlamadım (:

Arzu ile Alide son bölümde çok komikti ya,ama Arzu ne döktü yatak odasında onu anlamadım (:

beyaz tozdu sanki uyuşturucu gibiydi genede bilemem bu bölümde arzu ağlıyo ali beni aldattı diye su itiyo arzuyu yaklaşma diye

Back
X