Bir akrabamiz bana yıllarca cinsel tacizde bulundu. Ilk 8 yaşında fark ettim. Oyun zannediyordum yaptıklarını. Bebeğim olacak diye korkuyordum. Bilmiyordum ki! Çocuk halimle çocuk nasıl yapılır... Anneme babama söylemeye cesaret edemedin hiç. En yakın akrabamız çünkü. Ailelerin arası bozulacak belki beni suçlayacaklar. Şuanda 19 yaşındayım ama durduk yere yaptıklarını düşünüp ağlıyorum. Herkezin sevdiği, güvendiği biri bana bunu yaparsa kime güvenebilirim ki? Durgunlaşıyorum yanlız kaldığında durmadan düşünüp ağlıyorum. Destek almalı mıyım ? Korkumu nasıl yenebilirim?
Yıllarca diyorsunuz, ve bunu hiç fark eden olmadı mı? Ne biçim aileler var.Bir akrabamiz bana yıllarca cinsel tacizde bulundu. Ilk 8 yaşında fark ettim. Oyun zannediyordum yaptıklarını. Bebeğim olacak diye korkuyordum. Bilmiyordum ki! Çocuk halimle çocuk nasıl yapılır... Anneme babama söylemeye cesaret edemedin hiç. En yakın akrabamız çünkü. Ailelerin arası bozulacak belki beni suçlayacaklar. Şuanda 19 yaşındayım ama durduk yere yaptıklarını düşünüp ağlıyorum. Herkezin sevdiği, güvendiği biri bana bunu yaparsa kime güvenebilirim ki? Durgunlaşıyorum yanlız kaldığında durmadan düşünüp ağlıyorum. Destek almalı mıyım ? Korkumu nasıl yenebilirim?
Muhakkak destek al canım. Ne biçim insanlar var yaBir akrabamiz bana yıllarca cinsel tacizde bulundu. Ilk 8 yaşında fark ettim. Oyun zannediyordum yaptıklarını. Bebeğim olacak diye korkuyordum. Bilmiyordum ki! Çocuk halimle çocuk nasıl yapılır... Anneme babama söylemeye cesaret edemedin hiç. En yakın akrabamız çünkü. Ailelerin arası bozulacak belki beni suçlayacaklar. Şuanda 19 yaşındayım ama durduk yere yaptıklarını düşünüp ağlıyorum. Herkezin sevdiği, güvendiği biri bana bunu yaparsa kime güvenebilirim ki? Durgunlaşıyorum yanlız kaldığında durmadan düşünüp ağlıyorum. Destek almalı mıyım ? Korkumu nasıl yenebilirim?
Destek tabiki almalısınız ve en yakın zamanda şikayette bulunmalısınız. En yakın akrabasına bunu yapan diğer çocuklara kim bilir neler yapıyordur.Bir akrabamiz bana yıllarca cinsel tacizde bulundu. Ilk 8 yaşında fark ettim. Oyun zannediyordum yaptıklarını. Bebeğim olacak diye korkuyordum. Bilmiyordum ki! Çocuk halimle çocuk nasıl yapılır... Anneme babama söylemeye cesaret edemedin hiç. En yakın akrabamız çünkü. Ailelerin arası bozulacak belki beni suçlayacaklar. Şuanda 19 yaşındayım ama durduk yere yaptıklarını düşünüp ağlıyorum. Herkezin sevdiği, güvendiği biri bana bunu yaparsa kime güvenebilirim ki? Durgunlaşıyorum yanlız kaldığında durmadan düşünüp ağlıyorum. Destek almalı mıyım ? Korkumu nasıl yenebilirim?
Çocukların çevreden duydukları çok etkili, konu sahibinin nasıl bir çevresi vardı bilmiyoruz, özellikle tacize maruz kalan çocuklar bu tarz şeyleri çabuk öğrenme durumunda oluyorlar. Hatta bizler çocukken tecavüze veya tacize uğrayan insanları veya gençlerin tamamen cinsellik yaşamaktan kaçacağına dair bir algı oluşturmuşuz toplum olarak.Ama gerçek böyle değil, çocukluğunda tacize uğrayan kişilerin çoğunlukla buna hastalık derecesinde bir ilgisi olduğu gibi bir gerçek var olabiliyor. Belki çevresi çok farklıdır.Konu sadece bana mi inandirici gelmedi acaba?
8 yasinda hamile kalmaktan korkmak bana cok uc geldi.. 8 yasindaki bir cocuk nasil bebek sahibi olunacagini bilmez cunku
Birde 10yil oncesinden bahsediyoruz bukadar teknoloji vs yok iken yani..
8yasinda oglum var cocugum dunyadan bihaber buanlamda.. bizmi cok saf yetistiriyoruz anlamadim
Kendimi dusunuyorum belli bir yasa kadar cinselligi sadece opusmekten ibaret saniyordum
Yani bana tutarsiz geldi 8 yasina kadar oyun san sonra bebegim olacak diye korku yasa
Keşke tüm böyle konular yalan olsa; kandıralan biz olalım ama o yaşamamış olsun.Konu sadece bana mi inandirici gelmedi acaba?
8 yasinda hamile kalmaktan korkmak bana cok uc geldi.. 8 yasindaki bir cocuk nasil bebek sahibi olunacagini bilmez cunku
Birde 10yil oncesinden bahsediyoruz bukadar teknoloji vs yok iken yani..
8yasinda oglum var cocugum dunyadan bihaber buanlamda.. bizmi cok saf yetistiriyoruz anlamadim
Kendimi dusunuyorum belli bir yasa kadar cinselligi sadece opusmekten ibaret saniyordum
Yani bana tutarsiz geldi 8 yasina kadar oyun san sonra bebegim olacak diye korku yasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?