Küçük Yaşlarda Taciz

Yanlış soru sormak istemiyorum ama kız annesi olarak durumun vahimliğini daha çok idrak edebilmek için akrabalarınızın yakınlık derecesini söyler misiniz?
1.derece akraba diyebilirim,baya yakın yani kız annleleri gerçekten çocuğuna çok dikkat etmeli en yakınlaryla bile mesafeli olmalı

Sana inanıyorum. Ama herkes böyle degil. İnanki degil. Evet dunya kötü. Ama cirkinlik içinde güzelliklde cok var kardesim. Destek al. Mutlaka al. Bu senin sucun degildi bunuda hic cıkarma aklından.

Birinci derece baba veya kardes olur. Sizinki ya amca ya dayı
Allah korusun babam değil tabiki öyle babalarda var tabiki ama Allah korusun.
Yani bu konuları hatırlamak konuşmak istemiyorum sadece bayan sorduğu için cevapladım,ben kapattım Allah’a havale ettim.

Artik bu isin oglani kizi yok.. eskiden ters iliskiyi bilen yoktu nerdeyse, simdi yapmayani dovuyolar. Netten ordan burdan her yerden ozenio millet.. ahh cocuklara dokunmasinlar

Bu tarz konularda lütfen hemen yok fake yok bilmem ne diye laftalarda bulunmayın.eğer gerçekse zaten sinmiş birini biz kadınlar inanmayarak dahada çok sindiriyoruz ki öylede olmuş..her konuya da yalan sahte demeyi bırakın öyle olduğunu düşünüyorsanız yazmayın zorla yazdıranmı var..yemin ediyorum sizin gibiler yüzünden kadınlar konu açmaya çekiniyordu birde dedektif liğiniz yokmu eski konulardan yalancı çıkarmaya çalışmanız çıldırtıyorsunuz adamı..bence her konuya fake diyenlerde banlamalılar..sanane kardeşim sanane fake ise ilgili merci gerekeni yapar sen fake olmadığına inanmadıgın konularla ilgilenen..kusura bakmayın uzun oldu ama çok doluyum. .konu sahibi sana gelince böyle pisliklerin yanına kalması başka çocukların ahınıda sırtınızda taşımanız demek lütfen yapmayın bende yaşadım yaşlı bir adamdı geberdi benimki ahirette kaldı kalmasaydı şimdi adamı başka çocuklara zarar vermesin diye ki bir anne olarak yazıyorum bunu diri diri yakardım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…