Küçük yaşta taciz,hem de bir kız tarafından..

nilda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
192
0
46
İstanbul
Bu olayı çocuklarınızı koruyun kollayın diye anlatıyorum..

Çok net hatırlamıyorum ama sanırım 6-7 yaşındaydım.Kuzenimle oyun oynuyorduk oda 5 yaşlarındadır.
Yengemlerde biz ikimiz kuzenimin odasında oynarken annem ve yengemde içerde muhabbet ediyor.Sonra yengemin bir komşusu geldi kızıyla birlikte.
Çok kestiremiyorum dediğim gibi ama kız bize nazaran bayağ büyük 15-16 vardır,abla diyoruz yani.
İşte tanıştık filan hadi biz oynayalım sizle diye bizi yine diğer odaya götürdü.Şuan düşünüyorumda kızın zeka düzeyi yaşına nazaran düşüktü sanırım,psikolojik sorunu dışında zekasındada problem vardı yani.Ama sonuçta bi kız.
Ne oynuyodunuz dedi evcilik dedik.Aa tamam hadi ben baba olayım sen anne ol,kuzenimede sende kızımız ol dedi.
Buraya yazarken bile tüylerim ürperiyor.Şimdi gece olmuş hadi biz yatalım dedi,ranza vardı odada,kuzenimi yukarı yatırdı biz ikimiz aşağı yattık.
Sözde uyucaz,oyun oynuyoruz! Bu kız birden bana aşkım tatlım ne güzelsin bu akşam demeye başladı ve "bazı yerlerime" dokunmaya çalıştı.
Ve maalesef çocuk olduğunuz için olayı kavrayamıyorsunuz o sırada.Ben elini ittikçe daha çok üsteledi ve beni yakalayıp zorla taciz etmeye çalıştı,onun yaşına nazaran çok zayıf olduğum için karşı koyamadım.Tek bildiğim kötü birşey yapıyor olduğu,sürekli sus annemler duymasın diyodu.Kuzenimede sen yat gece anne baba izlenmez diyordu.
Bense saf sadece tamam artık sabah oldu deyip kaçmaya çalıştım.Fakat bu kız sürekli "evcilik" oyunumuzun gündüz saatlerini geçirip hadi gece oldu moduna giriodu.En sonunda kuzenimin elinden tuttum oynamayalım yeter dedim.Oda küçük ama rahatsız olmuş olcakki güç bela çıktık.Kız inatla bırakmadı hayır oynicaz dedi en sonunda ciyak ciyak ağlamaya başladım annem geldi.

O olayın akşamında artık annem nerden kızla ilgili ne duyduysa o kız sana bişey yaptımı kuzenine bişey yaptımı diye sürekli soru sordu.
Kızda anlayacağınız üzere çok büyük sorunlar var ve maalesef o gün kurban ben oldum.Hala düşündükçe çok kötü hissediyorum ama çocuk aklıyla oynadığın oyunda aa bu kötü bişeymiş diyemiyorsun.

Lütfen çocuklarınızı küçüklerinizi tanımadığınız insanlarla,cinsiyetleri hiç farketmez,emin olmadan gözünüzün önünden ayırmayın.O kız o gün benim bekaretimi bile bozabilirdi çünkü canımı yaktı."Çocukken tecavüz" yazısını okuyunca bu yaşadığım korkunç olayı anlatmak istedim.Çevrenizde böyle insanlar varsa aileleri uyarın çoğu zaman onlarda durumun farkında olmuyorlar.

öncelikle çok büyük geçmiş olsun.
evet çok büyük bir ders almalıyız bundan.

sadece kız çocuklarının değil, erkek çocuklarının da korunması gerektiğini;
üstelik sadece erkeklerden değil kızlardan da korumamız gerektiğini
bir kez daha hatırlattınız bize.

Allah'ım sen kötüleri evlatlarımızdan, kardeşlerimizden, yakınlarımızdan koru!

Teşekkür ederim.Maalesefki öyle,sonuçta orda ailemiz abla niyetine o kızı başımıza gönderiyor ve böyle iğrenç bir durum oluşuyor.
Ben küçükken bir erkek arkaşımla oyun oynadığımda onun hiç bir yerime dokunmamak için özen gösterdiğinide bilirim.Ailenin verdiği eğitim çok çok önemli.

Fakat bu tip sorunlu kişiler durumlarını çevreden saklamayı çok iyi biliyorlar.Kimse bir genç kızın küçük bir kız çocuğuna böyle davranacağına akıl erdiremiyor.

Bende 10 yaşlarındayken bir kız tarafından taciz edildim.
Bu kız amcamın eşinin kardeşiydi.
Bir gece yine kalmaya gelmişti amcamlara bende ordaydım kal dediler kaldım.
Evleri çok kalabalık olduğu için bizi birlikte yatırdılar.
Bende safım çakmıyorum davadan.
Hemen benim olduğum tarafta cam vardı açıktı.
Kapatmak maksadıyla üstüme çıktı. Sonra beni öpmeye çalıştı göğüslerime falan dokundu ittim sakın bi daha bana dokunma dedim.
Kalktım yanından ayak tarafna aldım yastığımı yattım. Ama o kendine birşeyler yapmaya devam etti. Benden baya büyük genç kızdı oysa.
Şimdi evlenmiş çocuk sahibi asla selam dahi vermem. 22 yasına geldim o olaydan sonra amcamda da kalmadım.

Yine üniversiteden bir kız arkadaşım. sapığın tekiydi sürekli bana lisedeki kadın hocasına duyduğu ilgiyi anlatıp duruyordu. ona özel ajanda tutmus bütün fantazilerini yazmış.
Dedim bizim üklemizde erkekler kadar kızlarda vahim bir durum olmak için baya yol katetmekte...

Seninkide farklı değilmiş.Biz millet olarak hep erkeklerden beklediğimiz için.Aman abisi olan arkadaşına göndermeyelim.Aman erkek çocukla yalnız bırakmayalım.
Önemli olan ilk kez tanıdığı insanla yalnız bırakmamak.Ama tanısa bile anlamıyor bazen insan.Sizde birde akrabalıkta var kimse konduramaz.

Ortalık hem pedofili hem de lezbiyenlerle dolu..............

cok ama cok uzuldum bende cok maruz kaldım boyle seylere psıkolojım bozuldu bu ınsanlar boyle yapmasaydı belkıde daha mutlu bı ınsan olabılırdım yasadıgım ufak tefek seylerden dolayı ne yazıkkı saglıklı bır yasamamım yok allaha sukur yıne benım durumum ıyı allah daha kotu durumdakı ınsanları kurtarsın...

Ortalık hem pedofili hem de lezbiyenlerle dolu..............

Kızın cinsel tercihinden bile emin değilim inanki,o an tek derdi bana bişeyler yapmaktı,sürekli hoşuna gidiyormu diye soruyordu gerçekten iğrenç.
Ben itelemeye çalıştıkça elimi tutuyordu filan.Zaten aygır gibi bende cılızım.Nasıl korktuğumu bi ben biliyorum,ilk defa tanışıyosun böyle bişeyle düşünsene cinsellikten haberin yok:S

Geçmiş olsun canım bende çocukları kardeşleri olanlar korusunlar diye anlattım.Hiç umulmayacak şeyler geliyor küçüklerin başına ve çoğu zaman korkup anlatamıyoruz/anlatamıyorlar.
Sanki ben kötü bişey yapmışım gibi hissetmiş ve utanmıştım korkmuştum,benim tek çabam elinden kurtulmaya çalışmaktı.Tehlikelide bir durumdu.Dediğim gibi zorlama birşey yaparak bekaretinizi kaybetmenize neden olabilir ve siz buna değer veren biriyseniz farkında bile değilken çok zor bir duruma düşmüş olabilirsiniz.Buda işin başka boyutu..

Aslında bizim tolumumuz bu konuda baya bir geriden geliyor.
Kız arkadaş olması çok iyiymiş gibi sanki. O yaşta çocuktuk haliyle ne iyi ne doğru nerden bilebiliriz.
Ailelerimizin sırf güzel güzel oynasınlar diye bizi mahallenin çocuklarıyla kapıda yanlız bırakırlardı.
Belli bir yaşa gelene kadar arkadaşlarımızın akrabalarımızın her neyse işte yanlız bırakılmamalı.
Allah korusun sadece öpüp ellemekle de kalmıyor bazıları.
Geçen bir haberde okumuştum.
Bir küçük kız 5 yaşlarında falan komşusunun kızına gidermiş hergün üst katlarındaymış işte binanın.
Bir gün evde evcilik oynarken annesi kızın yanına gidiyor kız genital bölgesine oyuncak sokmaya çalışıyormuş.
Sebebi de oynamaya gittiği kızın annesini her seferinde yapay penisle kendini tatmin ederken görüyormuş.

yani insanlar evinde barkında neler yapıyor nerden bilelim dimi..

Allahımm...
Benim oğlan p.tesi ana sınıfına başlayacak, okul çağına geldiğimiz için güvenli kollarımdan çıkıp güvensiz kalabalık topluma karışacak bir anlamda, epeydir pedofili fobisi başladı bende. Gerçi öyledir ama yine de öğretmeni kadın olur inşallah diye düşünüyordum, niye okudum ben burayı :96:

Rabbim yavrularımızı kötü niyetli tüm insanlardan korusun inşallah...

Çok korkunç bişey Aman Allah'ım!
Annem küçükken tanımadığı kimsenin evine göndermek oynamak istiosanız bize gelsin derdi bende kızardım.Şimdi nasılda hak veriyorum.

Çok korkunç bişey Aman Allah'ım!
Annem küçükken tanımadığı kimsenin evine göndermek oynamak istiosanız bize gelsin derdi bende kızardım.Şimdi nasılda hak veriyorum.

aynen öyle.
Ben o olaydan sonra zaten hiç kimsenin gitmedim.
kardeşimide olur olmaz kişilerle oynatmıyorum sitede.
tanımadığım ailenin çocuğuyla konuşturmuyorum bile.
bizim kapımızda gözümün önünde olacaksın diyorum bi yere gidemiyor.
Allahtan çok akıllı bir çocuk oldu.
Rabbim hepimizi esirgesin.
Büyüdük kurtulduk diye bişiy de yok etarf manyak dolu

Amin!
Siz evham yapın diye değil sadece tedbirli olasınız diye anlattım İyi bir anaokuluna yazdırdıysanız korkutmayın kendinizi,hocaları iyi olduğu sürece onlara göz kulak olacaktır zaten.
Sadece çocuğunuza neyin doğru neyin yanlış birşey olduğunu aşılamak sizin göreviniz..Gerektiğinde öğretmenine ya da size bişeylerin yanlış gittiğini söyleyebilmesi gerek.

İşte oğlum daha kavrayamıyor gibi geliyor bana. Tanımadığın kimsenin sana dokunmasına izin verme diyoruz, tanımadığın insanlardan bir şey alma çağırırlarsa gitme falan. Anlıyor mu şüpheliyim? kafayı sallayıp geçiyor onun için her şey oyun daha, kendinden büyük çocukların abla abi diye peşinde dönüyor, okul daki daha büyük çocuklardan korkuyorum, acayip paniğim bu aralar, biraz daha büyük olsa içim rahatlar...

Allah'ım korusun yavrularımızı kötü niyetli insanlardan o insanlar da Allahından bulsunlar inşallahhhh

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Gerçekten zaman kötü bir zaman ve insanların ahlakı bozulunca her şey yapmaya meyilli olabiliyorlar. Allah herkesi ve evlatlarını koruyup kollasın inşallah...

ben de buna benzer birşey yasadım küçükken, annem calısıyodu ve ananem bakıyodu bana yasadıgımız yer küük biyerdi komsuluklar falan samimiydi, ananemin yakınında bir komsunun 2 kızı vardı benden büyüklerdi ben 5 yasındayım onlarında biri 8-9 diğeri 10-12 yasındalar tabibenm ailem onlar bana ablalık ediyor diye güveniyodu bir kez evlerine gittim kapıyı kapadılar ve üstlerini soyundular vajinalarını acıp karsımda oynamaya basladılar beni de soydular onlar da bundan zevk alarak deil biliçsizce oyun oynuyorlardı kendilerince hep yapıolarmış bunu cunku oyunun kuralları vardı , birisi bir duvarın önünde duruyor diğeri de fotoğraf cekiyomuş güya ama nasıl sıkıldıgımı anlatamam ve kapıyı kapadıkları için cok korkmuştum ya bırakmazlarsa diye, ozaman bile yolunda gitmeyen bişey oldugunu anlamıştım bidaha hic gitmedim onlara, annemlerde hala bilmez böyle birşey yasadıgımı, aileme herseyi anlatan ben bunu hiç anlatmadım ayıp bişeydi cunku farkındaydım.

ben saf bi cocuk olsaydım daha kötüleri de olabilirdi belki, o yüzden cok dikkat etmek lazım, tabi cocukları cok fazla kısıtlamadan eğiterek bilinçli hale getirmek gerek, iletişimin cok kuvvetli olması gerek. cocuk ne olursa olsun ben annemle babamla konusabilirim diye düşünmeli

şimdi bile yazarken cok kötü oldum, dikkat edin arkadaslar

Son düzenleme:
Taciz eden kızın sanki anne babasından öğrendiği, gördüğü şeyler var, "gece anne baba izlenmez, tatlım aşkım bu gece ne güzelsin" vb.. Bazı aileler gerçekten bu konularda fazla rahat olabiliyorlar.

Küçükken buna benzer bir olay benim de başıma geldi. Bir yerde arkadaşımla kalıyorduk, küçük olduğumuz için aynı yerde yattık. Gece uyurken kolumu okşamaya başladı, sonra kendi kolunu okşamamı istedi. Ben bunun farkına varamadığım için rahatsız oldum çektim kolumu. Sonra bana "lezbiyen olalım mı" dedi. Ben de lezbiyenin ne olduğunu sordum çünkü ilk defa duyuyordum. Hani kadın kadına... dedi, ben utandım zaten. Sabaha kadar ona değmemeye çalışarak uyudum çünkü hava çok soğuktu ve odada ısıtıcı yoktu. Sonraları duydum ki ortaokulda kapanmış, liseden çıkınca evlenmiş.

öncelikle geçmiş olsun.
şaşırdım yazınızı okuyunca
ülkedeki kanı bozuklar cinsiyet farkı gözetmeksizin var demekki.
karşınızdakide çocuk değilmiş ki 15-16 yaşındaymış.
çok dikkatli olmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…