Bu olayı çocuklarınızı koruyun kollayın diye anlatıyorum..
Çok net hatırlamıyorum ama sanırım 6-7 yaşındaydım.Kuzenimle oyun oynuyorduk oda 5 yaşlarındadır.
Yengemlerde biz ikimiz kuzenimin odasında oynarken annem ve yengemde içerde muhabbet ediyor.Sonra yengemin bir komşusu geldi kızıyla birlikte.
Çok kestiremiyorum dediğim gibi ama kız bize nazaran bayağ büyük 15-16 vardır,abla diyoruz yani.
İşte tanıştık filan hadi biz oynayalım sizle diye bizi yine diğer odaya götürdü.Şuan düşünüyorumda kızın zeka düzeyi yaşına nazaran düşüktü sanırım,psikolojik sorunu dışında zekasındada problem vardı yani.Ama sonuçta bi kız.
Ne oynuyodunuz dedi evcilik dedik.Aa tamam hadi ben baba olayım sen anne ol,kuzenimede sende kızımız ol dedi.
Buraya yazarken bile tüylerim ürperiyor.Şimdi gece olmuş hadi biz yatalım dedi,ranza vardı odada,kuzenimi yukarı yatırdı biz ikimiz aşağı yattık.
Sözde uyucaz,oyun oynuyoruz! Bu kız birden bana aşkım tatlım ne güzelsin bu akşam demeye başladı ve "bazı yerlerime" dokunmaya çalıştı.
Ve maalesef çocuk olduğunuz için olayı kavrayamıyorsunuz o sırada.Ben elini ittikçe daha çok üsteledi ve beni yakalayıp zorla taciz etmeye çalıştı,onun yaşına nazaran çok zayıf olduğum için karşı koyamadım.Tek bildiğim kötü birşey yapıyor olduğu,sürekli sus annemler duymasın diyodu.Kuzenimede sen yat gece anne baba izlenmez diyordu.
Bense saf sadece tamam artık sabah oldu deyip kaçmaya çalıştım.Fakat bu kız sürekli "evcilik" oyunumuzun gündüz saatlerini geçirip hadi gece oldu moduna giriodu.En sonunda kuzenimin elinden tuttum oynamayalım yeter dedim.Oda küçük ama rahatsız olmuş olcakki güç bela çıktık.Kız inatla bırakmadı hayır oynicaz dedi en sonunda ciyak ciyak ağlamaya başladım annem geldi.
O olayın akşamında artık annem nerden kızla ilgili ne duyduysa o kız sana bişey yaptımı kuzenine bişey yaptımı diye sürekli soru sordu.
Kızda anlayacağınız üzere çok büyük sorunlar var ve maalesef o gün kurban ben oldum.Hala düşündükçe çok kötü hissediyorum ama çocuk aklıyla oynadığın oyunda aa bu kötü bişeymiş diyemiyorsun.
Lütfen çocuklarınızı küçüklerinizi tanımadığınız insanlarla,cinsiyetleri hiç farketmez,emin olmadan gözünüzün önünden ayırmayın.O kız o gün benim bekaretimi bile bozabilirdi çünkü canımı yaktı."Çocukken tecavüz" yazısını okuyunca bu yaşadığım korkunç olayı anlatmak istedim.Çevrenizde böyle insanlar varsa aileleri uyarın çoğu zaman onlarda durumun farkında olmuyorlar.
öncelikle çok büyük geçmiş olsun.
evet çok büyük bir ders almalıyız bundan.
sadece kız çocuklarının değil, erkek çocuklarının da korunması gerektiğini;
üstelik sadece erkeklerden değil kızlardan da korumamız gerektiğini
bir kez daha hatırlattınız bize.
Allah'ım sen kötüleri evlatlarımızdan, kardeşlerimizden, yakınlarımızdan koru!
Bende 10 yaşlarındayken bir kız tarafından taciz edildim.
Bu kız amcamın eşinin kardeşiydi.
Bir gece yine kalmaya gelmişti amcamlara bende ordaydım kal dediler kaldım.
Evleri çok kalabalık olduğu için bizi birlikte yatırdılar.
Bende safım çakmıyorum davadan.
Hemen benim olduğum tarafta cam vardı açıktı.
Kapatmak maksadıyla üstüme çıktı. Sonra beni öpmeye çalıştı göğüslerime falan dokundu ittim sakın bi daha bana dokunma dedim.
Kalktım yanından ayak tarafna aldım yastığımı yattım. Ama o kendine birşeyler yapmaya devam etti. Benden baya büyük genç kızdı oysa.
Şimdi evlenmiş çocuk sahibi asla selam dahi vermem. 22 yasına geldim o olaydan sonra amcamda da kalmadım.
Yine üniversiteden bir kız arkadaşım. sapığın tekiydi sürekli bana lisedeki kadın hocasına duyduğu ilgiyi anlatıp duruyordu. ona özel ajanda tutmus bütün fantazilerini yazmış.
Dedim bizim üklemizde erkekler kadar kızlarda vahim bir durum olmak için baya yol katetmekte...
Ortalık hem pedofili hem de lezbiyenlerle dolu..............
cok ama cok uzuldum bende cok maruz kaldım boyle seylere psıkolojım bozuldu bu ınsanlar boyle yapmasaydı belkıde daha mutlu bı ınsan olabılırdım yasadıgım ufak tefek seylerden dolayı ne yazıkkı saglıklı bır yasamamım yokallaha sukur yıne benım durumum ıyı allah daha kotu durumdakı ınsanları kurtarsın...
Seninkide farklı değilmiş.Biz millet olarak hep erkeklerden beklediğimiz için.Aman abisi olan arkadaşına göndermeyelim.Aman erkek çocukla yalnız bırakmayalım.
Önemli olan ilk kez tanıdığı insanla yalnız bırakmamak.Ama tanısa bile anlamıyor bazen insan.Sizde birde akrabalıkta var kimse konduramaz.
Aslında bizim tolumumuz bu konuda baya bir geriden geliyor.
Kız arkadaş olması çok iyiymiş gibi sanki. O yaşta çocuktuk haliyle ne iyi ne doğru nerden bilebiliriz.
Ailelerimizin sırf güzel güzel oynasınlar diye bizi mahallenin çocuklarıyla kapıda yanlız bırakırlardı.
Belli bir yaşa gelene kadar arkadaşlarımızın akrabalarımızın her neyse işte yanlız bırakılmamalı.
Allah korusun sadece öpüp ellemekle de kalmıyor bazıları.
Geçen bir haberde okumuştum.
Bir küçük kız 5 yaşlarında falan komşusunun kızına gidermiş hergün üst katlarındaymış işte binanın.
Bir gün evde evcilik oynarken annesi kızın yanına gidiyor kız genital bölgesine oyuncak sokmaya çalışıyormuş.
Sebebi de oynamaya gittiği kızın annesini her seferinde yapay penisle kendini tatmin ederken görüyormuş.
yani insanlar evinde barkında neler yapıyor nerden bilelim dimi..
Çok korkunç bişey Aman Allah'ım!
Annem küçükken tanımadığı kimsenin evine göndermek oynamak istiosanız bize gelsin derdi bende kızardım.Şimdi nasılda hak veriyorum.
Allahımm...
Benim oğlan p.tesi ana sınıfına başlayacak, okul çağına geldiğimiz için güvenli kollarımdan çıkıp güvensiz kalabalık topluma karışacak bir anlamda, epeydir pedofili fobisi başladı bende. Gerçi öyledir ama yine de öğretmeni kadın olur inşallah diye düşünüyordum, niye okudum ben burayı:96:
Rabbim yavrularımızı kötü niyetli tüm insanlardan korusun inşallah...
Amin!
Siz evham yapın diye değil sadece tedbirli olasınız diye anlattımİyi bir anaokuluna yazdırdıysanız korkutmayın kendinizi,hocaları iyi olduğu sürece onlara göz kulak olacaktır zaten.
Sadece çocuğunuza neyin doğru neyin yanlış birşey olduğunu aşılamak sizin göreviniz..Gerektiğinde öğretmenine ya da size bişeylerin yanlış gittiğini söyleyebilmesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?