• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük yaşta taciz,hem de bir kız tarafından..

5-6 yaşlarındaydım.Komşumuz vardı o da ortaokula gidiyordu.
Bize geldiğinde yada ben ona gittiğimde evcilik oynardık.
Birimiz anne birimizde baba olurduk..
Yatırır beni üstüme çıkar sürtünerek birşeyler yapardı...
Ben rahatsız olurdum ama birşey anlamazdım.
Huysuzlanınca da cimdiklerdi.
Karı-kocaların yaptığı gibi giysilerimi sıyırır öper ve kenara filan çekerdi.
Pil gibi şeyleri erkeklerin cinsel organı gibi kullanırdı.
Birgün ondayken yine öyle şeyler yapıyordu annesi gördü.
Aa ne ayıp onları karı-kocalar yapar filan dedi.Bana kızdı!
Annemede söylemiş...Bir daha görüştürmedi zaten...

Küçük çocukların anne babalarıyla aynı odada uyuması hiç doğru değil.Yok karanlıktan korkar,yok uyuyamaz diye bir çok anne kendi odasında yatırıyor.Hadi yatırdın bari onun yanında yapmayın bazı şeyleri.Çocuk neyi görürse onu yapar.

Aynı fikirdeyim..Hiç doğru değil..Bu yüzden ikizlerimi 2,5 aylıktan itibaren kendi odalarına kendi yataklarına yatırdım.Ayakta sallamadan kendi kendilerine uyumaya alıştırdım....Çok şükür uyku sorunumuz yok..:nazar: :nazar:
Küçük çocukların anne babalarıyla aynı odada uyuması hiç doğru değil.Yok karanlıktan korkar,yok uyuyamaz diye bir çok anne kendi odasında yatırıyor.Hadi yatırdın bari onun yanında yapmayın bazı şeyleri.Çocuk neyi görürse onu yapar.

boyle seyleri bircok insan yasiyor yasamistir bazilari anlatabiliyor bazilari icinde sakliyor bu forumda bu konuda bile bakin kac kisi tacize maruz kalmis.bunlardan biride maalesef benim.simdiye dek hickimseye anlatmadim belkide psikolojimin bozuk olmasinin sebeplerinden biridir. sir gibi sakladim yillarca.

bazi seyleri kesik kesik hatirliyorum kafam silmek istedigim icin parca parca animsiyorum cunku unutmak istiyorum.

bende dayimin kizi tarafindan taciz edildim 6 yasindaydim koyumuze tatile gitmistik dayi kizi 18 yasindaydi .ev kalabalik olunca ayni yatakta yattik bir arkadasin anlattigi gibi ayni uzerime cikarak surtunmeye basladi bayaga devam ettirdi bunu hicbisey anlamiyordum ama kotu birsey oldugunu hissediyordum kimseye anlatamadim anlatmadim.

simdi cok paranoyak bir insanim oglumun hickimselere gonderemiyorum birakamiyorum guvenemiyorum. kucaklarina dahi sevmek icin zorlaya zorlaya veriyorum cok tedirginim.

boyle seyleri bircok insan yasiyor yasamistir bazilari anlatabiliyor bazilari icinde sakliyor bu forumda bu konuda bile bakin kac kisi tacize maruz kalmis.bunlardan biride maalesef benim.simdiye dek hickimseye anlatmadim belkide psikolojimin bozuk olmasinin sebeplerinden biridir. sir gibi sakladim yillarca.

bazi seyleri kesik kesik hatirliyorum kafam silmek istedigim icin parca parca animsiyorum cunku unutmak istiyorum.

bende dayimin kizi tarafindan taciz edildim 6 yasindaydim koyumuze tatile gitmistik dayi kizi 18 yasindaydi .ev kalabalik olunca ayni yatakta yattik bir arkadasin anlattigi gibi ayni uzerime cikarak surtunmeye basladi bayaga devam ettirdi bunu hicbisey anlamiyordum ama kotu birsey oldugunu hissediyordum kimseye anlatamadim anlatmadim.

simdi cok paranoyak bir insanim oglumun hickimselere gonderemiyorum birakamiyorum guvenemiyorum. kucaklarina dahi sevmek icin zorlaya zorlaya veriyorum cok tedirginim.

canımsın benim ya......verme kimseye zaten oğlunu.

cok üzüldüm yazilanlara ama paylasilmasi cok iyi olmus Allah cesaret gösterip yazanlardan razi olsun
benim hic aklimin ucundan dahi gecmezdi böyle bir seyin olabilecegi
en azindan yarin birgün anne olursak daha dikkatli tedbir aliriz
insan kime güveneceginide sasiriyor, böyle sapiklari Allah hayirlisiyla islah etsin

zamane kötü artık kızlarımızı sadece erkeklerden değil hemcinslerinden bile korumamız gerekebiliyor.kimseye güvenemez olduk :19:çok dikkatli olmalıyız çocuklarımızdan gözlerimizi ayırmamalıyız:31:

benzer bir şeyi ben de yaşadım ne yazık ki... bi akrabamızın kızı tarafından aklıma geldikçe sinir oluyorum... kına gecesi yapıyormuşuz sözde oyunda, ben gelin oldum akraba kızı da damat... kına yaktı başımdaki örtüyü açtı dudaklarımı öpmeye geliyordu ki kafamı çevirdim, ne var karı-koca olacağız dedi, Allahtan öpme mevzusunda ters tepki verdim korkuttum da oyun devam etmedi, pislik ıyy aklıma geldi bak sinir oldum yine

çok haklısınız küçük çocuklar anne babayı rol model alır zaten.gerçi şimdi maşallah her dizide +18 görüntüler olunca çocuklarda erken yaşta cinsel knuda merak başlıyor

bu kız çocukları ya bunları int tv vs öğreniyorlar yada annelerini babalarını o vaziyette gördüler bence..
evcilik oynarken özellikle ben "baba" olim diyip karşısındakini anne ilan edip böyle şeler yapması bence anne ve babasını görmüş bunu kendisi uygulamaya çalışıyo bu düşünceye itti beni..
Kücük yaşlardaki çocuklarda böyle şeyleri görmek izlemek travmaa bile yaratır..
Çocuklarımızı uzak tutalım tabiki ve mümkün oldukça gözetleyelim..
bi odaya tıkıpda aman sesleri çıkmasında oynasınlar bende rahatıma bakim rahatca dedikodumuzu yapalım içelim yiyim yapmamalı..

Benim oğlum 5 yaşlarındayken karşı komşumun kızıda oğlumla aynı yaşta sürekli oğlumla oynamaya geliyordu..
Ben istemiyordum netice o kız ve hep evcilik oynamak istiyor oğlum silah araba..
Annesinede söleyemiyorsun çocuğunu kızını yollama bana diyemiyorsun..
Ben çok rahatsızdım bu durumdan kız sürekli oğluma evcilik oynayalım ben anne olim sen baba ol çocuklarımız bunlar olsun(bebekleri) sürekli oyunlarda bunları sölüyordu ve hep direktif veriyordu emir veriyordu onun dedi şekilde oynanmasını istiyordu..
Oğlumu ben yollamıyordum onlara anlasın kadın diye kadında alınıyordu yolla oynasınlar oğlum bile gitmek istemiyordu.
Süreklide kontrol ediyordum(şimdi taşındım kafam rahat)

Tam öğrenmeye açık yaşlarda aman dikkat!

öncelikle çok geçmiş olsun bunu yaşayan arakadaşlara..
biçok arkadaşıma bende katılıyorum gerçekten.. herkese güvenmemk lazım ama bikere gazetede türkiyenin seri katilleri die bi yazı okumuştum ..bitane seri katilin hayatı benim ççok dikkatimi çekmişti.. 15 yaşına kadar anne ve babsıyla yatıyormuş ve onlarn cinsel ilişkilerien şahit olmuşş nası psiklojisini bozduysa bu durum düşünsenize adam acımadan insalrı ölüdrüp tecavüz ediyormuş:53: anne babanında özel hayatlarını çok alenen çocuklarının önünde yaşamalarını tasvip etmiyorum açıkcası.. çocuğun psikolojisini acayip etkiliyor..bütün anne babaların buna dikkat etmenisi gerektiğini düşünüyorum..

Ben daha beterini yaşadım. Şimdiye kadar kimselere analtmadım. ZAten anlatamazdımda. Ben daha çok küçükken bu tür şeyleri dayım ve dedem yapmaya çalıştılar bana. Ben küçüktüm, ayıp olduğunu ve annemin kızacağını bildiğim için hiç bir zaman söylemedim. Dayım ilkokul 5 e kadar davem ettirdi bunu. Sonra bir gün annem boynumdaki kızarıklığı görünce dayım şakayla sıktığını yapıp geçiştirdi. Annem de dayıma bunun için kızdı. O olaydan sonra ben de dayımı anneme söylemekle tehdit edince artık bıraktı. Şimdi dayımla hiç konuşmuyorum. Ailemde bu tür şeylere çok tepki gösterirler aslında ama dayımın bizim aileden olduğunu söylemek için bin şahit lazım. Dedem derseniz o da bunamış. ne yaptığını bilmiyor. Bazı ihtiyarlar bunayınca cinselliğine vururlarmış. Bunlar yüüznden ben anneme asla bir şeyimi anlatmadım. O zamanlar suçlunun ben olduğumu düşünürdüm. Annemin kızacağı fikri, beni istemeyeceği ve kötü gözle bakacağı korkusundan söylemedim. Yine kaybetitğim bir şey yok ama sonuçta tensel de olsa çok kötü bir duygu. O olayın bir parçası olmayı Allah kimseye yaşatmasın.

Ben daha beterini yaşadım. Şimdiye kadar kimselere analtmadım. ZAten anlatamazdımda. Ben daha çok küçükken bu tür şeyleri dayım ve dedem yapmaya çalıştılar bana. Ben küçüktüm, ayıp olduğunu ve annemin kızacağını bildiğim için hiç bir zaman söylemedim. Dayım ilkokul 5 e kadar davem ettirdi bunu. Sonra bir gün annem boynumdaki kızarıklığı görünce dayım şakayla sıktığını yapıp geçiştirdi. Annem de dayıma bunun için kızdı. O olaydan sonra ben de dayımı anneme söylemekle tehdit edince artık bıraktı. Şimdi dayımla hiç konuşmuyorum. Ailemde bu tür şeylere çok tepki gösterirler aslında ama dayımın bizim aileden olduğunu söylemek için bin şahit lazım. Dedem derseniz o da bunamış. ne yaptığını bilmiyor. Bazı ihtiyarlar bunayınca cinselliğine vururlarmış. Bunlar yüüznden ben anneme asla bir şeyimi anlatmadım. O zamanlar suçlunun ben olduğumu düşünürdüm. Annemin kızacağı fikri, beni istemeyeceği ve kötü gözle bakacağı korkusundan söylemedim. Yine kaybetitğim bir şey yok ama sonuçta tensel de olsa çok kötü bir duygu. O olayın bir parçası olmayı Allah kimseye yaşatmasın.

Off ben okuyunca fena oldum sen neler yaşadın kim bilir içinde ne fırtınalar koptu.Allh kahretsin ama türkiyede ensest ilişki almış başını gidiyo en çok amca ve dayı müsfetteleri yapıyo bunları.Geçmiş olsun canımm.İnsanları erkekten soğutuyolar allh belalarını versin inş :47::47::47:

Off ben okuyunca fena oldum sen neler yaşadın kim bilir içinde ne fırtınalar koptu.Allh kahretsin ama türkiyede ensest ilişki almış başını gidiyo en çok amca ve dayı müsfetteleri yapıyo bunları.Geçmiş olsun canımm.İnsanları erkekten soğutuyolar allh belalarını versin inş :47::47::47:

Gecmis olsun canim sana ve senin hikayeni gorup kendi basindan gecenleri anlatan diger kizlara...

Ne kadar uzucu bir durum... Nasil bir dunyada uyasiyoruz??? ne olacak sonumuz bilmiyorum...

Allah sonumuzu hayir etsin, boyle pislik insanlardan uzak tutsun insaALLAH

aynısını bende yaşadım ve insanın geleceğini kişiliğini psikolojisini çok kötü etkiliyor.hemde defalarca örneğini yaşadım ben.senin anlattığını bende 7yaslarımda kız kuzenim tarafından yasadım. birde 8.sınıfa giderken dersaneye gidiodum süreki bişeyler aldıgımız büfe vardı dersanenin orda aile işletiyodu çok severlerdi beni ve arkadaslarımı.bi gün gittim bişeyler aldım adam yalnızdı çocuklarıyla karısı yoktu.senin sevgilin varmı dedi ayrıldık dedim çokmu üzüldün gel otur dertleşelim dedi yok gidiyim ben dedim al bi sigara iç dedi yok dedim gel öpüyüm seni üzülme dedi aklı sıra teselli ediyomuş ayağına yatıyo kendimi geri çektim bide dudağından öpüyüm dedi uzandı bana ben bağırdım itekledim elimdekileri fırlattım kapıyı tekmeledim giderken.ertesi gün sokakta karısı gördüm kadın gülümsedi beni tanıdğı için kafamı çevirdim konusmadan gittim babamdan yaşlı adam karısına söylesemmi diye bile düşündüm o zamanlar.şimdi o tarafa zaman zaman yolumdüşer o büfeyi gördüğümde herşey gözümde yeniden canlanır. 6yaşlarımdada annemlerle bi yere gittik arabada ben kardeşim ve komsumuzun 2yaslarında bebeği kaldık annemler hemen döncekti.2erkek kapıyı açıp yanağımı sıkıp kaçtı.bu olay bana o yaşta o kadar ağır geldiki çok korkmuştum.şimdi benim arabanın kapılarını kitleme huyum vardır güvensiz hissederim arabanın kapılarını.arabada yalnız kaldığımda yoldan geçenler tedirgin eder beni.benim beynime öyle yer etmişki şimdi etkilendiklerim hayatıma yansıda...psikologlar hep çocukluğa iner ya işte bu yüzden.çocuklukt yaşananlar geleceği etkiliyo.

hepinize çok geçmiş olsun... :'(

Ben de bu tür bir çok olayla karşı karşıya kaldım... hangi birini anlatayım.. çocukluğumda oldu hepsi ve psikolojim çok bozuk o kadar çok etkiledi ki tahmin bile edemezsiniz :( sevgili bile olmuyorum artık kimseyle.. evlensem kocama da soğukk olurum diye korkuyorum .psikolojik destek almam gerekiyo ama işte durumlar...

Son düzenleme:
Haftasonu bakamamıştım kızlar ama hepinizin mesajlarını okudum,kimsenin paylaşamadığı ne kadar çok olay geçmiş başından çok üzüzü:(
Bu kadar çok olacağını hiç tahmin etmemiştim ama çoğumuz çocukken istismar edilmiş bir kız ya da erkek tarafından.İnsanın psikolojini çok kötü etkiliyor gerçekten.

Daha yeni yeni genç kız olmuşken başımdan geçen bir olay..
15 yaşındaydım sanırım dersaneye gidiyordum minibüs çok sıkışıktı ve kapıya dönük şekilde merdiven basamağında duruyordum.Kapı açıldı ve bi adam bindi.
Ama gerçekten o zamanlar benim hala cinsellik namına çok bişey bildiğim söylenemez.Aileler bu konuda uyarmalılar bilgilendirmeliler çocuklarını,benimkiler hiç yapmadı..
Adam bana dayanmaya başladı önden,ben çok anlayamıyorum zaten tıklım tıkış ikimizinde kıpırdayacak yeri yok,geri çekilmeye çabalıyorum sadece.Minibüste sallana sallana gidio ve inanmıcaksınız adam sonunda titremeye başladı! Apar topar indim minibüsten,bağırmayada korktum bişey demeyede,çöktüm bi kenarda ağladım sadece,ilk kez böyle bir şey yaşamıştım.

Belkide bu olaylar yüzünden liseden sonra çok agresif bi insan oldum,hele toplu taşıma araçlarında bişey hissedim direk olay çıkarıyorum,sürekli tedirginim.
Bizi bu hallere getirenler utansın..
Bir çocuğun cinsellikle ilgili yaşadığı ilk şeyler taciz olmamalı!..

Böyle bi topik açılması çok iyi olmuş,herkes hiç anlatamadığı şeyleri anlatabiliyo..bu yüzden Nilda'ya teşekkür ediyorum...
Benim de annemin kuzeninin kızı,daha 9-10 yaşlarında,hatta belki daha da ufak.
Kafayı bozmuştu,tecavüzcülük oynamak istiyodu.Herhalde norma ilişkiyi ayıp görüyodu,namuslu bi kızın yaşamamasını düşünüyodu ki tecavüz daha masum geliyodu...
Ailesi de çocuk eğitimine önem veren insanlardı.Kızlarının bazı şeylere düşkün olduğunu bildiklerinden çocuklar için cinsellik-bedenimi keşfediyorum türü kitaplar alırlardı...
O meraklı yıllarını atlattığını ümid ediyorum,şimdi üniversitede güzel bi bölüm okuyo,atlatmadıysa da işi iş,ne diyim :17:

Back
X